skonio reikalas, šokoladinių tortų mėgėjoms turėtų patikti tam jis ir yra šokoladinis, kad būtų jame šokolado, nors jo ten nėra daugiau, nei kituose šokoladiniuose tortuose...tiek juoda miške tiek ganašuose, visur daugumoj 2 plytos šokolado...
man tai turtingas kavos tortas siaip riebokas,bet pries mmm tai as jo puse turbut iskart suryciau
iš kur jis Jums riebus aš nesuprantu, toks pats kaip snikeris, grietinėlė, šokoladas ir tas pats kremas praktiškai, tik kitaip pamakaluota ir biskvitai rudi nedaplakat iki purumo gal sviestinio kremo, kad riebus atrodo nu aišku ne skystalas ir ne jogurtinis, tortas yra tortas
tai va butent,kad ne jogurtinis,ne vaisinis...o sokoladinis - nu tikras tortas
tik nelabai tinkamas tiems,kas tikisi gaivumo
tik nelabai tinkamas tiems,kas tikisi gaivumo
QUOTE(Olesta @ 2010 12 29, 18:24)
iš kur jis Jums riebus aš nesuprantu, toks pats kaip snikeris, grietinėlė, šokoladas ir tas pats kremas praktiškai, tik kitaip pamakaluota ir biskvitai rudi nedaplakat iki purumo gal sviestinio kremo, kad riebus atrodo nu aišku ne skystalas ir ne jogurtinis, tortas yra tortas
As tai irgi nesuprantu, is kur ten jau tas riebumas tam torte. Snickeris daug riebesnis tada, nes as net du sluosnius svietsinio kremo dedu, bet man jis pasakiskiausias tortas!
Turiu du klausimus
1. Kodėl man kartais kremuose, į kuriuos dedu želatinos jaučiasi tokie kaip snargliai? ar aš pilu mažai vandens, ar per daug atšaldau, ar per mažai atšaldau?
2. Ar tiktų vafliams pertept kavos kremas iš "Turtingo kavos torto"? (man atrodo, kad labai skanu būtų, tik įdomu ar pilt tiek kavos, kiek numatyta? )
1. Kodėl man kartais kremuose, į kuriuos dedu želatinos jaučiasi tokie kaip snargliai? ar aš pilu mažai vandens, ar per daug atšaldau, ar per mažai atšaldau?
2. Ar tiktų vafliams pertept kavos kremas iš "Turtingo kavos torto"? (man atrodo, kad labai skanu būtų, tik įdomu ar pilt tiek kavos, kiek numatyta? )
QUOTE(Cosette @ 2010 12 29, 19:11)
Turiu du klausimus
1. Kodėl man kartais kremuose, į kuriuos dedu želatinos jaučiasi tokie kaip snargliai? ar aš pilu mažai vandens, ar per daug atšaldau, ar per mažai atšaldau?
2. Ar tiktų vafliams pertept kavos kremas iš "Turtingo kavos torto"? (man atrodo, kad labai skanu būtų, tik įdomu ar pilt tiek kavos, kiek numatyta? )
1. Kodėl man kartais kremuose, į kuriuos dedu želatinos jaučiasi tokie kaip snargliai? ar aš pilu mažai vandens, ar per daug atšaldau, ar per mažai atšaldau?
2. Ar tiktų vafliams pertept kavos kremas iš "Turtingo kavos torto"? (man atrodo, kad labai skanu būtų, tik įdomu ar pilt tiek kavos, kiek numatyta? )
Tie snargliai - tai sutraukta zelatina. I salta krema supylet per silta zelatina. Jis turetu net nesusitingt.. arba tik siek tiek apstingt..
QUOTE(Cosette @ 2010 12 29, 19:11)
Turiu du klausimus
1. Kodėl man kartais kremuose, į kuriuos dedu želatinos jaučiasi tokie kaip snargliai? ar aš pilu mažai vandens, ar per daug atšaldau, ar per mažai atšaldau?
1. Kodėl man kartais kremuose, į kuriuos dedu želatinos jaučiasi tokie kaip snargliai? ar aš pilu mažai vandens, ar per daug atšaldau, ar per mažai atšaldau?
As galvoju, kad zelatina supilat i labai salta kremo mase ir zelatina is kart sustingsta, neiismaiso ir lieka snargliai
As i istirpdinta zelatina dedu pora saukstu kremo, isplaku, tada dar pora, vel isplaku, ir dar pora. Tada jau pilu i visa kremo mase.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 29, 19:12)
Kaip suprantu - Jums nepatiko...
man asmeniskai irgi nelabai
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 29, 18:12)
Kaip suprantu - Jums nepatiko...
aš nesakiau,kad neskanus buvo,bet ne mano skonio šokoladinių mėgėjoms patiks
Dėkoju Rugiagėle ir Miškouoga už atsakymus, taip nesmagu, kai JŲ vis kartais būna... kažkaip panašiai ir maniau. Tai ryt būsiu gudresnė
Merginos,kai istirpdot zelatina,i ta indeli su karsta zelatina idekit pora saukstu kremo ir greitai ismaisykit,tada pilkit i visa likusi krema,nesutrauks.Arba jei jau matot,kad pasidare snargliai,statykit i karsto vandens puoda ir maisant truputi pakaitinkite,kol tie snargliai istirps,man irgi ne karta taip atsitike,bet jau geriau ilgiau pasiterliot,negu sugadint visa torta.