Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos 4u.gif Merginos, jūs specės, tai paaiškinkit ar normalus mano toks zigzagas ciklo pradžioj? blush2.gif Matuoju pirmą ciklą.
Atsakyti
Tikrai, smagumas vienas siandie grafikiukus ziurineti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 12 19, 12:40)
Sveikos 4u.gif Merginos, jūs specės, tai paaiškinkit ar normalus mano toks zigzagas ciklo pradžioj?  blush2.gif Matuoju pirmą ciklą.

g.gif keistai cia soktelejo BT , o gerai miegojai? matavai tuo paciu metu tuo paciu termometru? Jei viska teisingai padarei tai gali buti hormonu sutrikimas, arba labai ankstyva O g.gif man pradzioj budavo tokiu zigzagu tai pasirodo progesteronas mazokas buvo. Reiktu paziureti ka toliau rodys. Seip dar pati pati pradzia . Ziuresik kaip bus toliau koks bus skirtumas tarp faziu mirksiukas.gif Reiktu pamatuot bent 3ciklus, kad daryt isvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 19, 11:46)
g.gif  keistai cia soktelejo BT , o gerai miegojai? matavai tuo paciu metu tuo paciu termometru? Jei viska teisingai padarei tai gali buti hormonu sutrikimas, arba labai ankstyva O g.gif  man pradzioj budavo tokiu zigzagu tai pasirodo progesteronas mazokas buvo. Reiktu paziureti ka toliau rodys. Seip dar pati pati pradzia . Ziuresik kaip bus toliau koks bus skirtumas tarp faziu  mirksiukas.gif  Reiktu pamatuot bent 3ciklus, kad daryt isvadas mirksiukas.gif

Matavau tuo pačiu metu ir tuo pačiu termometru ir miegojau gerai. Aišku matuosiu toliau ir bus matyt kaip čia vingiuosis g.gif Nors anksti dar ką sakyt, bet labiau tikėčiau kad su hormonais kažkas, nei ankstyva O..
Ačiū už komentarą 4u.gif Pasirodysiu dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 19, 12:34)

As siandien irgi pakilau biggrin.gif

Taip ir turejo buti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 12 19, 13:05)
Matavau tuo pačiu metu ir tuo pačiu termometru ir miegojau gerai. Aišku matuosiu toliau ir bus matyt kaip čia vingiuosis g.gif Nors anksti dar ką sakyt, bet labiau tikėčiau kad su hormonais kažkas, nei ankstyva O..
Ačiū už komentarą 4u.gif  Pasirodysiu dar blush2.gif

prasom dazniau pasirodyti wink.gif idomu kaip cia viskas vyks. Gal taip tik soktelejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 19, 12:32)

Grazu!!! 4u.gif o tau OT ir sian teigiamas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 12 19, 12:46)
Seip dar pati pati pradzia . Ziuresik kaip bus toliau koks bus skirtumas tarp faziu  mirksiukas.gif  Reiktu pamatuot bent 3ciklus, kad daryt isvadas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 19, 12:15)
prasom dazniau pasirodyti wink.gif idomu kaip cia viskas vyks.  Gal taip tik soktelejo mirksiukas.gif

ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif
aš tikiuosi šoktelėti ir apturėti O per Kalėdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 19, 13:17)
Grazu!!! 4u.gif o tau OT ir sian teigiamas?  bigsmile.gif

Vat, vakar toki rezultata turejau
user posted image
(o siandie da nedariau, pas mane dar tik 10.27 val. rolleyes.gif )
--------------------------------
Dabar pazvelgiau i testus, tai 24 CD ryskiausias neabejotinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukeee: 19 gruodžio 2010 - 12:41
neirida,nugi grazu thumbup.gif
umai7 wub.gif thumbup.gif esi pretendente i nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 12 19, 13:08)
O man FF nuėmė tą netikusį O brūkšnį smile.gif tai džiaugiuosi kad ciklas nesublūdijo ir O dar tik bus kaip ir turėtų smile.gif

nu tai db jau darbuokites,nes O ant nosies thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 19, 13:32)

panasu jau gal ryt gausi linijuke mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 12 19, 13:34)
As siandien irgi pakilau biggrin.gif

saunuole.taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 19, 14:25)
Vat, vakar toki rezultata turejau
user posted image
(o siandie da nedariau, pas mane dar tik 10.27 val.  rolleyes.gif )
--------------------------------
Dabar pazvelgiau i testus, tai 24 CD ryskiausias neabejotinai.

o man 22 CD ryskiausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 19, 16:52)
o man 22 CD ryskiausias  g.gif

Sitoj foto taip. Bet ji daryta vakar, o siand i visus ziurint tai vakarykstis ryskiausias. Idejau foto i OT temute, nenoriu cia per daug su jais issiplesti, nes kaip ir ne i tema... ax.gif
Atsakyti