Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 12, 13:30)
labukas,
prasyciau patarimo del Ferrero roche torto, kas gaminot:
1. kiek paru jam reik subrest?
2. ar ten ne per mazai to kremo gaunasi? pgl dalis man atrodo kazkaip kukliai  blush2.gif

as dariau,tai kremo tikrai daugiau reiketu ,per nakti tai tiksliai reikia palaikyti
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 12, 12:58)
o kokie "tie patys",tortų temoj peržiūrėjau ,kad kažko tokio neradau ax.gif gal kas turi kokį receptą užsislapstinę smile.gif negi teks daryt su sausainiais,labai seniai tokį dariau.

Na ką,mano medutis gavosi skanus,vyrui pats skaniausias,kaip sakė.O man,tiesą sakant,atsibodę tie medaus.Snikersas ir Rafaelo pirmauja smile.gif Ir dar plykitos tešlos smile.gif


Tortai-Varskinis gaivumelis, Negro bucinys, Tailandietisku bananu, Citrusine aviete, Vysnine gaivuma... mirksiukas.gif
Atsakyti
darant pagal rugiagėlę napoleoną, kur asseni lakštai, o pertepimas mišelės, ar panašiai, nieks nebandėt dėti šiek tiek trintų spanguolių ar uogienės jų? kažin kaip skonis būtų...
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 01 12, 13:17)
Tortai-Varskinis gaivumelis, Negro bucinys, Tailandietisku bananu, Citrusine aviete, Vysnine gaivuma... mirksiukas.gif

dėkui,bet prisiminiau seną receptą,bežiūrėdama šituos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 12, 01:14)
pagooglink 'vegan cakes '
kazkada sitaip bezaisdama buvau radus visa kalna tortu receptu diabetikams

o aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Atsinešu ir aš torto gabalėlį bei klausimą smile.gif
kadangi neturėjau ką išsiųsti į parduotuvę, o torto reikėjo tą pačią dieną, kūriau iš to kas yra namuose. Čia būtų lyg ir su paukščių pienu ax.gif
user posted image
Biskvitas:
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
Vanilinio cukraus
Baltymus atskirti nuo trynių, išplakti su cukrumi, į juos plakant po vieną įmušti trynius. Į krakmolą supilti kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, mišinį pilti į kiaušinius ir išmaišyti. (aš kaip matyti dalį miltų keičiau kakava)
pertepimas:
200g cukraus,
200g vandens,
5 kiaušinių baltymai,
5 arbatiniai šaukšteliai želatinos,
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos rugšties (man gal daugoka).
Vandenyje išbrinkinama želatina, truputį įdėjus cukraus.Baltymai plakami, po truputį beriamas cukrus, citrinos rūgštis, pabaigoje želatinos ir cukraus tirpalas.
Biskvitą pjoviau į keturias dalis. Sluoksniuojant į paukščių pieną dėjau želės gabaliukų.

O dabar klausimas, gal ka panašaus esat kepę? Su kokiu biskvitu darytumėte? man lyg sausoka buvo, o ar galima sulaistyt nežinau g.gif apatinį šiek tiek liejau
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 01 12, 13:58)
Ir dar plykitos tešlos smile.gif

o koki darai? gal tą su braškėmis ir maskarpone? dariau prieš pora dienų, bet suabejojau ar gerai tuos blynus išskepiau blush2.gif gal yra kur detali gamyba pavaizduota su darbo eigos nuotraukom?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 12, 13:58)
as dariau,tai kremo tikrai daugiau reiketu ,per nakti tai tiksliai reikia palaikyti

aciuks.gif

QUOTE(norkele @ 2011 01 12, 15:30)
Atsinešu ir aš torto gabalėlį bei klausimą smile.gif
O dabar klausimas, gal ka panašaus esat kepę? Su kokiu biskvitu darytumėte? man lyg sausoka buvo, o ar galima sulaistyt nežinau  g.gif apatinį šiek tiek liejau

o kodel nesulaistei biskvito- tikrai butu gaiviau, dregniau ir skaniau mirksiukas.gif pabandyk kita karta, ne biskvitas kaltas, o tai, kad nesuliejai jo, nes kremas su zelatina, tai nebuvo kam isigert, nes sustingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 12, 13:30)
labukas,
prasyciau patarimo del Ferrero roche torto, kas gaminot:
1. kiek paru jam reik subrest?
2. ar ten ne per mazai to kremo gaunasi? pgl dalis man atrodo kazkaip kukliai  blush2.gif


as kepiau du kartus 24cm dydzio, tai
1. po dienos kai ragavau visai nepatiko, o po 2 du gabaliukus iskart nemirksedama sukirtau, buvo labai skanus
2. man kremu buvo kaip tik, kepiau is 3 biskvitu
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 01 12, 14:30)
o koki darai? gal tą su braškėmis ir maskarpone? dariau prieš pora dienų, bet suabejojau ar gerai tuos blynus išskepiau  blush2.gif  gal yra kur detali gamyba pavaizduota su darbo eigos nuotraukom?

nee,čia tešla ambasadoriaus medučio,tik išminkyta blush2.gif bet labai skanu
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 12, 16:07)
o kodel nesulaistei biskvito- tikrai butu gaiviau, dregniau ir skaniau  mirksiukas.gif pabandyk kita karta, ne biskvitas kaltas, o tai, kad nesuliejai jo, nes kremas su zelatina, tai nebuvo kam isigert, nes sustingo  mirksiukas.gif

kad skanu ir taip buvo, paruko biggrin.gif o nelaisciau, nes nebuvau tikra ar nekenkia siam pertepimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 01 12, 20:34)
kad skanu ir taip buvo, paruko  biggrin.gif  o nelaisciau, nes nebuvau tikra ar nekenkia siam pertepimui  ax.gif


As visus biskvitus laistau nepriklausomai nuo pertepimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 12, 08:24)
Gavosi 24 cm skersmens tortas. Cia is to biskvito rafaello laisvai i 4 dalis pasidalina tokiai normai. O kremo taip, sokoladinio naudoju puse normos. O karamelinio darau kiek parasyta. Sueina viskas tip top smile.gif


Aciu uz atsakyma, bandysiu 4u.gif
Atsakyti