Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(premium @ 2011 01 09, 23:46)
kai minu 1-4 lygiais minu vidutiniskai apie 26km/valanda. Per pusvalandi gaunasi 13-14 kilometru. Kai minu sunkesniais, iki kokiu 8-10, tai aisku leciau gaunasi, apie 20km/h. Tikrai bandziau 16km/h mint, labai jau letai, net nesuprakaituociau taip bemindama unsure.gif Tu tikrai labai letai mini, del to mazai ir sudegini, neimk i galva labai, priprasi, gausis tada ir sparciau mirksiukas.gif Uzsileisk labai energingos muzikos ir bandyk mint i takta, gal pades. man labai smagiai minasi pagalsita daina ,tu pagal savo skoni parsisiusk muzikos ir pirmyn mirksiukas.gif
Sakoma, jei nori numesti svorio, reikia minti mazais lygiais ir sparciai, o kai stangrinti kuna, tada sunkesniais lygiais ir tada truputi leciau jau, bet ne taip letai. As kartais dabar darau vienaip, kartais kitaip.
Man irgi kg nelabai noriai krenta, na bet ne per savaite priaugau, ne per savaite ir numesiu biggrin.gif

Aiškele, šiandien bandysiu pasižiūrėti, kaip atrodo tas 25 km/h, niekada nebandžiau. Imsiu tais pačiais lygiais 2 ir 4 ir žiūrėsiu, ar pusvalandį bent įstengsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 10, 07:04)

Premium, visiškai su tavim sutinku, kad ne per dieną priaugom, ne per dieną numesim. Tik tas užsikepimas "dabar arba niekados"  doh.gif  lotuliukas.gif Tuo labiau, kad su tais greitais numetimais turėjau jau patirties, kai alkanom akim ir piktom nuotaikom vaikščiodavau, o paskui pasibaigus dietoms greitai dvigubai viskas į viršų. Geriau jau lėčiau, bet proporcingai ir ilgam.  thumbup.gif

taip taip mirksiukas.gif
Na jo, saldumynu kuo maziau, tuo geriau, kam tos bereikalingos kalorijos.
O man kg jau pajudejo is mirties tasko, buvo uzstrige ties 59 doh.gif Siandien ziuriu 58.8 biggrin.gif Pasirodo is tikro man svoris nekrenta pries mmm blink.gif Taip ir praeita men buvo, galima taip ir paluzti doh.gif Nuo gruodzio pirmos numeciau 3.800 kg thumbup.gif Labai letai, bet tai cia kaledos/nauji metai sutrukde blush2.gif Taigi numeciau lygiai puse uzsibreztu kilogramu, dar tiek pat liko, kazin sunkiau ar lengviau bus g.gif Ka akivaizdziai jauciu ir matau, tai isgaravusias "pagalveles"nuo sonu virs klubu (daznos moters beda) ir pilva prisiplojusi thumbup.gif Deja krutine tai rodos tuoj visai dings biggrin.gif
Juros Deive, sekmes, bandyk, tik neprievartauk saves, palaipsniuj priprasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 10, 14:06)
Juros Deive, sekmes, bandyk, tik neprievartauk saves, palaipsniuj priprasi 4u.gif

