Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tai ir gerai smile.gif

O miegat 55kg moteris per valanda sudegina 66kcal, tai per 8 val 582kcal jau thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 02 18, 13:45)
tai ir gerai smile.gif

O miegat 55kg moteris per valanda sudegina 66kcal, tai per 8 val 582kcal jau thumbup.gif  smile.gif

tai valgom, miegam ir tiesiog akyse lieknėjam hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 18, 13:23)
turiu namie kombinuotą ..sausą ir infraraudonųjų.. va infra tikras gėris.. 15 min tik 40-50 laipsnių o šlapias būni visas smile.gif

o čia ta drėgna? nes tokioje tai galiu ir ilgiau išbūti , bet tose sausose tai nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 18, 13:42)
esu tik kartą buvus infaraudonųjų,jos paskirtis,rods,šlakus iš organizmo pašalinti  g.gif  wub.gif

infroje kūnas įšyla iki 5cm.. sako, kad greitina medžiagų apytaką. šiaip šaunu, nėra karšta, gali pasiimti knygą ir pasedėti tuos 15 min smile.gif.. po to, tiesa, negalima bent pora val maudytis . nors aš mėgstu ir su vanta pasiperti. bigsmile.gif

irmulia
drėgna yra drėgna, o infraraudonųjų yra infraraudonųjų,.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 18 vasario 2011 - 13:52
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 11:50)
tai valgom, miegam ir tiesiog akyse lieknėjam hihihi.gif

o tu ka pries tai nezinojai, kad kcal dega visada? del to ir yra nustatyta kaloriju norma, kuria zmogus turi sunaudoti, kad palaikytu gyvybines funkcijas, tarp kuriu yra ir miegas ir kaip matai ju nakciai reikia per 500.
Atsakyti
Nelabai suprantu ko cia susigincijos tos mielos merginos biggrin.gif

O su tom kalorijom, tai kogero visi treniruokliai rodo skirtingai. Maniskis ant 3 apkrovos minant 21 km/val greiciu 60 min parodo 520 ckal, o jei noriu 600, tai reikia ir 78 min papluset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 18, 15:39)
Nelabai suprantu ko cia susigincijos tos mielos merginos  biggrin.gif

O su tom kalorijom, tai kogero visi treniruokliai rodo skirtingai. Maniskis ant 3 apkrovos minant 21 km/val greiciu 60 min parodo 520 ckal, o jei noriu 600, tai reikia ir 78 min papluset  biggrin.gif

Viskas gerai su tais rodikliais mirksiukas.gif Rašiau jau, kad kaitaliojan nuo mažiausio iki didžiausio lygio, per 30 min sudeginu iki 600 kcal. T.y. mažais lygiais iš tų min sportuoju tik apie 10 min. Mano greitis 24 km/val. Tai jei jūs sportuojat tik trečiu lygiu, tai normalu, kad per valandą sudeginat tas pačias kalorijas, ką aš sudeginu 16 lygiu arba analogiškai 8 per pusvalandį. Niekas nieko nerodo skirtingai, tik mes sportuojam skirtingai. biggrin.gif Labai paprasta matematika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 18 vasario 2011 - 14:46
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 18, 15:46)
Viskas gerai su tais rodikliais  mirksiukas.gif Rašiau jau, kad kaitaliojan nuo mažiausio iki didžiausio lygio, per 30 min sudeginu iki 600 kcal. T.y. mažais lygiais iš tų min sportuoju tik apie 10 min. Mano greitis 24 km/val. Tai jei jūs sportuojat tik trečiu lygiu, tai normalu, kad per valandą sudeginat tas pačias kalorijas, ką aš sudeginu 16 lygiu arba analogiškai 8 per pusvalandį. Niekas nieko nerodo skirtingai, tik mes sportuojam skirtingai.  biggrin.gif Labai paprasta matematika  4u.gif

nu tiap tiap biggrin.gif ai, as nesigilinu, man svarbu tai, ka rodo mano svarstykles rytais bigsmile.gif siandien vel maloniai pamalonino ir as esu laiminga laiminga laiminga lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokė: 18 vasario 2011 - 15:09
Aš kai pradėjau sportuoti,antlengviausios programos per pusvalandį sudegindavau apie 360 kcal,tik nežinau,kokiu čia greičiu lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
išties nėra dėl ko ginčytis smile.gif

va sveiko svorio metimo formulė smile.gif :
Norint numesti pusę kilogramo per savaitę, reiktų sumažinti per parą suvartojamų kalorijų kiekį 300 kalorijų ir padidinti kūno aktyvumą taip, kad sudegintume papildomas 200 kalorijų.
o toliau jau kiekvienas sprendžia kokiu tempu tą svorį mest smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 18, 16:34)
išties nėra dėl ko ginčytis  smile.gif

va sveiko svorio metimo formulė smile.gif :
Norint numesti pusę kilogramo per savaitę, reiktų sumažinti per parą suvartojamų kalorijų kiekį 300 kalorijų ir padidinti kūno aktyvumą taip, kad sudegintume papildomas 200 kalorijų.
o toliau jau kiekvienas sprendžia kokiu tempu tą svorį mest  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesicincijam, pliurpiam ir tiek biggrin.gif
As svori metu is viso labai letai, per 2 menesius 5 kg, bet tikri kg, kurie realiai ir matosi, t.y. riebaliukai biggrin.gif Paskui buvau uzmetusi beveik 2 savaitems, nesportavau ir vel maitinausi "belekaip". Jau bijojau, kad busiu viska ataugusi, nes valgant daugiau pilvas padidejo, bet mano nuostabai svoris issilaike, taigi be nuostoliu toliau metu likusius 2,6kg likusius iki finiso (truks plys noriu pamesti per menesi). Tikrai zinau, jei buciau metusi staiga dietu kazkokiu pagalba, dabar buciau viska ataugusi ir vel bandyciau is naujo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 18 vasario 2011 - 20:34
aš irgi jokių ginčų nematau biggrin.gif

tikrai taip, kad jei meti labai staigiai - tai kg grįža dar greičiau ir su kaupu mirksiukas.gif + garantuotos strijos doh.gif ( staigus svorio sumažėjimas arba padidėjimas na dar odos elastingumas įtakoja tai g.gif )

man nukrito visi priaugti kg lygiai per metus ( visi 15 kg ), labai nesikankinant ir nesilaikant varginančių dietų. mirksiukas.gif
Atsakyti