QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 22, 20:21)
na,juk kaip kam patinka.man sausi tortai nepatinka
o va cia idesiu komentarus apie biskvitu laistyma.pacituosiu kazka,tik nepamenu kieno tai postai
1. kažkada Cipciukas patarė, kad sulaistyti biskvitą reikia tiek, kad spustelėjus pasimato skystis - tai taip maždaug ir orientuojuos... na dar aišku priklauso ir koks tortas, pvz. Rafaelas drėkinamas saikingiau, tortai su varškinių kremų pertepimais+vaisiais t.p. saikingiau netgi sausesnio biskvito norisi... o kiti būna kaip kempinės sugeria skystį... ir tą su mascarpone ir bananais reikėjo gausiau sulaistyti - dar geriau su kokiu nors alkoholiu snikerį seniai dariau, bet kiek pamenu jį irgi reikia gausiau sulaistyt... laistoma per visą biskvito plotą (ne čiut čiut kur kliuvo kur ne - o drąsiau ) aš su šaukštu laistau, bet planuoju nusipirkt gėlių purkštuvėlį specialiai biskvitams apipurkšti - tuomet visur tolygiai sirupas pasiskirstytų
2. O as biskvitus sulaistau negausiai... nes man nepatinka, kai buna slapi.. ant vieno biskvito laksto, kokius 3 saukstus skyscio ir to pakanka.. neisivaziduoju, kaip ten i rafaelo biskvita reikia vos ne puslitri skyscio sulaistyt