Aj aj aj, tikiuosi... Pranešiu, kaip sekėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 10 sausio 2011 - 14:28
QUOTE(premium @ 2011 01 10, 13:06)
taip taip mirksiukas.gif
Na jo, saldumynu kuo maziau, tuo geriau, kam tos bereikalingos kalorijos.
O man kg jau pajudejo is mirties tasko, buvo uzstrige ties 59 doh.gif Siandien ziuriu 58.8 biggrin.gif Pasirodo is tikro man svoris nekrenta pries mmm blink.gif Taip ir praeita men buvo, galima taip ir paluzti doh.gif Nuo gruodzio pirmos numeciau 3.800 kg thumbup.gif Labai letai, bet tai cia kaledos/nauji metai sutrukde blush2.gif Taigi numeciau lygiai puse uzsibreztu kilogramu, dar tiek pat liko, kazin sunkiau ar lengviau bus g.gif Ka akivaizdziai jauciu ir matau, tai isgaravusias "pagalveles"nuo sonu virs klubu (daznos moters beda) ir pilva prisiplojusi thumbup.gif Deja krutine tai rodos tuoj visai dings biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif saldumynai tik ypatingomis progomis ir labai mažais kiekiais thumbup.gif o dėl svorio kritimo/nekritimo ir mm - tai grynas faktas, čia tikrai nereikia pergyventi jei per tas dienas svoris būna + 2 kg mirksiukas.gif po dienų viskas atsistoja į savas vėžias.
joa bigsmile.gif tikrai smagu, kai tų lašinukų ant šonų virš klubų nelieka thumbup.gif

o aš, merginos, vis dar nelipu ant savo elipsinio verysad.gif visą gruodį nemyniau- kaip man jo trūksta ech verysad.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2011 01 09, 23:10)
Oho ho... Tai kokiu lygiu reikia minti, kad išspausti 25 km/h greitį?  blink.gif
Ne ne, kilometrai, ne mylios smile.gif Tada vis vien, moterys, nesuprantu. Jeigu kai kas mina 25 km/h 1-2 lygiais, nejau blogiau minti pakaitom 2 ir 4 lygiu ir išspausti  tik 16 km/h greitį?  mirksiukas.gif Parašyk, prašom, kokiu lygiu mini?
Papildyta:
lotuliukas.gif Aš tai plonytė esu (na, normali), bet sudrėbusiais apvalumais, žemutiniais...  4u.gif

tai manau ne visos cia sportuoja vien del kg metimo

o vaizdas veidordyje gali but ir geras ir blogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 01 10, 20:24)
tai manau ne visos cia sportuoja vien del kg metimo

o vaizdas veidordyje gali but ir geras ir blogas  mirksiukas.gif

tai jau tikrai ne visos čia svorį meta cool.gif

dėl greičio sportuojant .. 16 km/h greitis yra labai mažas.. aš visada sportuoju apie 30 km/h greičiu. Lygių elipsiuke mano 16. Aš sportuoju 6 - 10 lygiuose.. kartais monotoniškai, kartais juos kaitalioju. Pagal nuotaiką smile.gif
Atsakyti

Sveikos! smile.gif

Kaip ir žadėjau - vakar išbandžiau - ne tiek fiziškai, kiek teoriškai neįmanoma išvystyti tokio greičio - vos nemiriau iš juoko, kai bandymą atlikinėjau. Arba jūsų treniruokliai kitokie, arba grybą pjaunate.

Pasisakykite, prašom, tos, kurios naudojasi tokiu arba bent jau panašiu elipsiuku...

http://pigu.lt/sport...cxm_6?id=511505

O dėl lygių - perdon, ten mano Mylimukas nustatė programas, na, man reikiamą, tad ten ne lygis smile.gif O langeliai užtušuoti ekrane iš apačios 2 ir 4. Jeigu neklystu, iš šono ties 4 langeliu parašyta 8.

