Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Saga @ 2011 01 31, 12:46)
bet taip buvo sunku pasidare po minymu nebevalgyti  blush2.gif .....

as po mynimo isgeriu baltymini kokteiliuka, tai tikrai nuima alkio jausma ir kuri laika ramu buna biggrin.gif
Atsakyti
ir aš sugrįžinėju bigsmile.gif minu, vis dar po nedaug ( 20-25 min) bet minu thumbup.gif ai ,dar (pagaliau lotuliukas.gif ) nusistačiau , kad rodytų ne kJ, o kcal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Špokė @ 2011 01 31, 11:59)
as po mynimo isgeriu baltymini kokteiliuka, tai tikrai nuima alkio jausma ir kuri laika ramu buna  biggrin.gif

galima plačiau? iš ko ir kaip jį gamini? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 31, 13:11)
galima plačiau? iš ko ir kaip jį gamini?  bigsmile.gif

Kadangi as nepernesu pieno produktu, tai perku as spec kokteilius blush2.gif bet paskaiciavus kainos atzvilgiu ne ka brangiau gaunasi nei kiekviena karta po sporto valgyt varske ar gamintis paciai kokteilius is pieno produktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokė: 31 sausio 2011 - 12:25
Sveikos
QUOTE(Špokė @ 2011 01 31, 09:59)
as po mynimo isgeriu baltymini kokteiliuka, tai tikrai nuima alkio jausma ir kuri laika ramu buna  biggrin.gif

o tie baltymai skirti ne masei augint (ta prasme raumenims)? g.gif apsviesk. Nes man tai taip atrodo, be to juose berods labai daug kaloriju g.gif Tai ziurint ko nori, jei raumenuko, tai gerai, bet jei sukust tai nelabai gal...
O as siandien supakuosiu savo treniruokli, rytoj issikraustom ir siandien jau neminsiu, nes laiko nebus, bet manau greitai issipakuosiu as ji smile.gif Dar uzvakar nusipirkau svarelius po 1kg (anksciau sportavau su 300g skardinem blush2.gif ), ir tie youtube pratimukai pilvo presui kur lyg langoza(?) buvo ikelusi duoda stulbinamus zezultatus taip pat bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 31 sausio 2011 - 14:54
QUOTE(premium @ 2011 01 31, 14:53)
Sveikos

o tie baltymai skirti ne masei augint (ta prasme raumenims)? g.gif apsviesk. Nes man tai taip atrodo, be to juose berods labai daug kaloriju g.gif Tai ziurint ko nori, jei raumenuko, tai gerai, bet jei sukust tai nelabai gal...
O as siandien supakuosiu savo treniruokli, rytoj issikraustom ir siandien jau neminsiu, nes laiko nebus, bet manau greitai issipakuosiu as ji smile.gif Dar uzvakar nusipirkau svarelius po 1kg (anksciau sportavau su 300g skardinem blush2.gif ), ir tie youtube pratimukai pilvo presui kur lyg langoza(?) buvo ikelusi duoda stulbinamus zezultatus taip pat bigsmile.gif

baltiminiai kokteiliai ir yra masei auginti ten baltimines kalorijos, jos naudingos, na bet man uzteks ir vandenuko po sporto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 31, 14:53)
ir tie youtube pratimukai pilvo presui kur lyg langoza(?) buvo ikelusi duoda stulbinamus zezultatus taip pat bigsmile.gif

čia kuris? bigsmile.gif kur 8 minutėms? ania? aš ant grindų nelabai galiu atlikinėti pratimų pilvo presui unsure.gif kol kas tik ant ortopedinio kamuolio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 31, 17:12)
čia kuris?  bigsmile.gif  kur 8 minutėms? ania? aš ant grindų nelabai galiu atlikinėti pratimų pilvo presui  unsure.gif  kol kas tik ant ortopedinio kamuolio  unsure.gif

