Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 17, 14:02)
kažkada aš irgi pradėjau nuo 85 smile.gif.. visokiais būdais nukrapščiau svorį iki 65, bet jis labai svyravo. natūralu, gi dietom numetęs greit susigrąžini tą turtą smile.gif .. todėl tik sporto dėka dabar galiu leisti sau karts nu karto nuklyst smile.gif.. ir desertą suvalgau ir šašlyko smile.gif.. tik rečiau ir vietoj kokio valgio o ne po jo smile.gif. Sportas ne tik kūną sutvirtina bet ir medžiagų apytaką pagreitina. Todėl tie desertai tai nebeužsilaiko kaip kažkada wink.gif.. bet kad to pasiekti, teks pasistengti

OHO! tai tas pasiektas rezultatas 85 --> 54 tikrai ispudingas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 17, 13:25)
OHO! tai tas pasiektas rezultatas 85 --> 54 tikrai ispudingas  thumbup.gif

bet ne per vienerius ar dvejus metus smile.gif ..gimdyti antro vaiko važiavau su apvaliu 100 kg svoriu smile.gif ir dėkoju Dievui, kad radau savyje jėgų ir valios susiimt .. todėl tai įmanoma tik reik tuos dalykus rast savy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2011 02 17, 08:24)
ir su tais kilometrais numintais dar kazkoks briedas man atrodo.. isminu pusantros val ir rodo kad numinta apie 23km. o kai kazkada begiodavau ant begimo takelio tai po valandos begimo rodydavo nubegta 5km. koloriju kiekiu tai su elipsiuku susidegina lygiai tiek pat kiek ant begimo takelio. tik tas kilometrazas kazkokia mistika man. g.gif

jokios cia mistikos, logiskai pagalvok - jei begsi, nubegsi 5 km, o jei su dviraciu ar slidem leksi, tai per ta pati laika bus zymiai daugiau km juk, tai va begimo takelis-begimas, o elipsiukas-slides ar dviratis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū,merginos,kad įkvepiat opimizmo,jau spirgu,kaip po kelių dienų grįšiu namo ir šoksiu ant savo brangiausio (elipsiuko,aišku lotuliukas.gif )

QUOTE(Inlingua @ 2011 02 17, 10:24)
zinok nzn kaip tos programos pas ka nusistato, nes kaip supratau pas visas skirtingai.. 3 programa tai turejau omeny 3 sunkumo lygis.

tai turbūt ir pas mane taip,sunkumas ekrane žymimas brūkšniukais,kiek ten jų,reiks pažiūrėt grįžus,bet jaučiu,irgi aštuoni g.gif
dėl intensyvumo,man merginos kažkada atsakiusios yra,kad lengvos programos skirtos svoriui mesti,sunkios kūnui stangrinti g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 17, 12:15)
Visgi didžiausia bėda ir yra ta, kad sunku kūną pripratinti norėti to sporto..

aš užsistatau programą ir TV įsijungiu,kartais kaip užsižiopsau,nepajaučiu,kaip laikas prabėga lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(premium @ 2011 02 17, 13:44)
jokios cia mistikos, logiskai pagalvok - jei begsi, nubegsi 5 km, o jei su dviraciu ar slidem leksi, tai per ta pati laika bus zymiai daugiau km juk, tai va begimo takelis-begimas, o elipsiukas-slides ar dviratis 4u.gif

labai logiška rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2011 02 17, 14:44)

g.gif matai cia kaip... o as su begimu lyginau. doh.gif kazkaip kad rankos su juo dirba net nejauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2011 02 17, 18:01)
g.gif  matai cia kaip... o as su begimu lyginau.  doh.gif  kazkaip kad rankos su juo dirba net nejauciu  blush2.gif

čia nelygu,kaip krūvį paskirstysi,bet bet kokiu atveju jos dirba,nors ir man mažokai krūvio smile.gif
Atsakyti
vakar oi kaip atmyniau lotuliukas.gif net 200 kcal sudeginau, per 30 minučių biggrin.gif

smagus reikalas tas elipsinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 10:32)
vakar oi kaip atmyniau  lotuliukas.gif  net 200 kcal sudeginau, per 30 minučių  biggrin.gif 

smagus reikalas tas elipsinis  thumbup.gif

ant kokio lygio? turbūt ant sunkaus,jeigu tik tiek kcal g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 18, 11:38)
ant kokio lygio? turbūt ant sunkaus,jeigu tik tiek kcal  g.gif  blush2.gif

ant sunkaus lygio, kaitaliodama su lengvesniais, per 30 min vidutiniškai 24km/h sudeginu virš 600 kcal.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 18, 10:38)

oi, man per akis užtenka tongue.gif

3 lygis ir riebalų deginimo programa mirksiukas.gif kol kas daugiau neištempiu, nes pulsas užkyla beprotiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 08:32)
vakar oi kaip atmyniau  lotuliukas.gif  net 200 kcal sudeginau, per 30 minučių  biggrin.gif 

smagus reikalas tas elipsinis  thumbup.gif

jo, labai mazai tikrai blush2.gif

QUOTE(MO @ 2011 02 18, 08:38)

tai kai ant sunkaus mini, kad ir leciau ju dar gerokai daugiau sudega mirksiukas.gif
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 18, 09:14)
ant sunkaus lygio, kaitaliodama su lengvesniais, per 30 min vidutiniškai 24km/h sudeginu virš 600 kcal.

Ant sunkaus taip drinks_cheers.gif O ant vidutinisko rodo apie 300-400kcal. Rasoma visur, kad vaikstant greitai mieste per pusvanadi apie 200 sudega, tai realiai per treniruote gi turetu buti daugiau. Aisku, svarbiausia kokiu tempu mini. O man greitis apytikslis irgi 23-24km/h buna.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 02 18, 09:14)
kol kas daugiau neištempiu, nes pulsas užkyla beprotiškai  doh.gif

tai be abejo, prisitaikyti prie saves reikia. Nepersistengti, juk jauti kiek gali, bet vistiek reiketu isspausti maximuma.
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 18, 11:14)

ohoho,čia jau man aukštosios materijos,dėl km nežinau,nerodo turbūt pas mane g.gif ,bet per dvidešimt minučių lengvą progamą kaitaliodama su sunkia minant gan intensyviai sudeginau 260 kcal g.gif

QUOTE(premium @ 2011 02 18, 11:25)
jo, labai mazai tikrai blush2.gif
tai kai ant sunkaus mini, kad ir leciau ju dar gerokai daugiau sudega mirksiukas.gif

aš jau rašiau nekart,kad man tiek ant sunkios,tiek ant lengviausios pogamos sudega tiek pat per tą patį laiką,pas mane taip rodo ekrane,tai vėl susibalamūtinau,gal į lankas nugrybauja tie mano ekano parodymai,nes logiškai mąstant man irgi atrodytų,jog kuo sunkesnė progama,tuo daugiau kcal išdeginama?? g.gif g.gif
Atsakyti