Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o aš darau pertrauką...apsirgau.. ir turbūt iki Egipto neminsiu, kad leist organizmui su virusu susitvarkyti reikiamai.. Guodžia tik kad svarstyklės važiuoja žemyn, šiandien 53,7 .. bet toks tas kritimas, akių dūmimas smile.gif
Atsakyti
Ck, fainai, kad kelionė nusimato,tik kad man Egiptas atsiminimuose liko kaip daug daug daug kg prisiauginimas. Visgi all inclusive nėra jau taip gerai fool.gif

Merginos, ankstesnėse temose skaičiau, bet jau dabar nebeprisimenu - ar yra sportuojančių su plevele ar tom kelnaitėm? Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 12:41)
Ck, fainai, kad kelionė nusimato,tik kad man Egiptas atsiminimuose liko kaip daug daug daug kg prisiauginimas. Visgi all inclusive nėra jau taip gerai fool.gif

Merginos, ankstesnėse temose skaičiau, bet jau dabar nebeprisimenu - ar yra sportuojančių su plevele ar tom kelnaitėm? Ar verta?

taip taip.. kelionės palieka savo smile.gif pasistengsiu daugiau 2 kg neparsivežti smile.gif

aš sportuoju su neopreninėm kelnėm.. šikna šlapia po to, net per kojas varva smile.gif .. plėvelės gerai irgi, bet kam jos kai kelnes gali nusipirkti smile.gif nieko vyniot nereikia, nusimovei išsiplovei ir liux.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 18, 14:47)
taip taip.. kelionės palieka savo smile.gif pasistengsiu daugiau 2 kg neparsivežti smile.gif

aš sportuoju su neopreninėm kelnėm.. šikna šlapia po to, net per kojas varva smile.gif .. plėvelės gerai irgi, bet kam jos kai kelnes gali nusipirkti smile.gif nieko vyniot nereikia, nusimovei išsiplovei ir liux.

As kai buvau Kretoj, tai vien ant Graikisku salotu ir daug daug keliavimo pameciau gal 3 kg smile.gif tarpekli praejom 16 km. zodziu, kai noresiu i siltus krastus brauksiu i Kreta, nes is Turkijos ir Egipto grisciau, kaip kiauliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 01 18, 13:09)
As kai buvau Kretoj, tai vien ant Graikisku salotu ir daug daug keliavimo pameciau gal 3 kg smile.gif tarpekli praejom 16 km. zodziu, kai noresiu i siltus krastus brauksiu i Kreta, nes is Turkijos ir Egipto grisciau, kaip kiauliukas  lotuliukas.gif

buvau aš ir Kretoje.. ten faktas, daugiau keliauji nei guli. todėl svoris neauga.. o dabar skrendam pakiaulėt smile.gif nes labai jau to norisi.. tai teks už tuos norus ir sumokėt smile.gif .. gerai kad ne dažnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 01 18, 10:53)
Taip ir reiktu, nes greitai numestas svoris, tai greitai ir atauga. Daugiau jokiu drastisku dietu. Papasakok trumpai, kaip maitinaisi?  4u.gif plius minus rasei pagal kokia sistema, bet man idomu kaip ar grieztai nevalgei po 18 val. ar leidai kazkuo riebesniu pasmaguriaut  4u.gif

tikrai nebuvo jokių drastiškų veiksmų ( nesinorėjo išgąsdinti savo organizmo) na taip, kol išmokau nevalgyti ( čia turiu omenyje rimtus patiekalus) po 18 val. reikėjo pastangų ir valios, bet pavyko. Pradžioje saldumynus tikrai ribojau, bet negaliu garantuoti visu 100 % kad visiškai schmoll.gif būdavo vienas kitas mažas paragavimo kąsnelis mirksiukas.gif BET NE KASDIEN mirksiukas.gif riebesnio organizmas pats atsisakė schmoll.gif ( jei ko netinkamo pvz. riebaus kaloringo sunkaus užvalgau -iškarto išlenda į paviršių tai odos problemų pavidalu tai kokiais diegliais ar užkietėjusiais viduriais) mirksiukas.gif taip, kad jokių piktnaudžiavimų riebiu maistu kaip ir nebuvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 11:07)
Irmulia, spėju, visą gyvenimo būdą reikia keisti, kad taip iš lėto, bet tvirtai numesti kg.

na kad radikaliai pakeičiau gyvenimą būdą- negaliu patvirtinti mirksiukas.gif bet kad mitybos principai keičiasi - tai taip thumbup.gif sveikiau : žymiai daugiau daržovių ir vaisių, žymiai daugiau išgerto vandens ( ne skysčių, o vandens) mirksiukas.gif daugiau judėjimo ir t.t.. aišku ir požiūris keičiasi biggrin.gif

QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 11:07)

Pažiūrėjau, kiek kainuotų maisto netoleravimo testas...  doh.gif  Galvojau, jeigu porą šimtinių, tai dar nepagailėčiau, bet o tačiau....  doh.gif

na geriau pabandyk pajausti kas tavo organizmui patinka labiau ir kaip jis į tai reaguoja ( kokia savijauta ir pan.) ir kas nelabai patinka - sutaupysi tikrai nemažai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 18, 11:17)
o aš darau pertrauką...apsirgau..

ooo, laikykis 4u.gif kuo greičiau sveik 4u.gif , čia tas epideminis peršalimas siaučia g.gif
Papildyta:
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 12:41)

bigsmile.gif na tų kelnių ir aš noriu bigsmile.gif kokias kas galėtų parekomenduoti, pakomentuoti ?

su plėvele myniau- geras jausmas lotuliukas.gif viskas tik čeža čeža, o ir minti žymiai sunkiau ( suprask : buvau taip įsivyniojusi lyg kokiame kokone hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 18, 15:14)
buvau aš ir Kretoje.. ten faktas, daugiau keliauji nei guli. todėl svoris neauga.. o dabar skrendam pakiaulėt smile.gif nes labai jau to norisi.. tai teks už tuos norus ir sumokėt smile.gif .. gerai kad ne dažnai smile.gif

Ir man norisi hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 01 18, 16:06)
tikrai nebuvo jokių drastiškų veiksmų ( nesinorėjo išgąsdinti savo organizmo) na taip, kol išmokau nevalgyti ( čia turiu omenyje rimtus patiekalus) po 18 val. reikėjo pastangų ir valios, bet pavyko. Pradžioje saldumynus tikrai ribojau, bet negaliu garantuoti visu 100 % kad visiškai  schmoll.gif  būdavo vienas kitas mažas paragavimo kąsnelis  mirksiukas.gif BET NE KASDIEN  mirksiukas.gif riebesnio organizmas pats atsisakė  schmoll.gif  ( jei ko netinkamo pvz. riebaus kaloringo sunkaus užvalgau -iškarto išlenda į paviršių tai odos problemų pavidalu tai kokiais diegliais ar užkietėjusiais viduriais)  mirksiukas.gif  taip, kad jokių piktnaudžiavimų riebiu maistu kaip ir nebuvo  biggrin.gif

Taip, ir psichologiskai nera sunku, juk labai nori ir suvalgai maza kasneli 4u.gif svarbiausia sportuot ir nevalgyt vakarais.
Viskas as jau iki penktadienio tikrai turesiu treniruokli fitness3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 18 sausio 2011 - 15:05
sveikos, ir as sportuoju namie, va ka radau

http://www.youtube.c...D72CC5B8B069130

gal pades kam 4u.gif
Atsakyti
ačiū kolegės už palaikymą smile.gif irmulia, greičiausiai tas virusas.. bet lyg ne gripas, išsikapstysiu smile.gif

dar pridėsiu savo ruožtu.. bent jau man pasiteisino valgymas tuo pačiu laiku. jei tai įmanoma padaryt, stengtis valgyt tuo pačiu laiku kasdien. kaip ir sportas - tuo pačiu laiku.

Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 10:41)

as su neorpeniniais sortais iki keliu irgi sportuoju, man patinka, siaip paprastai slaunys ir uzpakalis gi nelabai noriai prakaituoja, tai tu sortuku pagalba visai gerai atsikratyt skysciu pertekliaus ir ten smile.gif
Cererakennel, visai jau tu mazai sveri, ne nebus baisu pora kg ir parsivezt manau, galesi lepintis be sazines grauzimo jokio mirksiukas.gif
As kolkas stoviu vietoj, betgi nuodemiauju trecia diena is eiles, pati kalta. Viskas, nuo rytoj susiimsiu vel doh.gif
O kaip man geriausiai krenta, tai porciju sumazinimas+nevalgymas vakarais+sportas, viskas, daugiau nieko nebereikia.
Atsakyti
sveikos, dar pasidalinsiu kas man padeda sportuojant su elipsiniu, padeda:

nusistatau laikmati kiek noriu sportuoti 30-40 min ir paleidziu mazejanciai, laikas eina atgal ir uzsidengiu kokiu ranksluostuku, kad nematyciau diskelio, man lengviau kai nematau laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 01 18, 13:41)

As sortu neturiu, bet daznai apsivynioju plevele, tai man labai patinka smile.gif
Atsakyti