Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

QUOTE(aize @ 2011 01 13, 01:03)

MB sakė maž svoris su pakuote parašytas g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pirk kitą grietinėlę mirksiukas.gif

pirkčiau,be abejo,bet kad mūsų "kaime" tik tokia tėra,arba Mū, visu litu brangesnė laugh.gif doh.gif

QUOTE(Astulenka @ 2011 01 13, 09:43)
Taip yra todel, kad grietineles turis nelygus svoriui  4u.gif Cia vandens butu 250 ml = 250 g. Grietinele lengvesne uz vandeni  4u.gif  Taip kad viskas OK

tai kad ne...esu svėrusi nnnn kartų,darydama tortus,250 ml būdavo 250 gramų....o dabar ir pakuotė akivaizdžiai sumažėjusi,nors rašo 250ml...
aišku,centai,bet esu teisinga ir noriu teisybės iš kitų biggrin.gif jaučiu,paskambinsiu į tą Pienalitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 13, 11:34)
Sveiki. Noreciau paklaust kiek laiko saldytuve gali but biskvitas? ar gali savaite palaukt kol tepsiu? ax.gif

Gali ....bet aš šaldyčiau kameroj , man taip saugiau .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 13:38)

O kas gali but 2savaiciu snikerio biskvitui? blush2.gif Toki turiu saldytuve,nekameroj unsure.gif Rytoj sutept zadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 01 13, 12:25)
O kas gali but 2savaiciu snikerio biskvitui? blush2.gif Toki turiu saldytuve,nekameroj unsure.gif Rytoj sutept zadu 4u.gif

Išeis labai skanus Snikers tortukas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri kepa tortus pagal uzsakymus?
As naujoke siam reikale, Naujiems Metams kepiau pirma torta gyvenime, tai ir su papuosimais dar labai nedraugauju schmoll.gif
O suneliui noreciau tortuko pirmajam gimtadieniui graziai papuosto ax.gif O parduotuviniu jau nebesinori, su daugybe E ir kt. priedu verysad.gif
Gyvenu Jonavoj, bet galetume ir is Kauno torta paimti smile.gif
Jei ka galit pasiulyt, brukstelkit i AZ.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 00:37)
tas skersmuo bokalo priklauso dar ir nuo to, kokio kilogramažo planuojat tortą, tesu kepusi vieną bokalą iš šokoladinio torto 7 biskvitų-6 pertepimų, bet man reikėjo didelio, tai dariau 22,5 cm man rodos... pasižiūrėkit vizualiai, kad būtų ne per siauras kai susikels į aukštį, kad neduotų griuvimo svoris, manau kokių 18 cm normaliai pakaktų bokaliukui suformuoti  4u.gif

Aciu Olesta 4u.gif
Tortas bus valgomas savu draugu rate, as irgi manau kad 18 cm gal ir uzteks , tik tada kyla klausimas ar uzeteks vienos porcijos snikerso, gal visgi maisytis 1.5 g.gif Ir dar as uzteks tokiam torciukui vienos porcijos sokoladines marsmalow mases? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 13, 12:38)

aciuks.gif aciu.
Atsakyti
o man siandien nesekmiu diena verysad.gif vaikas iltis daiginasi,tai zyzimas neišpasakytas wacko.gif ta proga,i pirma karta kepama snikersa,miltu padauginau,tada taisydama padeti 1kiausini dadejau.gavosi kazkoks "biskvitas",bet ryskiai ne toks,koks turejo buti ... poto kepinau riesutus.sugebejau sudeginti juos-tortas liko be riesutu. nu zodziu... doh.gif gerai,kad valgysiu pati ,o ne kazkas svetimas smile.gif
Atsakyti
Bet taip dazniausiai buna nu kaip tycia ir man suserga vaikas rankos kojos pradeda drebet o reik pasidaryt cia jau zakon podlasti kaip as sakau
nieko nesinervuok sekanti karta nutaikysi ir viskas pavyks nes snikersas bentjau man lengvai pasidaro o kad vienu kiausiniu daugiau tai manau nieko tokio as kartais daugiau dedu jei maziukai kiausiniai
Atsakyti
Mano vyras ir dukra apsirgo doh.gif o tortu turiu padaryt.......... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
aš bokalui maišyčiau šokoladinę masę su pastiliažu 4u.gif ir kiekis kitas ir savikaina kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 13, 15:12)
Mano vyras ir dukra apsirgo  doh.gif o tortu turiu padaryt..........  unsure.gif  doh.gif

vaikas tai vaikas...nera baisiau uz serganti vyra doh.gif (cia toks juodas humoras,jei ka biggrin.gif )
uzjauciu 4u.gif teks naktim suktis turbut huh.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 01 13, 15:14)
aš bokalui maišyčiau šokoladinę masę su pastiliažu  4u.gif ir kiekis kitas ir savikaina kita  4u.gif

o kokiu santykiu? ax.gif 1:1 ? pagamintas dvi mases tiesiog sumaisyti?
Atsakyti