Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 19, 12:14)
nuojauta  50%:50% dideliu vilciu neturiu,nes esu nudegus daug kartu,tai ir nesvaigstu rolleyes.gif
su desiniu soniuku ir as vargstu ir ginei sakiau,tai ir skenu apziejo ir ant keds nieko nerado,nioeko nemato,o skauda ir viskas irgi pries ov pradeda,o per ov man dar labiau skauda unsure.gif

man ir tas pats,del sono skausmo,bet ir apziureta patikrinta pries keleta savaiciu,bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na stai, soktelejau vienu laipteliu ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/72731

Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 19, 09:07)
Labas rytas  bigsmile.gif as ankstyva, prabudau ir nesimiega  schmoll.gif  mirksiukas.gif nu ka prisiduodu su siandieniniu BT grafikeliu http://www.babyplan.ru/profile/93151  mirksiukas.gif grazus ane?  blush2.gif  bigsmile.gif

Ziuokute! ne tas zodis! Labai grazu!!! thumbup.gif Keliausi pas nestukes man atrodo! nestuke.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 19, 10:37)
labas rytas  mirksiukas.gif
prisiduodu,pagaszdinau termometra kaip Ziuokute rekomendavo  hihihi.gif

Na gi rimtai, kaip susitarusios mes lotuliukas.gif Super!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 19, 10:40)
laba ryta 4u.gif rodausi biggrin.gif kazkas vakar seke,kad pakilsiu,tai va sokau ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Jau tikrai priklauso NT, mirksiukas.gif toks grazus Bt pakilimas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 19, 12:25)

Na gi rimtai, kaip susitarusios mes  lotuliukas.gif  Super!!!  thumbup.gif

nu bet tikrai lotuliukas.gif thumbup.gif ydomu kas ryt laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 19, 11:28)
nu bet tikrai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  ydomu kas ryt laukia  biggrin.gif

Nezinau, nezinau ax.gif jei tu vel pabegsi, teks vytis lotuliukas.gif Bet as tik uz!!! thumbup.gif kad tik tai atvestu pas nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umaj7**: 19 gruodžio 2010 - 10:32
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 19, 12:32)
Nezinau, nezinau  ax.gif jei tu vel pabegsi, teks vytis  lotuliukas.gif Bet as tik uz tai!  thumbup.gif kad tik tai atvestu pas  nestuke.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 19, 11:14)
nuojauta  50%:50% dideliu vilciu neturiu,nes esu nudegus daug kartu,tai ir nesvaigstu
su desiniu soniuku ir as vargstu ir ginei sakiau,tai ir skenu apziejo ir ant keds nieko nerado,nioeko nemato,o skauda ir viskas irgi pries ov pradeda,o per ov man dar labiau skauda unsure.gif

As kai su pupiuku savo pastojau, tai nuojauta visiskai tylejo (na, tik sapna 2d pries NT sapnavau) ax.gif Niu, laukiam....labai linkiu grazios pabaigos wub.gif

QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 19, 11:25)
Labas rytas! 

Na stai, soktelejau vienu laipteliu    http://www.babyplan.ru/profile/72731

Nu va, ir as dabar matau ax.gif Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 19, 11:10)
Labas rytas  4u.gif
O as nesuprantu, jau kelintas menuo ypac iki O (tik po mm) pradeda mausti desni sona.....kazkaip nekreipiau demesio, o dabar nerimstu, gal kokia cista  g.gif  (pries 10 metu esu turejusi nemaza tame paciame sone). Reiktu pas gydytoja nusigauti, bet cia kol sulauki siuntimo.

Nebutinai, gal kaip tik tame sone bresta dominuojantis folikulas ir del to tas maudymas g.gif Jei butu cista tai maustu ir po O ir pries mmm, esu turejus po stimuliaciju, tai ten ne maudymas, o skausmas, ND atlikt neimanoma, atsiset negali normaliai skauda, net kai eini skauda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 19, 07:07)
Labas rytas  bigsmile.gif as ankstyva, prabudau ir nesimiega  schmoll.gif  mirksiukas.gif nu ka prisiduodu su siandieniniu BT grafikeliu http://www.babyplan.ru/profile/93151  mirksiukas.gif grazus ane?  blush2.gif  bigsmile.gif

Grazus 4u.gif Man panasiai buvo, bet po 13 CD sulaukiau nelemtu mmm angel_sadangel.gif Sekmes, linkiu, kad tavo BT issilaikytu ir sulauktum II thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 19, 10:37)
labas rytas  mirksiukas.gif
prisiduodu,pagaszdinau termometra kaip Ziuokute rekomendavo  hihihi.gif

nu va matai veiksmingas metodas ir BT uzkyla lotuliukas.gif labai grazus suoliukas bigsmile.gif

QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 19, 10:40)
laba ryta 4u.gif rodausi biggrin.gif kazkas vakar seke,kad pakilsiu,tai va sokau ax.gif  biggrin.gif

as sakiau, kas pamatysi kaip kilsi mirksiukas.gif

QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 19, 11:10)
Allur maciau buvo pasirodziusi, bet nei grafikelio parode, nei apie NT uzsimine  rolleyes.gif Tikriausiai, turesim dar progu pasveikinti  ax.gif

tai kad as pas Allur jau maciau liniuote ideta, kad jai jau 6sav nestuke.gif jei neklystu, nueikit i profili jos ir pamatyste mirksiukas.gif
Atsakyti
wow kiek gražių grafikėlių, ziuokute, ssandraM tikiu kad bus ir gražus rezultatas, o pelkiukei tai jau tikrai reikia daryti NT smile.gif Jaučiu kad jus visas tris tikrai išlydėsim į nėštukių temą dar iki kalėdų wub.gif

Mrs Foxy Allur nėštumą patvirtino kraujo tyrimas jau, gal tik pamiršo šioje temoje pasigirt blush2.gif

O man FF nuėmė tą netikusį O brūkšnį smile.gif tai džiaugiuosi kad ciklas nesublūdijo ir O dar tik bus kaip ir turėtų smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,
http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
citavau citavau ir ziuriu, kad visu labai saunus grafikeliai thumbup.gif laikykites mergytes

As siandien irgi pakilau biggrin.gif
Atsakyti