QUOTE(premium @ 2011 01 09, 23:46)
kai minu 1-4 lygiais minu vidutiniskai apie 26km/valanda. Per pusvalandi gaunasi 13-14 kilometru. Kai minu sunkesniais, iki kokiu 8-10, tai aisku leciau gaunasi, apie 20km/h. Tikrai bandziau 16km/h mint, labai jau letai, net nesuprakaituociau taip bemindama
Tu tikrai labai letai mini, del to mazai ir sudegini, neimk i galva labai, priprasi, gausis tada ir sparciau
Uzsileisk labai energingos muzikos ir bandyk mint i takta, gal pades. man labai smagiai minasi pagalsita daina ,tu pagal savo skoni parsisiusk muzikos ir pirmyn
Sakoma, jei nori numesti svorio, reikia minti mazais lygiais ir sparciai, o kai stangrinti kuna, tada sunkesniais lygiais ir tada truputi leciau jau, bet ne taip letai. As kartais dabar darau vienaip, kartais kitaip.
Man irgi kg nelabai noriai krenta, na bet ne per savaite priaugau, ne per savaite ir numesiu

Sakoma, jei nori numesti svorio, reikia minti mazais lygiais ir sparciai, o kai stangrinti kuna, tada sunkesniais lygiais ir tada truputi leciau jau, bet ne taip letai. As kartais dabar darau vienaip, kartais kitaip.
Man irgi kg nelabai noriai krenta, na bet ne per savaite priaugau, ne per savaite ir numesiu

Aiškele, šiandien bandysiu pasižiūrėti, kaip atrodo tas 25 km/h, niekada nebandžiau. Imsiu tais pačiais lygiais 2 ir 4 ir žiūrėsiu, ar pusvalandį bent įstengsiu