Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(diukute @ 2010 12 22, 09:52)
labas rytas...pasirodau savo zigzagiuka..keista niekad pas mane tokiu zigzagiuku nebuvo smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/89970
Pelkiuke linkiu kuo greiciau isvysti II wub.gif

aciu,bet abejoju labai mirksiukas.gif
o tau linkiu kad zigzagiukai nuzigzaguotu reikiama linkme 4u.gif
Atsakyti
Diukute, puikus grafikelis... wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif Kazka zada, ne? biggrin.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(coliukeee @ 2010 12 22, 07:37)
Laba ryta,

Ateinu su savuoju http://www.fertility...com/home/325a93
Pamaniau, pabusiu naivuole ir matuosiu iki mmmm. O gal netycia imsiu ir pamatysiu ka  bigsmile.gif

Pratrynk 5 dienos, kitaip 11 cd parodymus, apskritai, kur netikslus matavimai, ypac po mm, geriausia nezymeti, nes labai itakoja FF zymejimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 22, 11:52)
Diukute, puikus grafikelis...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif Kazka zada, ne?  biggrin.gif  wub.gif  4u.gif
Pratrynk 5 dienos, kitaip 11 cd parodymus, apskritai, kur netikslus matavimai, ypac po mm, geriausia nezymeti, nes labai itakoja FF zymejimus. 4u.gif

Ta prasme, netikslius matavimus geriau tiesiog isimt, lyg ta diena nebutu matuota?
Papildyta:
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 22, 07:58)
Labas rytas!  4u.gif

Mano termometras ir vel pastrigo ties 36.9  ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/72731
Skanios kavytes ir grazios dienos!  4u.gif  Laukiam graziu grafikeliu!  thumbup.gif

Gerai pastriges, tegu taip laikosi dar ilgai, ir judet drista tik i virsu.

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 22, 08:18)
Labas rytas  4u.gif
Nu va Jusu vakar paklausiau ir snd kaip soktelejau tai soktelejau  lotuliukas.gif  blush2.gif  dar tokio suolio niekada neturejau  bigsmile.gif   biggrin.gif

Ech, kaip noreciau pasekti tavo pavyzdziu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukeee: 22 gruodžio 2010 - 11:12
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 22, 11:37)
Laba ryta,

Ateinu su savuoju http://www.fertility...com/home/325a93
Pamaniau, pabusiu naivuole ir matuosiu iki mmmm. O gal netycia imsiu ir pamatysiu ka  bigsmile.gif

Na ir pamatei! Grazu suoliuka i virsu! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,pleputes smile.gif pasirodau blush2.gif laukiu savo O ir einu paziureti ka tiek daug priplepejot
Atsakyti
SYPSENELE,puikus suolis thumbup.gif laikykis
UMAJ7,lauksiu teigiamo NT
SANDRA,lb grazu,laikykis
ZIUOKUTE,linkiu grazaus finiso II mirksiukas.gif
NEIRIDA,nusvyruok taip iki II,lb to linkiu smile.gif
ZYDINTI,linkiu kad O nepasiklystu mirksiukas.gif
FOXY,,dabar sauk i virsu ir ten tupek
ZEMYNA wub.gif kvepia nestuke.gif
PELKIUKE,o kur nt? laikau kumstukus kad butu II
DIUKUTE,gal neiprastas bus finisas II
nepykit jei kurios nepaminejau,senatve ,nepamenu lotuliukas.gif
atrodo kad kaledos bus tikrai stebuklingos,nes lb daug graziu grafikeliu,nusimato daug nestuke.gif
Atsakyti
Laba visoms,
pasirodau ir aš blush2.gif smile.gif Su FB viskas tvarkoje, bet BB nebrežia linijos nors tu ką... doh.gif