taip! as vyrui va demonstravau net. Raumenukai isryskeje net siek tiek, aisku gal ir lankas, ir elipsinis prisidejo prie pilvuko grazejimo kazkiek, bet vis tiek sitie pratimai labai geri thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Saga,2011 01 31, 12:46]
pries keturis metus ir as taip pat pradejau.... numeciau apie 22 kg panasiai, skraidziau padebesiais, dabar treniruoklis biski kankyne patapo, bet vis tiek minu dar, bet va buvau apsileidusi del maisto tai kokie 7 kg buvo parkeliave, nors ir minu, bet taip buvo sunku pasidare po minymu nebevalgyti blush2.gif ..... dabar delcia tai pradejau delcios dieta paziurejau maisto nemazai, tai jauciu biski formos gryzta ir minu greta, na imu vel save i rankas....
O kai meciau svori pradzioje nukrisdavo per men 3-4 kg, paskui po 1, ta 22 kg rezultata pasiekiau per metus, gal net daugiau.... na bet dabar pradejus vasara jau grazi busi wink.gif
[/qu
o per ta laikotarpi kai tu numetei 22kg. derinai maista?laikeisi kazkokios dietos?nes as siuo metu valgau kas 3 h, ir perpus sumazinau porcijas,labai jau noretusi iki vasaros numesti bent 15 kg blush2.gif nors pas mane esmine problema tik pilvas(kaimynai vis uosviu klausia kada gi as gimdysiu), kojos ir uzpakaliukas grazus.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 01 31, 18:51)
baltiminiai kokteiliai ir yra masei augint[I]i ten baltimines kalorijos, jos naudingos, na bet man uzteks ir vandenuko po sporto wink.gif

nebutinai visi baltyminiai kokteiliai yra masei auginti, yra tokiu kurie skirti palaikyti liesai raumenu masei, tiesiog pamaitinamas raumuo po treniruociu, ypac gerai tiems zmonems kurie nesuvalgo per diena reikalingo baltymu kiekio.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 01 31, 19:20)
taip! as vyrui va demonstravau net. Raumenukai isryskeje net siek tiek, aisku gal ir lankas, ir elipsinis prisidejo prie pilvuko grazejimo kazkiek, bet vis tiek sitie pratimai labai geri thumbup.gif

tie geri thumbup.gif pritariu drinks_cheers.gif kaip manai, šių pratimėlių pagalba pavyktų pilnai atsikratyti užsilikusio lašinuko ant pilvuko? turiu omenyje apatinę pilvo dalį (vadinu kalniuku) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as minu saziningai po 40 min per diena. Per savaite neminu tik 1 diena. Svorio pokyciu kaip ir nera, bet jauciuosi labiau pasitempus ir "kietesne" (jei taip galima pavadint smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2011 01 31, 19:34)
o per ta laikotarpi kai tu numetei 22kg. derinai maista?laikeisi kazkokios dietos?nes as siuo metu valgau kas 3 h, ir perpus sumazinau porcijas,labai jau noretusi iki vasaros numesti bent 15 kg blush2.gif nors pas mane esmine problema tik pilvas(kaimynai vis uosviu klausia kada gi as gimdysiu), kojos ir uzpakaliukas grazus.

esme ir yra maisto derinimas, sportas tik papildoma priemone wink.gif . Svorio metimui vien sporto neuztenka..... man maistas budavo ryte pusryciai butinai, uzkasdavau normaliai, nu pvz kiausinis, desrele, kartasi varskes desertas koks ir pan., pietus normalus, bet nepersivalgant valgydavau darbe valgykloje, na ten ideda porcija ir viskas, nepadauginsi jau, namie savaitgaliais irgi stengdavausi detis tokia porcija, kukliai, daznai kefyru uzgerdavau viska...... na dar 15-16 val kokia activia suvalgydavau, kefyra ar grudeta varske, ko sirdele noredavo labiau, vakare vaisiai...... niu paprastai lengva buna iki vasaros, o va vsaros laaabai issibalnsuoja viskas.... ir sportuodavau 5 akrtus savaitei tada po 45 min, dabar kazkaip jau tingiu tiek, tai sportuoju 3-4 katus savaitei, dazniau aisku 3 blush2.gif tiesa dar vyras nupirko man tikra dviratuka, gyvenam laaabai geroje vietoje netoli dviracio takas, tai svaitgaliais tempiu savo seimyna i iskyla, nuvaziuojam ir po 35 km...... o vakarais viena as koki 10-15 km numinu
Atsakyti