Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikutes! o jau kaip man smagu jusu BT stebeti smile.gif
pati sugebejau nakti netgi 37 susapnuot,bet istraukus termometra supratau,kad tai tik sapnas ir savosios O sulauksiu matyt tik kitamet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 21, 18:13)
Sveikutes! o jau kaip man smagu jusu BT stebeti smile.gif
pati sugebejau nakti netgi 37 susapnuot,bet istraukus termometra supratau,kad tai tik sapnas ir savosios O sulauksiu matyt tik kitamet rolleyes.gif

tai pala pala iki kitu metu dar 10 dienu tai ziurek dar siemet O apturesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 21, 16:14)
tai pala pala iki kitu metu dar 10 dienu tai ziurek dar siemet O apturesi  mirksiukas.gif

aciukas! smile.gif
gal ir juokinga pasirodys,bet artejant O ir ypac po O mane toookie sapnai aplanko,jog galeciau Grammy apdovanojima gauti uz fantazija doh.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz palaikyma, tikekimes ir su zigzagais pasieksiu tiksla. 4u.gif

Salne, pakartok NT. 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras,mergytes 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 21, 10:01)
Labas rytas, prisiduodu  4u.gif , zigzaguoju toliau.  rolleyes.gif

thumbup.gif oi,sviecia man pas tave laiminga pabaiga nestuke.gif su patepliojimais,ir tokia grazia BT thumbup.gif nekantrauju labai ir laukiu kad pasitvirtintu thumbup.gif

SandraM,graziai laikaisi thumbup.gif
Neirida,irgi neblogai vingiuoji mirksiukas.gif
Ziuokute,panasu,kad cikla sgali baigtis nestuke.gif
Pelkiuke,nekrentam daugiau,o laikomes ir po keliu d laukiam II mirksiukas.gif
Sypsenele, neuzilgo kilsi mirksiukas.gif

Linkiu visom ir rytoj kilt 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

noreciau jusu patarimo biggrin.gif kazin BT galima matuot tik paprastu gyvsidabriniu termometru g.gif neturiu tokio,o gyvenu UK ir neteko matyt cia tokio stebuklo pirkt g.gif kazin ymanoma butu su skaitmeniniu g.gif gal ir as susigriebciau pradet BT matuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2010 12 21, 23:34)
Labas vakaras 4u.gif

noreciau jusu patarimo biggrin.gif kazin BT galima matuot tik paprastu gyvsidabriniu termometru g.gif neturiu tokio,o gyvenu UK ir neteko matyt cia tokio stebuklo pirkt g.gif kazin ymanoma butu su skaitmeniniu g.gif gal ir as susigriebciau pradet BT matuot blush2.gif

Gali matuoti ir su elektroniniu...as matuoju, bet siaip UK vaistineje tikrai esu maciusi gyvsidabrini- jis ten spec BT matavimui buvo skirtas. As turiu ir gyvsidabrini, ir elektronini, bet man labaiu elktroninis tinka- trumpaiu, greiciau, lengviau iziureti tamsoje (pasisvietus su mobiliu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 22, 00:47)
Gali matuoti ir su elektroniniu...as matuoju, bet siaip UK vaistineje tikrai esu maciusi gyvsidabrini- jis ten spec BT matavimui buvo skirtas. As turiu ir gyvsidabrini, ir elektronini, bet man labaiu elktroninis tinka- trumpaiu, greiciau, lengviau iziureti tamsoje (pasisvietus su mobiliu)  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Bandysiu dar vaistinej rimciau paziuret bigsmile.gif o jie tau vienodai rodydavo g.gif as nebandziau,bet kiek pasiskaitinejau,tai sako elektroninis netikslus.Bet jei visad tuo paciu matuoji g.gif man elektroninis ir atrodo patogiau bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms komentavusioms 4u.gif Tikrai merginos, nieko nelauksiu ir išsitirsiu hormonus. Tik reikia pasidomėti dar kaip tai daroma ir kada tiksliai. Kaip tik po Naujųjų keliausiu pas kitą ginę, tai tikiuosi padės mums išsispręsti savas bėdeles rolleyes.gif
Pasirodysiu ir ryt su BT blush2.gif Gal bent jus optimistiškiau nuteiksiu, kai pamatysit manot tokius šuolius hihihi.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 21, 09:05)
oho mergyt  unsure.gif

Neirida , o tu dar skundiesi kad zigzaguoji smile.gif su sitais zigzagais nieks nekonkuruos ohmy.gif

kaip supratau pim pirma cikla matuoji?  g.gif

Taip, pirmą. Bet praėjusį ciklą bandžiau matuoti paskutines keturias dienas prieš mmm ir temp. laikėsi visas dienas 36.9, o mmm dieną nukrito iki 36.2. Nebuvo jokių zigzagų unsure.gif Na matysim kaip čia baigsis tie matavimai šį ciklą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2010 12 21, 23:53)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Bandysiu dar vaistinej rimciau paziuret bigsmile.gif o jie tau vienodai rodydavo g.gif as nebandziau,bet kiek pasiskaitinejau,tai sako elektroninis netikslus.Bet jei visad tuo paciu matuoji g.gif man elektroninis ir atrodo patogiau bigsmile.gif

Siaip, ju parodymai gal skiriasi siek tiek nuo gyvsidabrinio, bet is esmes tau reikia zinoti, ar yra skirtumas tarp faziu, o sitai elektroninis tikrai parodo mirksiukas.gif Tai ka, turim naujoke?? bigsmile.gif Sveika prisijungusi 4u.gif

Pim, nu ziuresim toliau, ka BT rodys...
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 22, 03:03)
Siaip, ju parodymai gal skiriasi siek tiek nuo gyvsidabrinio, bet is esmes tau reikia zinoti, ar yra skirtumas tarp faziu, o sitai elektroninis tikrai parodo  mirksiukas.gif  Tai ka, turim naujoke??  bigsmile.gif Sveika prisijungusi  4u.gif

Aciu dar kartely 4u.gif tai taip,busiu naujoke blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif

Mano termometras ir vel pastrigo ties 36.9 ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/72731

Skanios kavytes ir grazios dienos! 4u.gif Laukiam graziu grafikeliu! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umaj7**: 22 gruodžio 2010 - 06:58