pati sugebejau nakti netgi 37 susapnuot,bet istraukus termometra supratau,kad tai tik sapnas ir savosios O sulauksiu matyt tik kitamet
Sveikutes! o jau kaip man smagu jusu BT stebeti
pati sugebejau nakti netgi 37 susapnuot,bet istraukus termometra supratau,kad tai tik sapnas ir savosios O sulauksiu matyt tik kitamet
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 21, 18:13)
Sveikutes! o jau kaip man smagu jusu BT stebeti
tai pala pala iki kitu metu dar 10 dienu tai ziurek dar siemet O apturesi
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 21, 16:14)
aciukas!
gal ir juokinga pasirodys,bet artejant O ir ypac po O mane toookie sapnai aplanko,jog galeciau Grammy apdovanojima gauti uz fantazija
labas vakaras,mergytes
oi,sviecia man pas tave laiminga pabaiga
su patepliojimais,ir tokia grazia BT
nekantrauju labai ir laukiu kad pasitvirtintu
SandraM,graziai laikaisi
Neirida,irgi neblogai vingiuoji
Ziuokute,panasu,kad cikla sgali baigtis
Pelkiuke,nekrentam daugiau,o laikomes ir po keliu d laukiam II
Sypsenele, neuzilgo kilsi
Linkiu visom ir rytoj kilt
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 21, 10:01)
SandraM,graziai laikaisi
Neirida,irgi neblogai vingiuoji
Ziuokute,panasu,kad cikla sgali baigtis
Pelkiuke,nekrentam daugiau,o laikomes ir po keliu d laukiam II
Sypsenele, neuzilgo kilsi
Linkiu visom ir rytoj kilt
QUOTE(neverTuke @ 2010 12 21, 23:34)
Labas vakaras
noreciau jusu patarimo
kazin BT galima matuot tik paprastu gyvsidabriniu termometru
neturiu tokio,o gyvenu UK ir neteko matyt cia tokio stebuklo pirkt
kazin ymanoma butu su skaitmeniniu
gal ir as susigriebciau pradet BT matuot 
noreciau jusu patarimo
Gali matuoti ir su elektroniniu...as matuoju, bet siaip UK vaistineje tikrai esu maciusi gyvsidabrini- jis ten spec BT matavimui buvo skirtas. As turiu ir gyvsidabrini, ir elektronini, bet man labaiu elktroninis tinka- trumpaiu, greiciau, lengviau iziureti tamsoje (pasisvietus su mobiliu)
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 22, 00:47)
Gali matuoti ir su elektroniniu...as matuoju, bet siaip UK vaistineje tikrai esu maciusi gyvsidabrini- jis ten spec BT matavimui buvo skirtas. As turiu ir gyvsidabrini, ir elektronini, bet man labaiu elktroninis tinka- trumpaiu, greiciau, lengviau iziureti tamsoje (pasisvietus su mobiliu) 
Bandysiu dar vaistinej rimciau paziuret
Ačiū visoms komentavusioms
Tikrai merginos, nieko nelauksiu ir išsitirsiu hormonus. Tik reikia pasidomėti dar kaip tai daroma ir kada tiksliai. Kaip tik po Naujųjų keliausiu pas kitą ginę, tai tikiuosi padės mums išsispręsti savas bėdeles 
Pasirodysiu ir ryt su BT
Gal bent jus optimistiškiau nuteiksiu, kai pamatysit manot tokius šuolius 
Taip, pirmą. Bet praėjusį ciklą bandžiau matuoti paskutines keturias dienas prieš mmm ir temp. laikėsi visas dienas 36.9, o mmm dieną nukrito iki 36.2. Nebuvo jokių zigzagų
Na matysim kaip čia baigsis tie matavimai šį ciklą
Pasirodysiu ir ryt su BT
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 21, 09:05)
oho mergyt
Neirida , o tu dar skundiesi kad zigzaguoji
su sitais zigzagais nieks nekonkuruos 
kaip supratau pim pirma cikla matuoji?
Neirida , o tu dar skundiesi kad zigzaguoji
kaip supratau pim pirma cikla matuoji?
Taip, pirmą. Bet praėjusį ciklą bandžiau matuoti paskutines keturias dienas prieš mmm ir temp. laikėsi visas dienas 36.9, o mmm dieną nukrito iki 36.2. Nebuvo jokių zigzagų
QUOTE(neverTuke @ 2010 12 21, 23:53)
Bandysiu dar vaistinej rimciau paziuret
Siaip, ju parodymai gal skiriasi siek tiek nuo gyvsidabrinio, bet is esmes tau reikia zinoti, ar yra skirtumas tarp faziu, o sitai elektroninis tikrai parodo
Pim, nu ziuresim toliau, ka BT rodys...
Labas rytas!
Mano termometras ir vel pastrigo ties 36.9
http://www.babyplan.ru/profile/72731
Skanios kavytes ir grazios dienos!
Laukiam graziu grafikeliu!
Mano termometras ir vel pastrigo ties 36.9
Skanios kavytes ir grazios dienos!