Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 45 namučiai

QUOTE(amber123 @ 2010 12 24, 15:16)
Panos.. neturiu as ramybes doh.gif  lotuliukas.gif kaip pasaket apie Uzkalni.. nu galvoju.. galvoju.. negaliu patiket, kad taip gali but.. nu negali but, kad jie tas pats zmogus..  doh.gif parasiau blondinu i az, bet negaliu issiust.. nu neprisiverciu.. zinant jo pasisakymus, tai nzn ko gali tiketis.. bijau lotuliukas.gif  tongue.gif kas nzn blondino, trb nesupranta, kodel as cia taip reaguoju lotuliukas.gif

Ir as bijociau. biggrin.gif Kazkaip labai abejoju,jog blondinas ir uzkalnis tas pats zmogus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 24, 15:30)
Ir as bijociau.  biggrin.gif Kazkaip labai abejoju,jog blondinas ir uzkalnis tas pats zmogus.  blush2.gif

As irgi.. negali but doh.gif doh.gif nu tikrai jis sau neleistu taip kalbet.. man patinka jo humoras, bet tik ne tada, kai skaudina zmones ir liecia ju seima.. unsure.gif
Atsakyti
amber, tai negi neskaitei, ką rašiau? Tiksliau, ką Užkalnis parašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 24, 15:39)
amber, tai negi neskaitei, ką rašiau? Tiksliau, ką Užkalnis parašė  g.gif

Neeeeeeee blink.gif ta prasme, kur apie SM? jei ta tai skaiciau.. ar po musu diskusija dar kazka rase? bigsmile.gif pasakyk kur ieskot jopsikmat lotuliukas.gif
Atsakyti

Su Kūčiais ir Kalėdais mielosios skaitytojėlės oro_buckis.gif Gražių jums švenčių ir šventinių akimirkų artimųjų apsupty 4u.gif

user posted image
Atsakyti
As irgi neaisku ar veliau spesiu, todel dabar sveikinu visas su sventem!!! Grazaus Kuciu vakaro ir smagiu Sv. Kaledu!! 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 gruodžio 2010 - 14:46
amber, temos neskaitai, va ką rašiau biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 20, 21:17)
Klausti nereikėjo man, nes Užkalnis pats parašė man žinutę. Cituoju:

Andrius Užkalnis
Kadangi Jus visaip intensyviai ragina sužinoti, ar aš nesu koks tai mistinis Supermamų dalyvis, tai patikinu, kad ne. SM nerašau nei tuo, nei kokiu kitu vardu (bet kartais paskaitau, kai apie mane ar knygas beigi tinklaraščio recenzijas parašote, mirksiukas).

Kadangi Jūs kaip ir supermamų ambasadorė mano Feisbuke, tai naudodamasis proga, prašau joms perduoti nuo manęs šilčiausių linkėjimų ir gero postinimo visais ateinančiais metais, o taip pat linksmų švenčių, puraus sniego ir skanių pyragų.

Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 24, 15:48)
amber, temos neskaitai, va ką rašiau  biggrin.gif

Neskaitau, nes ne visada turiu kada mirksiukas.gif
jaaaaaaaaazusmarija.. blink.gif tu perduok jam (jau turbut ir perdavei lotuliukas.gif ) silciausius sveikinimus svenciu proga bigsmile.gif bigsmile.gif kaip fainai, kad paskaito ir zino mus.. jazus kokia as gerbeja tu matai.. net pati nezinojau lotuliukas.gif ax.gif smagu. as sakau, kad jis negalejo but tuo apie ka mes cia kalbejom..negali taip but, jis ne toks schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 gruodžio 2010 - 14:52
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 24, 15:48)
amber, temos neskaitai, va ką rašiau  biggrin.gif

Geras,praleidau. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 24, 16:01)
Geras,praleidau. thumbup.gif  biggrin.gif

Kodel temos neskaitai g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos,

Daite, su gimtadieniu.
O visom mergaitėm linksmų švenčių smile.gif

Masako, nebereikia „Valymo“, gavau dovanų šiandien iš klasiokės. Išsikvotė, kad noriu, o nė nenumaniau, kad ji man dovanoja... pradėjau skaityti - patinka man lėti aprašymai... toks ramumas... wub.gif
Atsakyti
Na va, pabaigiau skaityti Cookson "Prekeivio duktė ir ėmiausi Kalėdų nebus. Jau perskaičiau keliolika puslapių
Papildyta:
Ir taip pat sveikinu su šv. Kalėdom 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti