Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
eik tu sau!! jei as 24km\h greiciu minciau, tai turbut su visu savo Christoferiu pro langa isskrisciau blink.gif as 600 koloriju sudeginu per 65-70min. minu 15-17km\h, per pirma psvalandi sudeginu iki 260 koloriju. g.gif o minu 3 padety is 8.
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2011 02 18, 13:31)
eik tu sau!! jei as 24km\h greiciu minciau, tai turbut su visu savo Christoferiu pro langa isskrisciau  blink.gif  as 600 koloriju sudeginu per 65-70min. minu 15-17km\h, per pirma psvalandi sudeginu iki 260 koloriju.  g.gif o minu 3 padety is 8.

kai aš minu ant tokių mažų lygiu, ir atrodo, kad tuoj išlėksiu, bet minant ant aukščiausių ar vidutinių, labai padoriai viskas atrodo wink.gif
Atsakyti
aš ant 6 lygio visada minu ne mažiau 30 km/h smile.gif.. beje jei minčiau kokiu 2 lygiu, tikrai atrodytų, kad nuvažiuosiu su visu elipsiuku.. bet kai lygis didesnis, tai tas greitis padorus gaunasi smile.gif .. per 30 min aš paprastai numinu 420 kcal..

vakar nemyniau ... ir svori pakrito keliais šimtais gramų.. nors vakare buvau viename seminare kuriame dar ir degustavom patiekalus.. va ir suprask tu su tuo svoriu doh.gif

pažiūrėjau, kad su Imse Vimse vienodai atsakėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 18 vasario 2011 - 12:47
QUOTE(premium @ 2011 02 18, 11:25)
jo, labai mazai tikrai blush2.gif

nesakyčiau, kad mažokai schmoll.gif , tuo lab kad dar prie to jungiu ir kitus pratimus bei lanko sukimą mirksiukas.gif

kiekvienas pagal save biggrin.gif man užtenka : 3 lygis, 10-10,5 km/h, 30 min ax.gif

+ kai turėjau gruodį problemų su nugara - tuo labiau nežadu persistengti, kad vėl po to vartytis nuo maudimo stuburo srityje blink.gif doh.gif nors velniai žino kaip ten kas, panašu, kad peršalimas buvo g.gif

QUOTE(premium @ 2011 02 18, 11:25)
Nepersistengti, juk jauti kiek gali, bet vistiek reiketu isspausti maximuma.

lotuliukas.gif na jau tikrai neminsiu tiek, kad po to ir stuburą reikės dalimis rankiotis nuo grindų, ir širdis per gerklę išlėks schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vieniems per val. neužtenka 1000 kcal hihihi.gif , o kitas ir 200 kcal per 30 min pasitenkina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 10:48)
*nesakyčiau, kad mažokai  schmoll.gif , tuo lab kad dar prie to jungiu ir kitus pratimus bei lanko sukimą  mirksiukas.gif 

** lotuliukas.gif  na jau tikrai neminsiu tiek, kad po to ir stuburą reikės dalimis rankiotis nuo grindų,  ir širdis per gerklę išlėks  schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*as irgi mirksiukas.gif
**na tai aisku, pati zinai ko galima, ko ne pagal save. As kai sveikata nesiskundziu, tai ir stengiuosi ta laika, kuri skiriu sportui isnaudoti kuo efektyviau, nes ir taip laiko suryja.
10km per val tai labai letai, kaip pasivaiksciojimas (tik cia mini, ne savom kojom eini, uztat daugiau km), tai nenuostabu kad ir kaloriju sudega mazai. Ir dar taip sportuodama tikrai nemankstini sirdies ir nepasieki aerobines zonos, kada ir gaunamas maksimalus treniruoklio poveikis g.gif Na nebent tu tik pradziai cia taip po truputi vel bandai isivaziuoti po ligos, o veliau kruvi didinsi.
Cererakennel, as irgi kartais minu taip greitai kaip tu, bet prisipazinsiu, kad dar nesu tokioj puikioj fizinej formoj ir kojas pakerta, del to mano vidurkis apie 24. Bet su laiku viskas.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 10:48)

vieniems per val. neužtenka 1000 kcal hihihi.gif , o kitas ir 200 kcal per 30 min pasitenkina  thumbup.gif

joa, bet paemus siurbli dulkiu ir issiurbliavus visa nama ju itariu dar daugiau sudegtu, tai kam tas treniruoklis tada reikalingas mirksiukas.gif Juk ne tik kalorijoms deginti, jis yra KARDIO treniruoklis smile.gif
O man kuo daugiau sudega tuo geriau, nors nemanyk, kad esu stora, mano kmi 22 ir finisas jau netoli mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na ir radai su kuo palyginti lotuliukas.gif siurbliavimu lotuliukas.gif

kažkur buvau radus, kiek sudeginama kalorijų mezgant pvz. megztį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