Umaj7** gražiai labai jau tavo grafikėlis atrodo wub.gif

sypsenele_24 valio, puikus šuolis thumbup.gif

pim uoj, vel suoliukai... g.gif

ssandraM, kad ir pakritai, bet vistiek gražiai laikaisi wink.gif

ziuokute taip ir toliau! smile.gif

neirida nieko cia nereiškia toks pakritimas, linkiu ryt kilti smile.gif

Mrs Foxy o tu jau ryt tikriausiai į viršų šausi? smile.gif

Žemyna_mėlynakė taip laikyt toliau wink.gif

irute1984 nuoširdžiausi sveikinimai. Stengsimės sekti tavo pavyzdžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajoklele: 22 gruodžio 2010 - 13:27
Is neturejimo ka veikti (arba is didelio noro, kad viskas butu ne taip, kaip atrodo ax.gif ) pakoregavau viena temperatura FF (21 CD vietoj 36,4 pazymejau 36,5). Ir tada man nubreze O kreive (kuri sutampa su buvusiais organizmo pojuciais, kuriuos esu ten atzymejusi. Na, turbut leisiu sau tiketi ir svajoti....
http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukeee: 22 gruodžio 2010 - 13:27
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 22, 13:26)
Is neturejimo ka veikti (arba is didelio noro, kad viskas butu ne taip, kaip atrodo  ax.gif ) pakoregavau viena temperatura FF (21 CD vietoj 36,4 pazymejau 36,5). Ir tada man nubreze O kreive (kuri sutampa su buvusiais organizmo pojuciais, kuriuos esu ten atzymejusi. Na, turbut leisiu sau tiketi ir svajoti....
http://www.fertility...com/home/325a93

skaitau ir nesuprantu, kam koreguoti, taisyti ir pan. jei BT rode ka kita tam tikromis dienomis. Tam, kad zut but gauti ta norima linija? Ar tam, kad matyti realu vaizda? Gal tiesiog tada visos paimam susizymim kas paranku ir breziam linijas, kad tik butu. Cia bendras komentaras, nepriimk asmeniskai. smile.gif
Asmeniskai tau, nemanau, kad 20 CD pas tave buvo O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemil: 22 gruodžio 2010 - 13:43
Na jeigu pas zmogu rode viena O, tai nematau ir as prasmes, bet jeigu del pvz, kaip pas mane, buna miego nutaukimai ir kt itakos veiksniai, kurie kita diena rodo visiskas nesamones, ypac po mm, tai net neuzksaitau schmoll.gif , kur yra pas ka tikros problemos, matosi puikiai, o pas ka siaip kokie pasvyravimai del kokiu nerimtu priezasciu, nematau prasmes zymeti tokius bereiksnmius matavimus.
Geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
Nematau prasmes aiskintis ir teisintis. Bet, visgi, kad jau uzvedziau tokius pamastymus.
Kodel sumasciau pakoreguot: del to, kad tryniau "neaiskias" temperaturas; del to, kad pas mane niekada nebuna "reikalingo" ilgio nepertraukiamo miego del to, kad keliuos prie vaiko ir siaip esu megeja kursuoti i WC; del to, kad matuoju elektroniniu termometru, kuriuo nlb pasitikiu; del to, kad sita pabrezta linija sutampa su tuo, ka man sake organizmas. Ir del to, kad sitas pakoregavimas tikrai neissauks nei prieslaikio mmmm, nei atims, nei prides man O ir tikrai niekam zalos nepadarys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2010 12 22, 14:42)
skaitau ir nesuprantu, kam koreguoti, taisyti ir pan. jei BT rode ka kita tam tikromis dienomis. Tam, kad zut but gauti ta norima linija? Ar tam, kad matyti realu vaizda? Gal tiesiog tada visos paimam susizymim kas paranku ir breziam linijas, kad tik butu. Cia bendras komentaras, nepriimk asmeniskai. smile.gif
Asmeniskai tau, nemanau, kad 20 CD pas tave buvo O

Nepriimu. As pasakiau savo nuomone, tu savo. Asmeniskai ir as nemanau, kad ta diena man buvo O. Ir nei kokia kita. Ir nemanau, kad isvis bus si cikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukeee: 22 gruodžio 2010 - 14:03
sveikutės... ohhohhooo kiek potencialių nėštukių... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
visos kilkit nesileiskit ir laukiam II... thumbup.gif 4u.gif

pim idomiai čia vingiuoji, ežys tikras.. gal tikrai kas su hormonais.. g.gif

o pas mane DPH paveikta kažkokia įdomi ta BT... kaži ką ginė pasakys sausi tyrinėdama vėl.... slenku kaip vaiduoklis tuo savo 36,5- 36,6 ... doh.gif bet kai D geriu tai gal taip turi būt, nes O šį mėnesi vistiek nebus.. D nuslopins.. ax.gif
Atsakyti