Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As minu 30-40 min, 17-20 greiciu, pas mane treniruoklis paprastas, nera jokiu ten programu, tik stiprumas nusistato ir rodo greiti kalorijas pulsa laika ir atstuma. Bet dziaugiuosi ir tokiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2011 01 07, 19:42)
blush2.gif Lėtai? 16 km/h... Greičiau nesugebu. Nejaugi čia visi tokie ištvermingi. Kur glūdi jūsų stiprumo paslaptismirksiukas.gif  Ačiūkas smile.gif

Beje, kaip kilodžiaulius paverčiate kcal'ais?  unsure.gif

atvaizdas veidrodyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2011 01 07, 17:04)
Ačiū tau smile.gif O kiek tada normaliai? Reikia man pasitempti  doh.gif

as internete esu tik radusi, kad geriausia islaikyti 140-160 rpm (apsisukimu per minute skaicius), o kiek km/h nesiseke rasti, tai siandien pabandziau pasiskaiciuoti, tai minant mazdaug 25km/h priskaiciavau 150 rpm, tai mazdaug toks ir butu geriausia, na bent ne maziau 20 km/h manau. Bet cia tik mano nuomone. Beje, pabandziau 4 lygiu ant 16 pamint, tai jau vos vos judejau, pamaniau gal pas tave ne kilometrai, bet mylios? Ir gal pas tave dar koks incline (ikalne) nustatyta? Ar tos ikalnes tik profesionaliuose treniruokliuose buna, naminiuose gal nelabai? As tai minu paprastai ant 26km/h, jei labai daug energijos turiu, isspaudziu ir 30, o jei ne kokia diena ir neturiu jegu, tai ir 20 gerai buna.
Viktorijat, pas mane irgi is pigesniu variantas, bet manau visai neblogas pasitaike kaip uz tokia kaina bigsmile.gif Ir funkcijas turi visas kiek norejau ir kiek man ju reikia. Ziuresiu, aisku, kiek laikys kankinamas kone kasdien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 07 sausio 2011 - 22:12
Mano biski buvo primirstas blush2.gif bet atsiveziau i naujus namus tai dabar kasdien minu, noriu vyra nustebinti, grys po 12 d., tai tikiuosi nors truputi pokyciu pastebes. Dar suku lanka per diena apie 1-1.5 val gaunasi su pertraukom. Ir skaiciuoju kalorijas. biggrin.gif
Atsakyti
kažkada sporto klube treneris yra sakęs kad geriausiai minti ne mažiau nei 25 km/h greičiu. Aš tokį stengiuosi išlaikyti , o dažniausiai dar didesniu tempu minu. Bet pradžioje tikrai taip lengva nebuvo.

premium, tikrai nereikia tų raumenų bijoti smile.gif.. aš po metų mynimo , šiek tiek ant rankos raumenukai matosi, kojos tiesiog sutvirtėjusios ir presas sutvirtėjęs.. bet viskas normaliai atrodo smile.gif

įdedu naujametinę savo kūno apimčių foto smile.gif tikrai nesu raumenų kalnas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 08 sausio 2011 - 10:48
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 08, 08:34)
įdedu naujametinę savo kūno apimčių foto smile.gif tikrai nesu raumenų kalnas  biggrin.gif

as jau seniai norejau siulyt pasirodyt, bet maniau gal niekas nenores thumbup.gif

Na va, vadinasi neklydau del greicio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 08 sausio 2011 - 14:53
QUOTE(jupa @ 2011 01 07, 21:46)
Aš šią savaitę minu kasdien po 15 min... kitą jau didinsiu iki 20 min...  blush2.gif