MB žymiai daugiau sudegina nei aš, manau , čia nuo esamo antsvorio priklauso g.gif ( o jam yra ką numesti, kažkur dar 10 kg likę)

pas mane, jau kaip nebėra ką mesti bigsmile.gif nebent auginti raumenukus thumbup.gif

taip, po tikrai ilgos pertraukos nesportavimo ( kažkada rašiau, kad nuo aktyvaus buvau perėjusi į visiškai pasyvų ) staigus ir neprotingas sportavimas su dideliais krūviais tik labiau pakenktų, o ne padėtų mirksiukas.gif

taip kad aš niekur neskubu cool.gif ir mėgaujuosi "pasivaikščiojimu" ant elipsinio hihihi.gif tongue.gif

man nuo tokio mynimo greičio ir taip prakaitas upeliais teka lotuliukas.gif o jei dar kokia plėvele apsivynioju - tai iš vis upės prakaito ...upės.... biggrin.gif
Atsakyti
premium be abejo.. kiekvienas jaučiam kada galim didinti krūvį ar greitį, kada ne .. aš tik palaipsniui, kai kūnas sakė, kad jau reik, tada ir didinau.. dabar mažesniu greičiu neįšeina..o va laiką sutrumpinau iki 30 min.. nes matau kad svorio palaikymui užtenka.. Manau ir Irmuliai užtenka tiek kcal svoriui palaikyti.

beje kažkur teko skaityti, kad ilgai sportuojant kūnas tiek pripranta, kad jam užtenka tik impulso , ženklo, ir jis jau pradeda pats deginti kalorijas, nesvarbu kokiu krūviu besportuoji.. čia panašiai kaip pirtyje.. užkietėjusių pirtininkų kūnas pradeda prakaituoti tik įėjęs į pirtį smile.gif.. tuo tarpu naujokai ilgai sėdi , kol tie trys lašai nuo nosies nukapsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 18 vasario 2011 - 13:18
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 18, 13:15)
....čia panašiai kaip pirtyje.. užkietėjusių pirtininkų kūnas pradeda prakaituoti tik įėjęs į pirtį smile.gif.. tuo tarpu naujokai ilgai sėdi , kol tie trys lašai nuo nosies nukapsi smile.gif

jojo, sako, kad jei nori mesti svorį, tai labai padeda sedėjimas pirtyse , bet širdžiai tai - grynas peilis blink.gif ( bent jau mano širdžiai tai giljotina visos tos pirtys doh.gif , galiu išbūti tikrai trumpai unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 11:14)
kažkur buvau radus, kiek sudeginama kalorijų mezgant pvz. megztį... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip kad aš niekur neskubu  cool.gif  ir mėgaujuosi "pasivaikščiojimu" ant elipsinio hihihi.gif  tongue.gif

man nuo tokio mynimo greičio ir taip prakaitas upeliais teka  lotuliukas.gif

na megzant nelabai daug judi ane? lotuliukas.gif
Jeigu man taikai del antsvorio, tai zinok klysti, neturiu ir niekad neturejau jo lotuliukas.gif Aisku, kad sunkesnis zmogus sudegina daugiau kaloriju, bet tai nereiskia, kad kudam kalorijos nedega biggrin.gif
O siaip tai as bandziau paaiskint kam isties skirtas sitas treniruoklis, bet kad tu nesiklausai tai tiek to. O pasivaiksciojimas malonesnis parke, o ne minant treniruokli, jeigu tavo tikslas tik pasivaiksciot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 18 vasario 2011 - 13:23
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 13:20)
jojo, sako, kad jei nori mesti svorį, tai labai padeda sedėjimas pirtyse , bet širdžiai tai - grynas peilis  blink.gif  ( bent jau mano širdžiai tai giljotina visos tos pirtys  doh.gif , galiu išbūti tikrai trumpai  unsure.gif )

turiu namie kombinuotą ..sausą ir infraraudonųjų.. va infra tikras gėris.. 15 min tik 40-50 laipsnių o šlapias būni visas smile.gif
Atsakyti
taip taip , taigi kalorijos dega mezgant , nes rankų pirštus rankų ir raumenukus augini lotuliukas.gif
O šiaip tai čia rimtai rašiau, mat kažkokiame psl. buvau radusi skaičiuoklę : kokią veiklą galima pasirinkti ir kiek kalorijų sudeginama per tam tikrą laiką mirksiukas.gif )

oi, puikiai visi žino kas per daiktas yra elipsinis treniruoklis tongue.gif

tiesa, pasakius šiuo metu aš nė neišminčiau 24 km/h schmoll.gif kad ir ant 3 lygio mirksiukas.gif taip, kad viskas po truputį mirksiukas.gif

Na, kam lėkti akis išdegus biggrin.gif ( o po to orą gaudyti uždusus, nes man jau po 30 min , kai greitis 10km/h intensyvaus mynimo tikrai būna sunkoka ir reikia laiko atsigauti) laiko yra biggrin.gif jau matau, kad visas kūnas, kojos, užpakaliukas dailėja - tai super thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 18, 13:23)
turiu namie kombinuotą ..sausą ir infraraudonųjų.. va infra tikras gėris.. 15 min tik 40-50 laipsnių o šlapias būni visas smile.gif

esu tik kartą buvus infaraudonųjų,jos paskirtis,rods,šlakus iš organizmo pašalinti g.gif wub.gif
Atsakyti