Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko?

labuka smile.gif turiu toky klausymely? smile.gif mano maziukui jau metukai,dar vis su ciulptuku vaiksto,bet pries kokias 4 dienas pametem ir neberadom,tai naktim miegojo visai gerai,paverke,daviau atsigert ir vel miega.o stai ir atsirado ciulptukas smile.gif jis man toks maziukas dar atrodo ax.gif ar beduoti jam ciulptuka? smile.gif
Atsakyti
nebeduok,as atrapinau panasiai,kaip mamytes parase,ismeciau visas,keleta dienu ir naktu buvo triuksmo.paskui viskas gerai
Atsakyti
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
savo mergaite, jau buvau atpratinusi nuo ciulptuko-neduodavaiu ir viskas, bet kai gime sese-ciulptuko is pavydo vel prireike
Atsakyti
O mes atpratom visai netiketai - kai buvo 1 metukai ir 3 menesiai pamete ciulptuka. Pasakem, kad "papio" nebera, pati ji pametei. Pirma naktele vis prabusdavo, bet pasakydavom, kad nebera "papycio", taip viskas ir praejo be jokiu asareliu.
Atsakyti
Taip, sutinku, kad reikia kantrybes. Sunui 2 metukai, ir vis dar ciulpia "papi". Ko tik nedariau, ir kirpau, ir sakiau, kad pelyte nusinese ir t.t., bet vis pagailedavau vaiko, nes klykt vakare pradedavo verysad.gif Tai dabar nezinau kaip cia reikia atpratinti, teks nemiegoti keleta naktu greiciausiai doh.gif
Atsakyti
Mano sūnui 2 metai ir 8 mėn. ir tik dabar tūtės atsisakėm blush2.gif Kol nėjo į darželį, tai jos iš vis nepamesdavo, ištisai čiulpdavo doh.gif O darželyje po mėnesio jau popietėlį miegot pradėjo be jos, bet namuose vis tiek prašydavo tūtės. Tada gimė sesė, nesinorėjo labai traumuoti vaiko, ir taip jau tiek naujovių vienu metu sisikrovė: ir be sauskelnių pradėjom gyvent, ir sesė gimė, ir darželis.

O dabar vieną vakarą prisiruošiau, nusiteikiau ir kai nuėjom miegoti paprašius tūtės pasakiau, kad pamiršom darželyje. Taip visą savaitę. Bet va, pirmas savaitgalis be tūtės, ir popietėlio neužmiega niekaip doh.gif . Bet tūtės jau nebeduosiu, esu tvirtai apsisprendus.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 19, 15:45)
Mano sūnui 2 metai ir 8 mėn. ir tik dabar tūtės atsisakėm  blush2.gif Kol nėjo į darželį, tai jos iš vis nepamesdavo, ištisai čiulpdavo  doh.gif O darželyje po mėnesio jau popietėlį miegot pradėjo be jos, bet namuose vis tiek prašydavo tūtės. Tada gimė sesė, nesinorėjo labai traumuoti vaiko, ir taip jau tiek naujovių vienu metu sisikrovė: ir be sauskelnių pradėjom gyvent, ir sesė gimė, ir darželis.

O dabar vieną vakarą prisiruošiau, nusiteikiau ir kai nuėjom miegoti paprašius tūtės pasakiau, kad pamiršom darželyje. Taip visą savaitę. Bet va, pirmas savaitgalis be tūtės, ir popietėlio neužmiega niekaip  doh.gif . Bet tūtės jau nebeduosiu, esu tvirtai apsisprendus.

Kantrybės ir valios mamai 4u.gif
Aš ir labai viliuosi, kad pradėsim eiti į darželį ir šito ,,draugo'' nebereikės...
Atsakyti
Didčkis buvo pragraužęs beveik visus čiulptukus, bet tai jam netrukdė, kol vieną vakarą vyras paėmė jo čiulptuką ir peadėjo rodyt - skylė, ogo kokia skylė ir tt.. Ir nuo tada jis nebečiulpė, nes tik įsideda iškart traukia lauk ir sako -skyje biggrin.gif Paskui dar buvo nesenai atradęs kažkur paslėptą čiulptuką be skylės, tai kad pradėjo laimingas čiulpt blink.gif (nuo metimo buvo praėję - 1,5mėn.) tai jam nematant ykirpau jį, ir vaikas gavo vėl atsisakyt. Bet pirmą savaitę atsimenu buvo oi koks irzlus doh.gif čia kaip rūkantis matyt meta rukyti... Tad galima sakyt mes metėm - 1,8mėn.
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2011 03 08, 00:34)
labuka smile.gif  turiu toky klausymely? smile.gif  mano maziukui jau metukai,dar vis su ciulptuku vaiksto,bet pries kokias 4 dienas pametem ir neberadom,tai naktim miegojo visai gerai,paverke,daviau atsigert ir vel miega.o stai ir atsirado ciulptukas  smile.gif jis man toks maziukas dar atrodo ax.gif ar beduoti jam ciulptuka? smile.gif

tokiu atveju tikrai jau neduočiau wink.gif pamiršo jis per tas dieneles wink.gif

mums atpratinimas dar prieš akis. dabar jo labai reikia miegeliui. diena kaip ir nereikia, kol neužmato (tad pas jį saugiai paslepiu wink.gif ). labai tikiuos kad iki vasaros susiimsiu ir atsisakysim. tiesa dabar panelei 1,3mėn. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurackaaa @ 2011 03 21, 23:25)
mums atpratinimas dar prieš akis. dabar jo labai reikia miegeliui. diena kaip ir nereikia, kol neužmato (tad pas jį saugiai paslepiu wink.gif ). labai tikiuos kad iki vasaros susiimsiu ir atsisakysim. tiesa dabar panelei 1,3mėn. wink.gif

mums lygiai tokia pati situacija - diena nereikia, kol nepamato, o einant miegoti reikia doh.gif iki Geguzes planuoju atpratinti, dabar toks laikotarpis,kai visi kruminukai vienu metu dygsta, gaila klecko, tegul dar paturi, bet kai tik dantukai siek tiek aprims, tada imsimes "darbo" tongue.gif tongue.gif mums irgi 1.3men. smile.gif
Atsakyti
mano dukružei kelios dienos iki 1m ir 4mėn. wink.gif
praėjo lygiai savaitė nuo mano posto šioje temoj wink.gif na ir ką, susiėmiau, ir pavyko thumbup.gif ir ganėtinai lengvai wink.gif tiesiog pirmą dieną lengvai be 2.gif užmigo pietums, laukiau vakaro.. vakare tauškėjo daug, muistės, blaškės, bet neverkė, nedaviau, užmigo. tiesa tiūtę kelias naktis tekdavo ištraukti iš slaptos viečiukės paryčiais, pradėdavo muistytis, blaškytis, gaudavo tiūtę, toliau miega, įminga, aš vėl paslepiu tiūtę smile.gif o šianakt išmiegojo visą naktį thumbup.gif clap.gif jau mesiu ją wink.gif džiaugiuos, kad taip gana lengvai pavyko įgyvendinti savo tikslą smile.gif
Atsakyti