Kokiu lygiu minat ir kokiu greičiu? Vakar vėl valandą atmyniau, atstumas - 13 km, tačiau vis ties patys kilodžiauliai. Nesuprantu... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš turėjau trijų dienų pertrauka mirksiukas.gif Norėjom savaitgalį paslidinėti, bet kad temperatūra pliusinė doh.gif Tai tik pasiplaukiojimu teko pasitenkinti rolleyes.gif Ryt vėl stosiu į vėžes. Žinot, man tai nervas ima, kad svoris stovi vietoj, nors apimtys mažėja unsure.gif Kaip sustojęs laikrodis. Jaučiu, dar maistuką reikės apriboti.
Aš asmeniškai minu pagal programas. Šiuo metu fat burning programą nusistačiau, o šiaip dar weight loss programa minu. Tai su viena programa per 30 min sudeginu 550 kcal, su kita per 36 min - 480 kcal. Kažkaip įsivaizduoju, kad nuobodu mintį vienu lygiu.
CK - jau figūrėlė wub.gif Man dar toli toli...
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 09, 20:39)
Sveikos  4u.gif

Aš turėjau trijų dienų pertrauka  mirksiukas.gif  Norėjom savaitgalį paslidinėti, bet kad temperatūra pliusinė  doh.gif  Tai tik pasiplaukiojimu teko pasitenkinti  rolleyes.gif  Ryt vėl stosiu į vėžes. Žinot, man tai nervas ima, kad svoris stovi vietoj, nors apimtys mažėja  unsure.gif  Kaip sustojęs laikrodis. Jaučiu, dar maistuką reikės apriboti.
Aš asmeniškai minu pagal programas. Šiuo metu fat burning programą nusistačiau, o šiaip dar weight loss programa minu. Tai su viena programa per 30 min sudeginu 550 kcal, su kita per 36 min - 480 kcal. Kažkaip įsivaizduoju, kad nuobodu mintį vienu lygiu.
CK - jau figūrėlė  wub.gif  Man dar toli toli...

neribok maisto, jei apimtys mažėja.. gi ne svoryje esmė .. jei apimtys mažėja vadinasi viskas ok! tiesiog lašiakai raumenimis virsta o ir šiaip svoris žiemą sunkiau krenta.
Aš stengiuosi minimum 500 kcal per dieną sudegint. bigsmile.gif

ir ačiū už komplimentus smile.gif na yra kur dar tobulėt, bet kaip dviejų vaikų mamai visai jau neblogai.. ir viskas reguliuojant maistą ir elipsiuko dėka cool.gif todėl tai tikrai veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 07, 23:11)
as internete esu tik radusi, kad geriausia islaikyti 140-160 rpm (apsisukimu per minute skaicius), o kiek km/h nesiseke rasti, tai siandien pabandziau pasiskaiciuoti, tai minant mazdaug 25km/h priskaiciavau 150 rpm, tai mazdaug toks ir butu geriausia, na bent ne maziau 20 km/h manau. Bet cia tik mano nuomone. Beje, pabandziau 4 lygiu ant 16 pamint, tai jau vos vos judejau, pamaniau gal pas tave ne kilometrai, bet mylios? Ir gal pas tave dar koks incline (ikalne) nustatyta? Ar tos ikalnes tik profesionaliuose treniruokliuose buna, naminiuose gal nelabai? As tai minu paprastai ant 26km/h, jei labai daug energijos turiu, isspaudziu ir 30, o jei ne kokia diena ir neturiu jegu, tai ir 20 gerai buna.
Viktorijat, pas mane irgi is pigesniu variantas, bet manau visai neblogas pasitaike kaip uz tokia kaina bigsmile.gif Ir funkcijas turi visas kiek norejau ir kiek man ju reikia. Ziuresiu, aisku, kiek laikys kankinamas kone kasdien.

