Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

QUOTE(Zhawute @ 2010 12 21, 21:22)
Merginos gal kuri galit padeti:

Kepsiu tailandietishka bananu, ketvirtadieni ryte kepsiu biskvita shokoladini, ketvirtadieni vakare sutepsiu, ir puosiu shokoladine tvorele, nieko tokio kad sutepsiu ir puosiu tvorele kartu.
Valgysim penktadieni vakare? Susitoves per diena?

As kai is karto padariau tvorele po sutepimo, man tvorele pastovejusi sutrukinejo.
Dabar sutepciau ir palikciau isbrinkti, o tik tada tvorele deciau
Atsakyti
jau kalbėta gal ir buvo, bet atrodo skaičiau ir neužmačiau... anoje temoje buvo kalbėta apie braškytea tortuką. receptas duotas toks:
Andros tortas smile.gif (Kadangi jis be pavadinimo tai veisejos vardu pavadinsiu)
Biskvitas:
4kiausiniai
1didelis grietines indelis
1kondencuoto pieno
1stikline cukraus
2pakeliai vanilino
2pakeliai kepimo milteliu
3stiklines miltu
aguonu is akies
Pertepimas:
2po 200g grietines 40% riebumo
1stikline cukraus
1rududu
Biskvito tesla turi gautis skystoka sake pilste su samciu ant sviestinio popieriaus(iskepa greit)
Grietine isplakti su cukrumi kol sustandes,o paskui atskirai rududu,kad neliktu jokiu gumuliuku ir tada kartu sumaisyti su grietinele dar paplakti.
Biskvita sutepti su STROH romu: 50g romo 4saukstai cukraus ir truptuis vandens ir kiekviena biskvita suslakstyti:)
Nurasiau viska taip kaip buvo uzrasyta smile.gif Kai issikepsiu pati idesiu tortuko nuotrauka:) oi tai jei netinka tie kuriuos turiu tai gal tiktu Alvo?

kitoje vietoje skaitau receptas toks:
4 kiausiniai,1kondencuoto pieno indelis,1stikline cukraus,2pakeliai vanilino,2kepimo milteliu,3stiklines miltu,aguonu is akies. Mano kepimo mileliai Dr.Oetker reikejo pagal recepta Backpulver,bet aplaksciau 3Maximas ir dar iki parduotuve nu neradau niekur..

KLAUSIMAS: tai čia reikia į biskvitą grietinės ar nereikia...???? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 21 gruodžio 2010 - 21:56
jei turtingo kavos torto biskvitus iskepciau siandien,o sutepciau penktadieni,ar nieko tokio?
Atsakyti
ar pertepimams grietinele reikia salta plakti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2010 12 22, 11:29)
ar pertepimams grietinele reikia salta plakti 4u.gif

jei plaksi silta-sumusi sviesta mirksiukas.gif tiktai atsaldyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 21, 19:40)
Nesigaus tokia, kokios reikia... pirktine DanSucker yra pati geriausia. Namie malta vistiek bus su gumuleliais... na prasta mase gaunasi. Dabar Maximoje kuris laikas pudrai akcija, 3,19 lt.

as ne karta esu malusi su kavamale (kai priturukau) ir zinokite visai nesiskyre nuo tikros cukraus pudros mirksiukas.gif labai gerai susimale, jokiu gumuliuku, tikri milteliai thumbup.gif gal per trumpai malete g.gif
Atsakyti
Iskepiau biskvita. Labai skanus, bet... Ne mano abiem kairem rankom perpjaut lygiai ir is vis perpjaut i 3 dalis, todel kepsiu dar viena, nes is sito vargais ne galais padariau 2 lakstus, o virsu nupjoviau - bus trupiniams, sonams...

Gal galit pasakyt ar trupinius darant reikia paprastai susmulkint biskvita ar dar kazkaip juos paruost reikia?
Zinau, kad klausimas skamba juokingai, bet niekada nedarius, o artimiausiose temose nepastebeju, kad is vis kas puostu trupiniais - gi visos ne naujokes foto deda, tai visokiom masem ir pan puosia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 22, 11:50)
as ne karta esu malusi su kavamale (kai priturukau) ir zinokite visai nesiskyre nuo tikros cukraus pudros mirksiukas.gif  labai gerai susimale, jokiu gumuliuku, tikri milteliai thumbup.gif  gal per trumpai malete g.gif

As nemaliau, bet kas male, sake nuo geros pudros stipriai skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 22, 12:12)
Iskepiau biskvita. Labai skanus, bet... Ne mano abiem kairem rankom perpjaut lygiai ir is vis perpjaut i 3 dalis, todel kepsiu dar viena, nes is sito vargais ne galais padariau 2 lakstus, o virsu nupjoviau - bus trupiniams, sonams...

Gal galit pasakyt ar trupinius darant reikia paprastai susmulkint biskvita ar dar kazkaip juos paruost reikia?
Zinau, kad klausimas skamba juokingai, bet niekada nedarius, o artimiausiose temose nepastebeju, kad is vis kas puostu trupiniais - gi visos ne naujokes foto deda, tai visokiom masem ir pan puosia cool.gif

sutrupini ir tiek,arba su kremu sumaišai
Atsakyti
o kada jus torta puosiate ar kai sutepate ar veliau
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2010 12 22, 17:35)
o kada jus torta puosiate ar kai sutepate ar veliau

na,bent jau as puosiu(kaip sugebu lotuliukas.gif )kai tortukas susistovi mirksiukas.gif
Atsakyti
DABAR AS SU KLAUSIMU: ar rafaelo svajones kremas tinka aptepimu ir islyginimui dengiant MMG?
Atsakyti