QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 03:37)
Kiek žinau , Mišelės pertepimai visi vadinami "lengvi " ( neriebūs ) - verdami su pienu , plikyti .....nuo rūgščios uogienės toki kremai greitai rūgsta , geriausia - vakare sutepi , kitą dieną valgai , nes turėjau patirties - po 3 parų tortas surūgo ..... bet tortas perteptas su rūgščia uogiene daug skanesnis .
nesulaukus greito atsakymo, o tepti spirgėjau ir....na ką.... padariau pertepimą tą mišelės ir... įdėju spanguolių trintų su trupučiu cukraus, na dabar tai bus.... trečiadienį vakare sutepiau, valgysim penktad - šeštad... ir dar pas uošvienę vešiu, OMG
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 01 12, 22:35)
Norejau daryt snicersa, galvoju pradesiu daryt nuo to karamelio ganaso (ar kaip jis ten vadinas), bet visai nesigavo

Is pradziu kai uzkaito tas skystimelis (du saukstai vandens ir cukrus) tada jis burbuliavo, tada nebeliko vandens tik cukrus, dar po kazkiek laiko pradejo ji ruduoti. Kai parudavo pradejo pilti grietinele, bet man cukrus pratirpo ir ji beveik uzvire, ir man niekas is tos mases atsalusios neissiplake.
Gal galit pasakyt ka ne taip dariau

Nes ir torto nebedariau kai tas daiktas neisejo
viskas gaunasi, bent jau man, tik darant įpilu gal dviem trim šaukštais daugiau vandens, nes nurodytame kiekyje nespėja cukrus ištirpti ar kažkas panašaus... tada kai paruduoja cukrus, jis skystas būna. pilti iš lėto grietinėlę.. gauna labai skanus ganašas