Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
biggrin.gif as moku paversti, pati buvau imetusi nuoroda pries keleta dienu ir parasiusi juros deivei kaip paversti biggrin.gif tiesiog pamirsau iek tau sudega, todel klausiau mirksiukas.gif Mazokai tau tikrai gaunasi kazkaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 11 sausio 2011 - 12:49
<<Juros deive, paprasyk, kad TB pamintu, jei jam iseis, vadinasi tu per silpna greiciau isminti, o jei irgi ne, tai reisia toks treniruoklis tiesiog mirksiukas.gif >>

g.gif  Netiksliai išsireiškiau, ne tai, kad negaliu tiek, bet kojos sukasi kaip pašėlusios ir elipsiukas mataruojasi, kaip pamišęs arklys ir bando numesti lotuliukas.gif  Dėl to ir juokinga pasidarė, kad elipsiukas tokio greičio neperneša. O mano treniruoklis yra labai stabilus ir sunkus... Tada kame dar gali būti problema?  doh.gif Nors patik mindama matau, kad galima žymiai greičiau, nu bet ne 20 km/h, o tuo labiau 25 km/h. Kalbu tik apie saviškį. Dėl to man įdomu būtų pasiskaityt, kaip sekasi toms, kurios mina tokį pat elipsiuką.
O jums dėkoju už vertingus patarimus - tikrai daug naujo ir vertingo sužinau. Reguliariai čia užsuku, ksiatinėju ir dalinuosi mintim.

P.S. vakar tik 10 minučių 18 km/h numiniau. Paskui širdis baladavosi ir kojos į užp..kalį sulindo  bigsmile.gif Taip ir baigėsi mano treniruotė. Aišku, ir dėl to, kad vakarienė ant stalo jau garavo...  blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 11 sausio 2011 - 13:20
QUOTE(Jūros Deivė @ 2011 01 11, 11:18)
g.gif  Netiksliai išsireiškiau, ne tai, kad negaliu tiek, bet kojos sukasi kaip pašėlusios ir elipsiukas mataruojasi, kaip pamišęs arklys ir bando numesti lotuliukas.gif  Dėl to ir juokinga pasidarė, kad elipsiukas tokio greičio neperneša. O mano treniruoklis yra labai stabilus ir sunkus... Tada kame dar gali būti problema?  doh.gif

40 kg nera labai sunkus, kai kuriu elipsiukai ir 70kg sveria. mano dar lengvesnis - 35 kg ir nenori manes numest ir stabiliai stovi, kiek zinau reikia tiesiai stovet minant, nesisiubuot per daug i sonus. Dar pamaniau, pas tave yra 3 pedalu padetys, gal pedalai per toli/arti? del to nepatogu minti?
Atsakyti
Nu va numyniau savo 40 min. Greiti vidutiniskai laikiau 17-18. 445 cal ir 12 km. Maniskis tai taip rodo.
P.S. Mano lankas 1 min 4kcal. Cia pas kita ant lanko dezes buvo parasyta per 10 min sudegina 100 cal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorijat: 11 sausio 2011 - 13:34
QUOTE(viktorijat @ 2011 01 11, 11:31)

P.S. Mano lankas 1 min 4kcal. Cia pas kita ant lanko dezes buvo parasyta per 10 min sudegina 100 cal.

Tai supratau, bet vis tiek tiket nelabai gali, juk ten turbut nesuvedami duomenys koks tavo svoris, amzius ir fizinis pasirengimas (nuo ko labai priklauso kiek kcal sudega).
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 11, 14:30)
40 kg nera labai sunkus, kai kuriu elipsiukai ir 70kg sveria. mano dar lengvesnis - 35 kg ir nenori manes numest ir stabiliai stovi, kiek zinau reikia tiesiai stovet minant, nesisiubuot per daug i sonus. Dar pamaniau, pas tave yra 3 pedalu padetys, gal pedalai per toli/arti? del to nepatogu minti?

Ne, premium, su pedalais lyg ir viskas ok - per viduriuką, nes pirma padėtis - per arti, trečia - per toli. g.gif O kojos, minant tokiu greičiu, sukasi taip apt kaip Karlsono propeleris? wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 11, 14:33)
Tai supratau, bet vis tiek tiket nelabai gali, juk ten turbut nesuvedami duomenys koks tavo svoris, amzius ir fizinis pasirengimas (nuo ko labai priklauso kiek kcal sudega).

Tai zinoma ne. Cia tik info nuo dezes. Pas mane dar parasyta, jei zmogus turi virssvorio tai per 1 min. 4.6 cal. Kol vaikutis dar miega einu pasuksiu lanka.
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi prie jūsų 4u.gif ilgai vis skaitinėjau jūsų diskusijas, tiek norėjau elipsiuko ir nuo penktadienio jis jau pas mane smile.gif parvežė man jį iš vokietukų dėvėtą Topfit, kaip už dyką tai thumbup.gif va toks jis pas mane, na pats naujausias bet svarbiausia minu lotuliukas.gif
user posted image
matau diskusija verda, tai pasisakysiu ir aš, kol kas minu 20 km/h po 15 minučių ir rodo kad sudeginta 50 kalorijų, jaučiu kad nusišneka mano treniruojlis, per tą patį laiką numinu apie 5 km, bet man kažkaip nelogiška doh.gif turiu sportininkę draugę, kuri bėgioja krosus tai ji normaliu greičiu 1 km nubėga per 6 minutes. Kažin ar galima lyginti krosų bėgimą su elipsinio minimu? g.gif
Pas jus pasiskaičiusi pasikraunu energijos ir varau, taip norisi vasara atrodyti gražesnei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2011 01 11, 13:17)
Kažin ar galima lyginti krosų bėgimą su elipsinio minimu?  g.gif

manau ne, greiciau tai galetum palyginti su dviraciu manau. Taip kad viskas logiska. Ir nenusisneka biggrin.gif
Sveika prisijungusi ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 11, 15:33)
manau ne, greiciau tai galetum palyginti su dviraciu manau. Taip kad viskas logiska. Ir nenusisneka biggrin.gif
Sveika prisijungusi ir sekmes 4u.gif

ačiū 4u.gif o kad tik 50 kaloriju sudeginu realu? g.gif
Atsakyti
Maniškis numynus 15 min. rodo, kad sudeginta 80 kcal.... Manau, kad mažesni skaičiai realiau atrodo už didelius, juk ne taip lengvai tos kalorijos tirpsta.... mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif mh, dėl tų rodomų sudegintų kcal, reikia rimtai išsiaiškinti, tikrai nemanau, kad "pievas" rodo mano elipsinio kompiuteris schmoll.gif

Sveika prisijungusi prie mūsų, Ida25 bigsmile.gif
Atsakyti