QUOTE(ksem @ 2011 01 31, 19:34)
o per ta laikotarpi kai tu numetei 22kg. derinai maista?laikeisi kazkokios dietos?nes as siuo metu valgau kas 3 h, ir perpus sumazinau porcijas,labai jau noretusi iki vasaros numesti bent 15 kg

nors pas mane esmine problema tik pilvas(kaimynai vis uosviu klausia kada gi as gimdysiu), kojos ir uzpakaliukas grazus.
esme ir yra maisto derinimas, sportas tik papildoma priemone

. Svorio metimui vien sporto neuztenka..... man maistas budavo ryte pusryciai butinai, uzkasdavau normaliai, nu pvz kiausinis, desrele, kartasi varskes desertas koks ir pan., pietus normalus, bet nepersivalgant valgydavau darbe valgykloje, na ten ideda porcija ir viskas, nepadauginsi jau, namie savaitgaliais irgi stengdavausi detis tokia porcija, kukliai, daznai kefyru uzgerdavau viska...... na dar 15-16 val kokia activia suvalgydavau, kefyra ar grudeta varske, ko sirdele noredavo labiau, vakare vaisiai...... niu paprastai lengva buna iki vasaros, o va vsaros laaabai issibalnsuoja viskas.... ir sportuodavau 5 akrtus savaitei tada po 45 min, dabar kazkaip jau tingiu tiek, tai sportuoju 3-4 katus savaitei, dazniau aisku 3

tiesa dar vyras nupirko man tikra dviratuka, gyvenam laaabai geroje vietoje netoli dviracio takas, tai svaitgaliais tempiu savo seimyna i iskyla, nuvaziuojam ir po 35 km...... o vakarais viena as koki 10-15 km numinu