Nematau prasmes aiskintis ir teisintis. Bet, visgi, kad jau uzvedziau tokius pamastymus.
Kodel sumasciau pakoreguot: del to, kad tryniau "neaiskias" temperaturas; del to, kad pas mane niekada nebuna "reikalingo" ilgio nepertraukiamo miego del to, kad keliuos prie vaiko ir siaip esu megeja kursuoti i WC; del to, kad matuoju elektroniniu termometru, kuriuo nlb pasitikiu; del to, kad sita pabrezta linija sutampa su tuo, ka man sake organizmas. Ir del to, kad sitas pakoregavimas tikrai neissauks nei prieslaikio mmmm, nei atims, nei prides man O ir tikrai niekam zalos nepadarys
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2010 12 22, 14:42)
skaitau ir nesuprantu, kam koreguoti, taisyti ir pan. jei BT rode ka kita tam tikromis dienomis. Tam, kad zut but gauti ta norima linija? Ar tam, kad matyti realu vaizda? Gal tiesiog tada visos paimam susizymim kas paranku ir breziam linijas, kad tik butu. Cia bendras komentaras, nepriimk asmeniskai.

Asmeniskai tau, nemanau, kad 20 CD pas tave buvo O
Nepriimu. As pasakiau savo nuomone, tu savo. Asmeniskai ir as nemanau, kad ta diena man buvo O. Ir nei kokia kita. Ir nemanau, kad isvis bus si cikla.