Merginos, kas naudoja tokį, ne kitokį, atsiliepkite, paprotinkite mane... lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Jei leisite man isiterpti rolleyes.gif man atrodo tie greiciai, lygiai ir t.t. nuo treniruokliu priklauso, juk ne visos minat tapati treniruokli. Juk jie skiriasi ne tik kaina bet ir dydziu, gal tie smagraciai ar kaip ten jie vadinasi nevienodo dydzio ar mases. Tai ir gaunasi kad vienai 16 kitai 30 greitis. Pvz. as minu 17-20 km/h 40 min. sudeginu ~ 500 kcal. bent jau man taip rodo. Siandien numynus parasysiu tiksliau.
Atsakyti
na man vis tiek įdomu kaip galima 500 kcal sudeginti g.gif maniškiame elipsiniame rodo kilodžiaulius ir pavertus į kcal, tikrai tokių skaičių negaunu schmoll.gif
Atsakyti
Tai ir turiu omeny kad jie visi tikriausiai skirtingai viska rodo. Nuo gamintojo tikriausiai priklauso kaip jie ten viska suskaiciave ir nustate. Mano yra kinietiskas tai sutinku kad gali pievas rodyti biggrin.gif svarbiausia kad laika gerai skaiciuotu biggrin.gif O tie brangesni, rimtesni turetu tiksliau viska rodyt. Pvz turiu lanka raso kad per min sudegini 4 kcal, o kita mamyte turi kitoki lanka ir raso kad per 10 min sudegina 100 kcal. Zodziu svarbiausia kad rezultatas matytusi smile.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Jūros Deivė @ 2011 01 11, 08:36)
Kaip ir žadėjau - vakar išbandžiau - ne tiek fiziškai, kiek teoriškai neįmanoma išvystyti tokio greičio - vos nemiriau iš juoko, kai bandymą atlikinėjau. Arba jūsų treniruokliai kitokie, arba grybą pjaunate.

http://pigu.lt/sport...cxm_6?id=511505

lotuliukas.gif Na tikrai idomu g.gif Neisivaizduoju, tikrai ten kazkas pas tave kitaip, nes as anksciau ejau i sporto sale, ten irgi man greiti toki rodydavo kaip pas mane namie dabar rodo. Tai pas visas cia panasus tie treniruokliai. Mano toks
QUOTE(viktorijat @ 2011 01 11, 09:36)
biggrin.gif Jei leisite man isiterpti  rolleyes.gif  man atrodo tie greiciai, lygiai ir t.t. nuo treniruokliu priklauso, juk ne visos minat tapati treniruokli. Juk jie skiriasi ne tik kaina bet ir dydziu, gal tie smagraciai ar kaip ten jie vadinasi nevienodo dydzio ar mases. Tai ir gaunasi kad vienai 16 kitai 30 greitis. Pvz. as minu 17-20 km/h 40 min. sudeginu ~ 500 kcal. bent jau man taip rodo. Siandien numynus parasysiu tiksliau.

Nuo smagracio mases nepriklauso sunkiau ar lengviau mint schmoll.gif Sutinku, lygiai gali skirtis, bet kaip gali skirtis greitis, taigi jis vienas ir tas pats turi but, kaip begime tarkim. Juk jis ne treniruoklyje uzprogramuotas, o nuo zmogaus priklauso kokiu greiciu mina. Nebent treniruoklis blogai rodo. Kokiu lygiu mini, viktoriat? Nes irgi atrodo gan letai, jei aukstais lygiais tai pilnai gali but 500kcal.
Be to Juros deive rase, kad per valanda numyne 13 atrodo kilometru, kai as per pusvalandi tiek numinu, tai vadinasi ir minu dvigubai greiciau ane mirksiukas.gif (Sunkiausiais lygiais per pusvalandi buna 11 km), ir dar sako kodel tiek nedaug sudega, tai irgi butent del leto mynimo g.gif
Juros deive, paprasyk, kad TB pamintu, jei jam iseis, vadinasi tu per silpna greiciau isminti, o jei irgi ne, tai reisia toks treniruoklis tiesiog mirksiukas.gif

Viktorijat, oho 10min 100kcal su lanku g.gif Idomiai, pas mane tai nerodo kiek tu kaloriju galetu buti, net nezinau, suku ir tiek biggrin.gif

Irmulia, o tai kiek tau gaunasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 11 sausio 2011 - 12:34
premium, rodos apie tai diskutavom ankstesnėje temoje ( dar aktyvią nuorodą buvau įmetusi į konvertavimo lentelę) mirksiukas.gif

žodžiu minant normaliu greičiu 2-3 apkrovomis per 30 min gaunasi ~ 500 kJ, o tai yra ~ 143 kcal mirksiukas.gif

nes 1 kJ = 0,239 kcal mirksiukas.gif
Atsakyti