Man atrodo, kad kuo ilgiau delsi, tuo sunkiau atpratint vaika nuo tiutes. maniske diena tiutes nelabai pasigesdavo, bet uzmigti tik su ciulptuku galedavo ir nakti, jei iskrisdavo, tai atsibusdavo. suejo dukrai 1metai ir 3 menesiai, kaip tycia pasimete namie abi tiutes ir teko iskest nakti. as galvojau sunkiau bus, aisku verke, bet neilgai. kita diena nors jau buvau radusi tas tiutes, nebedaviau. taip kankinosi savaite, verkdavo naktimis, reikejo man daug pastangu, kad nepalusciau ir nekisciau tiutes. po savaites viskas susitvarke. kaip sakau, mamoms sunkiau antprast nuo tiutes, o ne vaikams:) dabar nors ir darzelyje vaikai su tiutemis, mano mergaite neima i burna, as specialiai jai daviau kelis kartus, tai jis isikisa i burna, paziuri i veidrodi, pasimaivo ir kisa man, skao fuj

mano maziukas nei per zingsni be savo tiutes jei pajunta kad jo ner visur duodasi iesko kisa viska y burna o apie uzmigima isvis turi butinai buti tiute nu bet tikiuosi greit ismes ta savo sokiuka

Mano vaikui 14men ir jis jau nuo 7men neturejes ciulptuko. O atpratinau labai paprastai. Naudojome paprastus ciulptukus ir staiga sugalvojau nupirkti silikonini ciulptuka. Kai tik isidejo i burna, taip daugiau jokio nepaeme... Iki siol labai sekmingai nenaudojame ciulptuko

Pagaliau ir mes atsikratem to daikto
Jau galvojau kad niekada nepavyks atpratint.jei labai uzsiemes tai galejo be jos but,bet uzmigt niekaip nepavyko paciam.o prisiskaiciau patarimu,paaiskinau sunui kad jis jau didelis berniukas ir kad jam nereikia tos soskes,ir nukirpau galiuka.tai ziurejo ziurejo i savo skyleta drauge ir sako AJAJAJ.net i burnyte nepaeme
.o kita ciulptuka tiesiog isilgai perkirpau,tai paima,isikisa i burnyte,vel pasigirsta tas jo AJAJAJ ir viskas.nereikia soskes nei diena,nei uzmiegant.
Beje neslepiau jos niekur,pastoviai guli ant stalo kad jei labai jau uzsinoretu galetu paimti.bet vis nereikia,tai gal teks ismesti

Sveikos,tiutes neciulpiam nuo 1.3 metuku...soskute jau buvo baisiai nutrinta,su didziausia skyle..taciau jam pries pietu miega ir nakciai jos reikedavo..karta isejom i lauka,jis ja laike rankutej..uzsimirso,kad ja turi ir pamete..o dievuliau galvoju..kas dabar bus,kai reiks miegoti..pas sese radau canapol babies nauja soskute..galvoju,gal ims..taciau jis jos neeme..purtesi..norejo savos...bet uz rankytes palaikiau kol uzmgigs..daviau pliusini zaisliuka,kad apsikabintu..uzmigo..kita diena pries pietu miega..vel zaisliukas,siaip ne taip uzmigo..didelio rekimo,reikalavimo nebuvo..bet gal kokias tris dienas buvo nervuotas..paskui uzsimirso..po geros savaites pas pussesere,kuriai tada buvo 4 menesiai pamate soske,istrauke jai is burnos ir vel ikiso,sau neisidejo..
atpratimo testas buvo praeitas..

Musiskiui reikedavo soskes mieguciams, pietu ir nakties miegui. 1.10 su proseneliu samoningai ismete tute i siuksliadeze...tai vat dbr vargstam nakti per miegus 2 para, ziuresime ar dar ilgai. Svarbiausiai, kad ta tute uzmirso ir jos nebepraso

O mes vis dar su ciulptuku
, ir y siuksline metem , ir mazam leliukui atidavinejom ir katytei nesem bet niekaip jis jo nepamirsta, o kai pries miega neranda tai toki veja pakelia kad nori nenori turi duoti

na o mes,jau 3 savaites be tiutes
nukirpau galiuka,tai pirma diena,pietu niekaip neuzmigo,reke baisiausiai,vakare jau nebeturejo jegu,ir uzmigo,kitas dienas vis lengviau buvo, tik tiek kaddabar kol uzmigs,salia turiu paguleti,o paskui jau perkeliu i lovyte.nors anksciau past uzsimigdydavo savo lovelej

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 06 04, 10:33)
na o mes,jau 3 savaites be tiutes
nukirpau galiuka,tai pirma diena,pietu niekaip neuzmigo,reke baisiausiai,vakare jau nebeturejo jegu,ir uzmigo,kitas dienas vis lengviau buvo, tik tiek kaddabar kol uzmigs,salia turiu paguleti,o paskui jau perkeliu i lovyte.nors anksciau past uzsimigdydavo savo lovelej 

kaip Jum jau gerai

mano mazutei jau greitai metukai..bet be tutuko ne per zingsi....jau nebezinau ka daryt...miegant gerai suprantu tegu dar turi nes dar maziuke yra..bet diena istisai tute burnoj..tai jau atimu,kartais pyksta
kartais juokiasi kai atimu...
tute geriausia jos drauge..na kazkaip teks atpratint ja nuo jos....

QUOTE(Blakstiena @ 2009 06 04, 14:55)
mano mazutei jau greitai metukai..bet be tutuko ne per zingsi....jau nebezinau ka daryt...miegant gerai suprantu tegu dar turi nes dar maziuke yra..bet diena istisai tute burnoj..tai jau atimu,kartais pyksta
kartais juokiasi kai atimu...

Vat pas mus lygiai tas pats budavo,kur vaikas,ten ir soske.ko tik nebandem,na bet tas kirpimas tai kaip stebuklas suveike

Tikiuosi ir y musu kiema ateis svente kai nereikes ciulptuko. MB guodzia, sako: visa amzinybe neciulps gi.