Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lionesss @ 2011 01 17, 11:44)
Sakiau gi, kad nepaisau menulio fazes smile.gif

o gal reiketu paisyt, as seniai atsimenu su bendradarbe laikemes, labai gerai krito, tik nezinau, ar ta pati kaip tavo, bet pamenu buvo kiausiniai, varske, virta mesa, bet nebuvo jokiu vynu. Ai, dar greipfrutai... Bet mes per delcia ir laikemes butent.
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2011 01 17, 11:58)
dingo nuotaika...

baik tu, nenorejau nuotaikos gadint console.gif Isivaziuosi ir tu.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 17, 16:02)
o gal reiketu paisyt, as seniai atsimenu su bendradarbe laikemes, labai gerai krito, tik nezinau, ar ta pati kaip tavo, bet pamenu buvo kiausiniai, varske, virta mesa, bet nebuvo jokiu vynu. Ai, dar greipfrutai... Bet mes per delcia ir laikemes butent.
Papildyta:

baik tu, nenorejau nuotaikos gadint console.gif Isivaziuosi ir tu.

Su tokiu menku koloriju kiekiu jinai veiksminga ir ne per pilnati 4u.gif
Svarbiausia bent jau nevalgyt po 18 val. sitas irgi labai veiksmingas budas. Va, isvaziavo sveciai, tai pakapojau vistytes su ryziais, bet dabar jau meginsiu daugiau nieko siandien, nebent kokio kefyro ax.gif
Atsakyti
Lionesss, ech, būtum tik vištytės arba tik ryžių mirksiukas.gif jau ryte matytum teigamus svorio pokyčio rezultatus mirksiukas.gif

Na, šį vakarą sportas laukia biggrin.gif oi kaip minsiu elipsninį, net rūks lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi siandien minsiu daug , kaip visad 1adieniais smile.gif
Atsakyti
Aš tai rytais mėgstu paminti arba bent jau kai pirmo miego eina mažoji miegoti, nes paskui jau be šansų. Va, pasigirsiu pagaliau galiu lanką išsukti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 01 17, 12:49)
Koks svoris ugis? Mano ugis 164 cm, svoris 70 kg, tikslas 55 kg. Per nestuma priaugau tik 10 kg, nors valgiau kiek tilpo, matyt, jau genai tokie, nes mama 8 kg priaugo budama nescia. Taciau iki nestumo, kai vaika planavom nuo 60 iki 70 priaugau sad.gif paskiau po nestumo buvau iki 66 numetus, o dabar vel prisiauginau.

Kokie pazystami skaiciai smile.gif Tik mano tikslas 60 kg.
Atsakyti
Šiandien atmyniau pusę normos ryte thumbup.gif , o vakare "damušiu" likusią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 18, 12:13)
Šiandien atmyniau pusę normos ryte  thumbup.gif , o vakare "damušiu" likusią  biggrin.gif

Oho! koks rezultatas 4u.gif saunuole thumbup.gif per kiek cia laiko?
Atsakyti
Per metus mirksiukas.gif aš niekur neskubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 18, 12:35)
Per metus  mirksiukas.gif  aš niekur neskubu  biggrin.gif

Taip ir reiktu, nes greitai numestas svoris, tai greitai ir atauga. Daugiau jokiu drastisku dietu. Papasakok trumpai, kaip maitinaisi? 4u.gif plius minus rasei pagal kokia sistema, bet man idomu kaip ar grieztai nevalgei po 18 val. ar leidai kazkuo riebesniu pasmaguriaut 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 18 sausio 2011 - 10:54
Sveikos 4u.gif

Irmulia, spėju, visą gyvenimo būdą reikia keisti, kad taip iš lėto, bet tvirtai numesti kg. Aš kada viena gyvenau, tai labai svorio neprisiauginau, bet kai šeima atsirado, tai ir vakariniai užkandžiavimai prasidėjo, vakarienių dažni valgymai ir t.t. Šie džiaugsmai ir pridėjo "džiaugsmo" ant šonų ir pilvo. Ir svarbiausia, kad nieko negaliu kaltinti tik save pačią biggrin.gif

Pažiūrėjau, kiek kainuotų maisto netoleravimo testas... doh.gif Galvojau, jeigu porą šimtinių, tai dar nepagailėčiau, bet o tačiau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 13:07)
Sveikos  4u.gif

Irmulia, spėju, visą gyvenimo būdą reikia keisti, kad taip iš lėto, bet tvirtai numesti kg. Aš kada viena gyvenau, tai labai svorio neprisiauginau, bet kai šeima atsirado, tai ir vakariniai užkandžiavimai prasidėjo, vakarienių dažni valgymai ir t.t. Šie džiaugsmai ir pridėjo "džiaugsmo" ant šonų ir pilvo. Ir svarbiausia, kad nieko negaliu kaltinti tik save pačią  biggrin.gif

Pažiūrėjau, kiek kainuotų maisto netoleravimo testas...  doh.gif  Galvojau, jeigu porą šimtinių, tai dar nepagailėčiau, bet o tačiau....  doh.gif

Taip taip ir man tas pats ax.gif vyras galetu valgyt ir valgyt, o man tie valgymai lenda per visur. O del to testo, tai girdejau, kad vos ne visiems ta pati rado 4u.gif kad kavos netoleruoja, kiaulienos ir t.t. kazin ar verta darytis g.gif
Atsakyti