Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko?

Viskas bus gerai,viskas savu laiku ateina,vienimes anksciau,kitiems veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2009 06 04, 12:48)
kaip Jum jau gerai thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sunikiausia buvo man moraliskai prisiruost tam reikalui blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 06 04, 14:00)
Vat pas mus lygiai tas pats budavo,kur vaikas,ten ir soske.ko tik nebandem,na bet tas kirpimas tai kaip stebuklas suveike bigsmile.gif visai jos dabar nereikia,net lengviau su vaiku kur nors eiti be to gumos gabalo.o ir sneket jau kazka bando,nes kai burnoj soske pastoviai budavo,tai ne snekos galvoj 4u.gif

Pas mus ir tas pats budavo,uztai dabar jau ramu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
is dickio soske ir buteliuka kai jam buvo apie 2 metukus pavoge ragana,tai mes vaziavom jos ieskot dar,bet niekur neradom,tai taip lengvai ir praslydom,o su mazium bus sunkiau,nes pastoviai ta guma burnoj doh.gif
Atsakyti
O mums jau 2metukai ir 3menesiai ,ir net neisivaizduoju,kaip cia reikes atimti toki brangu dalyka is vaiko ax.gif
Atsakyti
Aš esu iš tų mamų, kurios papučio ilgai neduoda ax.gif Pirmas vaikas soskiuką turėjo iki 9 mėn, o antrasis iki 11 mėn. ax.gif Savo sprendimu džiaugiuosi, nes kai jie buvo mažiukui praktiškai net nepasiedo papučio rolleyes.gif
Atsakyti
Musu dukryte (2,5 metu) nuo pat gimimo net neeme dundos, kaip bebandem ja isiulyti, maitinau iki 9 men, taciau dabar su malonumu ciulpia buteliuka su soskyte prie uzmiegant, ji atstoja ciulptuka, kol kas leidziame ja dundinti, bet net neisivaizduoju kaip reiks atpratinti....
Atsakyti
jau kokia savaite uzmiegam be soskes,tik paryciui atsibunda ir rekia: sose!sose! wub.gif
Atsakyti
Mano vyrukas irgi jau dviejų metukų,bet su soskiu dar draugaujam,nors ima tik prieš užmiegant,soskis,marliukas ir šuniukas būtiniausi daiktai. Buvau ir nukirpus ir naują nupirkus,nieko nepadariau schmoll.gif Verkia,nemiegojo beveik visą naktį,paskui vėl daviau,paaugs dar šiek tiek,ir labai tikiuosi,kad pats atsisakys kaip ir brolis tokio amžiaus atsisakė ax.gif
Atsakyti
mes su soske neturim jokių problemų, nes nuo pat gimimo neėmė. smile.gif keitėm soskių formas, kad tik čiulptų, nes buvo labai neramus nuo pat gimimo, bet neėmė ir viskas.
Atsakyti
mano mergina nuo pat gimimo soskes neeme, ir dziaugiuosi, kad nebuvo nuo ko atpratinti. smile.gif
Atsakyti
Na va, mažasis jau be čiulptuko, viskas praėjo labai lengvai, o aš jau buvau nusiteikus vargui doh.gif
Tiesiog atėjus vakarui ir sūnui gulint lovytėje, pasakiau, kad jo soskytės nerandu, nes pats numetė kažkur ir kaip galvojat..........nežinau suprato, ar nesuprato, bet nuo to pasakymo miega be čiulptuko thumbup.gif
Atsakyti
o as vis niekaip negaliu pasiruost atimt musu dunda, gaila ir viskas doh.gif manau cia jau mano problema irgi kad nesugebu nebeduot ciulptuko doh.gif
Atsakyti