Oho ho... Tai kokiu lygiu reikia minti, kad išspausti 25 km/h greitį? blink.gif
Ne ne, kilometrai, ne mylios smile.gif Tada vis vien, moterys, nesuprantu. Jeigu kai kas mina 25 km/h 1-2 lygiais, nejau blogiau minti pakaitom 2 ir 4 lygiu ir išspausti tik 16 km/h greitį? mirksiukas.gif Parašyk, prašom, kokiu lygiu mini?
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2011 01 07, 22:44)
atvaizdas veidrodyje  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aš tai plonytė esu (na, normali), bet sudrėbusiais apvalumais, žemutiniais... 4u.gif

[quote=Cererakennel,2011 01 08, 11:34]
kažkada sporto klube treneris yra sakęs kad geriausiai minti ne mažiau nei 25 km/h greičiu. Aš tokį stengiuosi išlaikyti , o dažniausiai dar didesniu tempu minu. Bet pradžioje tikrai taip lengva nebuvo.

Kokiu lygiu minat? rolleyes.gif

Hm, kaip minant visą valandą antru ir ketvirtu lygiu šešiolika km/h, galima sudeginti tik 1200 kilodžiaulius... doh.gif Tik tiek man rodo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 09 sausio 2011 - 22:12
QUOTE(Jūros Deivė @ 2011 01 09, 20:10)
Oho ho... Tai kokiu lygiu reikia minti, kad išspausti 25 km/h greitį?  blink.gif
Ne ne, kilometrai, ne mylios smile.gif Tada vis vien, moterys, nesuprantu. Jeigu kai kas mina 25 km/h 1-2 lygiais, nejau blogiau minti pakaitom 2 ir 4 lygiu ir išspausti  tik 16 km/h greitį?  mirksiukas.gif Parašyk, prašom, kokiu lygiu mini?

kai minu 1-4 lygiais minu vidutiniskai apie 26km/valanda. Per pusvalandi gaunasi 13-14 kilometru. Kai minu sunkesniais, iki kokiu 8-10, tai aisku leciau gaunasi, apie 20km/h. Tikrai bandziau 16km/h mint, labai jau letai, net nesuprakaituociau taip bemindama unsure.gif Tu tikrai labai letai mini, del to mazai ir sudegini, neimk i galva labai, priprasi, gausis tada ir sparciau mirksiukas.gif Uzsileisk labai energingos muzikos ir bandyk mint i takta, gal pades. man labai smagiai minasi pagalsita daina ,tu pagal savo skoni parsisiusk muzikos ir pirmyn mirksiukas.gif
Sakoma, jei nori numesti svorio, reikia minti mazais lygiais ir sparciai, o kai stangrinti kuna, tada sunkesniais lygiais ir tada truputi leciau jau, bet ne taip letai. As kartais dabar darau vienaip, kartais kitaip.
Man irgi kg nelabai noriai krenta, na bet ne per savaite priaugau, ne per savaite ir numesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

atmyniau šiandien savo trajektoriją, pažiūrėjau, pvz. aukščiausiu 16 lygiu minu 22-23 km/h greičiu. Nežinau, kaip jums, bet man taip gaunasi. Ir aš kai įkrentu į vienodą greitį, tai ir minu. Tik jau baigiantis pradedu lėtėti, bet sąmoningai, kad šiek tiek aprimtų kūnas.
CK, žinai, jeigu toliau svoris toks laikysis, tai tuoj galėsiu į sunkiasvorius užsirašyti bigsmile.gif Šiaip, galvoju, saldumynus reikia riboti, nes nuo jų ir kabo viskas. Aš leidau sau iki šiol mėgautis saldumynais, bet nevalgiau nieko po 18 val. Matyt, norint geresnių rezultatų, reikia daugiau paaukoti.
Premium, visiškai su tavim sutinku, kad ne per dieną priaugom, ne per dieną numesim. Tik tas užsikepimas "dabar arba niekados" doh.gif lotuliukas.gif Tuo labiau, kad su tais greitais numetimais turėjau jau patirties, kai alkanom akim ir piktom nuotaikom vaikščiodavau, o paskui pasibaigus dietoms greitai dvigubai viskas į viršų. Geriau jau lėčiau, bet proporcingai ir ilgam. thumbup.gif
Atsakyti