Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 22, 09:21)
na ir zigzaguoji  doh.gif
Papildyta:

thumbup.gif

Umaj graziai slenki thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 12 22, 08:40)
nezinau,, kazkaip nepatinka man sio menesio BT schmoll.gif pagalvisa desninguma turciau ryt kilt, o kaip bus ziuresim  mirksiukas.gif

greit i virsu,prasau pastovumo biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 22, 09:16)
Labas rytas,  4u.gif
Sutvarkiau didis.gif , visa kalte buvo del netikslaus pakilimo po mm, del kurios nesimate gerai dvieju faziu.  smile.gif

grazu pas tave thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Jau grizau ir pradedu matavimus thumbup.gif
Bet tai ziuriu neblogai laikotes mergaites, taip ir toliau 4u.gif Jauciu kai kam Kaledu senelis per sias Kaledas bus dosnus ir atnes geru dovanu nestuke.gif
Na o man belieka netinginiaut ir darbuotis toliau blush2.gif
Ikeliu savo grafika smile.gif siaip keistai prasidejo, bet dar tik pradzia rolleyes.gif
http://www.fertility...com/home/328a99
Atsakyti
labas rytas...pasirodau savo zigzagiuka..keista niekad pas mane tokiu zigzagiuku nebuvo smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/89970
Pelkiuke linkiu kuo greiciau isvysti II wub.gif
Zemyna_melynake patinka man tavo grafikiukas... smile.gif
pim, matyt teks pas gyd.keliauti cool.gif
Neirida ryt laukiam kylimo i virsu ir niekur kitur 4u.gif
ziuokutetaip ir toliau keliauk iki finiso nestuke.gif
Umaj taip ir toliau prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

as cia visa vasara praleidau su BT matuotojom jei kas mane dar prisimena noreciau su jumis pasidziaugti kad mums pagaliau pavyko nestuke.gif 10 ciklas tapo laimingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 12 22, 10:05)
Sveikutes smile.gif

as cia visa vasara praleidau su BT matuotojom jei kas mane dar prisimena noreciau su jumis pasidziaugti kad mums pagaliau pavyko nestuke.gif 10 ciklas tapo laimingas thumbup.gif

sveikinu bigsmile.gif 4u.gif dziaugiuosi, smagu girdeti tokias zinias smile.gif pamenu Irute mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes. wub.gif 4u.gif Si cikla tikras laukimas, nes BT nenuspejama, tikiuosiu geriausio, bet esu pasiruosusi ir blogiausiam. ax.gif Rytoj keliauju pas gine, gal ka iskart pasakys, ko tiketis galiu. ax.gif

QUOTE(pale_1 @ 2010 12 22, 06:51)
Sveikutes  smile.gif
Jau grizau ir pradedu matavimus  thumbup.gif
Bet tai ziuriu neblogai laikotes mergaites, taip ir toliau  4u.gif  Jauciu kai kam Kaledu senelis per sias Kaledas bus dosnus ir atnes geru dovanu  nestuke.gif
Na o man belieka netinginiaut ir darbuotis toliau  blush2.gif
Ikeliu savo grafika  smile.gif  siaip keistai prasidejo, bet dar tik pradzia  rolleyes.gif
http://www.fertility...com/home/328a99

Linkiu, kad tokiu Everestu butu kuo maziau. mirksiukas.gif 4u.gif Sekmes ir zinoma, kuo greitesnio tikslo pasiekimo. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 12 22, 10:07)
sveikinu bigsmile.gif  4u.gif dziaugiuosi, smagu girdeti tokias zinias smile.gif pamenu Irute mirksiukas.gif

Dar esam labai mazuciai bet dziausmo pilnos kelnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 12 22, 07:05)
Sveikutes smile.gif

Labai del jusu dziaugiuosi, lengvu jums menesiuku ir dar lengvesnio susitikimo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 22, 09:46)
O kuom tau ji neitinka?  g.gif

As tai jo, vis gilyn  biggrin.gif Itariu, kad per kazkoki stebukla O apturesiu net 1 diena anksciau nei visada  biggrin.gif  biggrin.gif

nezinau, ziuriu i savo grafika ir jis vel toks pastoviai sokinejantis, nepatinka man schmoll.gif kazkaip jauciu jog vel nieko gero nebus
QUOTE(irute1984 @ 2010 12 22, 11:05)
Sveikutes smile.gif

bigsmile.gif pamenu pamenu wub.gif kaip smagu, pagaliau ir jums pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu, aukit, stiprekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 22, 10:01)
O tau nebuvo IUI si cikla? Kazkaip kol tavo grafikelio neatidarydavo normaliai, vis rodydavo, kad IUI ( ar cia lapkriti buvo?)
Papildyta:
Dabar vel paziurejau, tai kaip suprantu ten tiesiog tame forume bendrauji,ar ne?

Nea, IUI buvo lapkriti, jau 3 ir deja nesekminga sad.gif
O tame forume paskaitineju dazniausia. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 22, 10:21)
Sutvarkiau, reikejo tik istrinti po mm viena netikslu auksta uzkilima, kuris darke dvieju faziu skirtuma, dabar tvarka.  thumbup.gif

Grozis wub.gif wub.gif jauciu tikrai busi nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(diukute @ 2010 12 22, 10:52)
labas rytas...pasirodau savo zigzagiuka..keista niekad pas mane tokiu zigzagiuku nebuvo smile.gif

Na gi sauniai laikaisi mergyt! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2010 12 22, 11:05)
Sveikutes smile.gif

Sveikinimai didziausi! wub.gif wub.gif tegul jusu zirniukas auga ir stipreja po mamytes sirdele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umaj7**: 22 gruodžio 2010 - 10:26
Jums irgi linkiu neprarasti vilties ir ko greiciau sulaukti savo angeliuku nestuke.gif Artejanciu svenciu proga linkiu jums daug NT su II 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Ateinu su savuoju http://www.fertility...com/home/325a93
Pamaniau, pabusiu naivuole ir matuosiu iki mmmm. O gal netycia imsiu ir pamatysiu ka bigsmile.gif
Atsakyti