Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(diukute @ 2010 12 21, 06:25)
labas rytas as ir jungiuosi i zigzaguotoju buri biggrin.gif
http://www.babyplan.ru/profile/89970

Gal grazia pabaiga nuzignaguosim. bigsmile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Diukute, o tu savo mm kada nelauki? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Sian mano rytas be galo dziaugsmingas, nes gavau raudona linija lotuliukas.gif
QUOTE(pim @ 2010 12 21, 08:33)
Labas rytas. Rodau grafiką ir lekiu į darbą. Geros dienos visoms 4u.gif
thumbup.gif

QUOTE(neirida @ 2010 12 21, 09:06)
man pradzioj buvo zigzagai, paskui buvo aprime ir va vel sugryzo  doh.gif  kzkaip man nepanasu, kad kvepetu gera pabaiga g.gif
Tuoj tau, kaip cia kalbi...kokios dar negeros pabaigos??? Laukima tik tokiu nestuke.gif pabaigu!
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 21, 09:21)
Labas rytas mirksiukas.gif prisiduodu ir as, siandien BT matavau 6val, nes 7val jau darbe turejau buti  mirksiukas.gif tai nezinau kiek cia pridet ar kiek atimt, pazymejau ka rode termotetras  bigsmile.gif
Ir atemus padala, atrodys graziai smile.gif
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 21, 09:24)
Gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 21, 10:00)
Labas rytas mergaites! 4u.gif
O as nulipau nuo vieno laiptelio ax.gif  http://www.babyplan.ru/profile/72731 
Koks grozis wub.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 21, 10:01)
Labas rytas, prisiduodu  4u.gif , zigzaguoju toliau.  rolleyes.gif
Bet zigzaguoji i virsu thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta, mergiukai.
Man kyla nenumaldomas noras spjaut i visa sita reikala verysad.gif Bent jau kasryt nuotaikos nesigadinciau.
http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 21, 11:28)
Gal grazia pabaiga nuzignaguosim.  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:
Diukute, o tu savo mm kada nelauki?  bigsmile.gif  4u.gif

nelaukiu 26d blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2010 12 21, 07:14)
nelaukiu 26d blink.gif  doh.gif

Tai abi kartu ta pacia diena. bigsmile.gif lotuliukas.gif Linkiu, kad nesulauktum ir isvystum II. wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 21, 07:12)
Laba ryta, mergiukai.
Man kyla nenumaldomas noras spjaut i visa sita reikala  verysad.gif Bent jau kasryt nuotaikos nesigadinciau.
http://www.fertility...com/home/325a93

Ne spjauti turi, bet kantriai sekti ir jeigu taip kelis ciklus, siulyciau kreptis i gyd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 21, 10:05)

Neirida , o tu dar skundiesi kad zigzaguoji smile.gif su sitais zigzagais nieks nekonkuruos ohmy.gif

tai , kad is tu zigzagu snipstas gaunas, o ir BT galetu ciut aukstesne but . Ryt 90% vel krisiu doh.gif

Zemyna thumbup.gif thumbup.gif
Diukute , tavo dar mazi zigzagai , ir tiesiaja turejai, o pas mane nuo pat pradziu doh.gif

Ziuriu si cikla labai daug mergaiciu panasiai varom, kartu kylam, kartu leidziames, o kad kartu isvystume po eglute dovanele II rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 21, 11:20)
Ne spjauti turi, bet kantriai sekti ir jeigu taip kelis ciklus, siulyciau kreptis i gyd.  4u.gif

Man tai jau cia kaip ir viskas aisku. Dukriuko begaudant ta pati beda buvo - anovuliaciniai ciklai. Vyliausi, gal po nestumo kas bus pasikeite. Svajuko dramblione.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Nu va tikejausi snd kilstelti, bet va kaip gavosi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 21, 07:41)
Man tai jau cia kaip ir viskas aisku. Dukriuko begaudant ta pati beda buvo - anovuliaciniai ciklai. Vyliausi, gal po nestumo kas bus pasikeite. Svajuko dramblione.

Nenukabink nosies, kaip pavyko dukriuko susilaukti, sulauksite ir antrojo, paprasciausiai pasikonsultuok su gyd. mirksiukas.gif 4u.gif

Neirida, tikekimes bus taip, kaip sakai, visos rasime II po eglute. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ech, tiesiog karts nuo karto uzpuola tamsus debesys. ax.gif Ryt bus geriau. Va i jusu aukstumas pasiziuri ir iskart smagiau.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ssandraM @ 2010 12 21, 08:21)
labas rytas  pasirodau 

Grazu rolleyes.gif

QUOTE(pim @ 2010 12 21, 08:33)
Labas rytas. Rodau grafiką ir lekiu į darbą. Geros dienos visoms

Nu tikrai nekas g.gif Manau, kad cia ir laukti neverta...tiesiog eik ir issitirk hormonus.

QUOTE(neirida @ 2010 12 21, 08:47)

o as pakilau. bet ziuriu ziuriu i savo grafika ir jis man visai negrazus ir nepatinka

O man grazus ax.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 21, 09:21)
Labas rytas  prisiduodu ir as, siandien BT matavau 6val, nes 7val jau darbe turejau buti  tai nezinau kiek cia pridet ar kiek atimt, pazymejau ka rode termotetras 

bigsmile.gif Grazu

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 21, 10:05)
Mergytes, kokie grazus siryt grafikiukai, LAIKAU KUMSTUKUS UZ II!!!

Ir pacios grazus grafikas ax.gif

QUOTE(diukute @ 2010 12 21, 10:25)
labas rytas as ir jungiuosi i zigzaguotoju buri
http://www.babyplan.ru/profile/89970

thumbup.gif

QUOTE(coliukeee @ 2010 12 21, 11:41)

O jus greitai po gimdymo pradejot planuoti, ar lauket? Nes dazniausiai, labai lengvai pastoji iskart po gimdymo....o kuo toliau, tuo labiau organizmas grizta i savo vezes (man rodos po 3 metu moters kunas pilnai atsistato).

Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 21, 12:13)
O jus greitai po gimdymo pradejot planuoti, ar lauket? Nes dazniausiai, labai lengvai pastoji iskart po gimdymo....o kuo toliau, tuo labiau organizmas grizta i savo vezes (man rodos po 3 metu moters kunas pilnai atsistato).

Po gimdymo niekad nesisaugojom. Nes numaniau, kad gali sitaip but. O ir pirma patirtis parode, kad laukt nera ko.
Atsakyti