Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(virgutej @ 2011 01 02, 17:25)
Sveikos  4u.gif

Su Naujais  4u.gif

Ačiū, gavau slaptažodį  4u.gif  imesiu nuotraukyčių šiokių tokių, nes specialiai nieko nepaveikslavau  blush2.gif

ausra101 auga mano pabiručiai greit, mažoji dabar džiugina savo šnekėjimu, kiekviena dieną vis daugiau, bernužėlis pasiutęs kaip visada  smile.gif  o kaip taviškis?

Tikra taisyklė kad isikeli į namą ir darbai sustoja  doh.gif ir pinigų nebeturim  verysad.gif  gyvenam dar be užuolaidų ir nebežinau ką daryt, nes vienas langas toks mandras, na gal ne jis pats, bet labai sunku išrinkti jam rūbą. Pusę viršaus vis neįrengta, bet geras jausmas gyvent savo namelyje  wub.gif

ne tu viena dar be uzuolaidu, ir pas mus tas pats, vs atsiranda kitu pirkiniu, svarbesniu doh.gif gerai kad nors roletus isidejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2011 01 02, 20:28)
*vs atsiranda kitu pirkiniu, svarbesniu

** gerai kad nors roletus isidejom

* drinks_cheers.gif

**mes nė jų neturim biggrin.gif kaimynams realybės šau rodom blush2.gif ax.gif tikiuosi greit baigsis serialo sezonas lotuliukas.gif įkibom į rimtas langų drabužėlių paieškas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 01 02, 20:32)
drinks_cheers.gif

**mes nė jų neturim biggrin.gif kaimynams realybės šau rodom  blush2.gif  ax.gif  tikiuosi greit baigsis serialo sezonas  lotuliukas.gif įkibom į rimtas langų drabužėlių paieškas  cool.gif

Visas su Naujais metais.
Kaip norisi greiciau pavasario ir pradet darbus susijusius su statybomis. g.gif o iki uzuolaidu man dar toli, tai dziaugiuosi uz tas, kurios jau iki uzuolaidu kabinimo etapo priejo. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2011 01 02, 20:52)

o iki uzuolaidu man dar toli, tai dziaugiuosi uz tas, kurios jau iki uzuolaidu kabinimo etapo  priejo

taip atrodo kad toli, bet kai prieini galvoji oi kaip greit lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Lėtai važiuoja mūsų temukė, oi lėtai...Galėtų daugiau naujokų prisijungt su nauju entuziazmu projektuot ir statyt biggrin.gif

Mes tai pagaliau susiruošėm į prieškambarį ir svetainę įsigyt likusius baldus (prieškambario komplektą, TV staliuką, indaują, žurnalinį staliuką ir kokias lentynas), tai dabar mane kankina kūrybinės kančios, kokie jie turėtų būt. Iš gatavų tikriausiai nepirksim, nes sunku rast atitinkančius išmatavimus, o norint gamint reikia tiksliai žinot, ko noriu...kaip sunku sugalvot, kad būtų ir patogūs ir gražiai atrodytų doh.gif
Gal tie meistrai, kurie gamina, patys ką nors pasiūlo ? g.gif

Kai baldus jau turėsim, tada kibsiu į II a. užuolaidas ir lovatieses rolleyes.gif ...

Ir dar liks vienas neapstatytas baldais vaikų kambarys, bet lauksim, kol mažoji paaus ir pati išsirinks, ko jai reikia..Jei į tą kambarį (jis tolimiausias II a, toliausiai nuo mūsų miegamo) nesugalvos didžioji po poros metų pabėgt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 03 sausio 2011 - 10:35
Labukas 4u.gif
Su naujais visas thumbup.gif thumbup.gif
sakykit, o katilinės durys nejau tokios negražios visos, baltos g.gif blyn, visai jos netinka prie mano vidinių durų.
Mes užkūrėm pečių thumbup.gif tai jau pradės špakliuotojai darbuotis thumbup.gif
Dabar reikia plyteles išsirinkti g.gif blyn, vonia maža, kaip reikia išdėstyti viską doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(rackiene @ 2011 01 03, 11:40)

sakykit, o katilinės durys nejau tokios negražios visos, baltos  blyn, visai jos netinka prie mano vidinių durų.

Mes užkūrėm pečių ,  tai jau pradės špakliuotojai darbuotis 

man rodos būna kažkokios dar spalvos arba spec dažais dažyt 4u.gif

thumbup.gif

ilonux šauniai judat į priekį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 03 sausio 2011 - 11:20
Visoms Labukas ir su Naujaisiais metais!

ek, kada mums teks plyteles rinkti... noretusi kuo greiciau, bet kaip pagalvoji..kiek dar darbu liko...
nors lygiai pries metus vietoj namo buvo paruosta tik aikstele statyboms. Idomu, kokia siais metais ziema bus, ar ilga..nes irgi noretusi kuo greiciau kibti i darbusgal iseitu kitus Naujosius svesti issvajotame namuke smile.gif)

Atsakyti
Labukas  4u.gif 
Su naujais visas  thumbup.gif  thumbup.gif 
sakykit, o katilinės durys nejau tokios negražios visos, baltos  g.gif  blyn, visai jos netinka prie mano vidinių durų.
Mes užkūrėm pečių  thumbup.gif  tai jau pradės špakliuotojai darbuotis  thumbup.gif 
Dabar reikia plyteles išsirinkti  g.gif  blyn, vonia maža, kaip reikia išdėstyti viską  doh.gif

pas mus irgi lubas uz poros savaiciu pabaigs ir kibsim i spakliavimus thumbup.gif oi, kaip laukiu...

o tai kiek kvadratu vonia?
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Mums sia savaite zada kelti blokelius i 2 a. ir nuo kitos savaites, jei orai leis, prades muryt thumbup.gif

sakykit, o katilinės durys nejau tokios negražios visos, baltos  g.gif  blyn, visai jos netinka prie mano vidinių durų.

Kiek zinau, priesgaisrines durys visos baltos, bet jas galima perdazyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 01 03, 12:19)
pas mus irgi lubas uz poros savaiciu pabaigs ir kibsim i spakliavimus  thumbup.gif  oi, kaip laukiu... 

o tai kiek kvadratu vonia?

oi, tik 4.5 kv. reikia sutalpinti vonia, tualet1 ir kriaukle su spintelėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 01 03, 12:30)
oi, tik 4.5 kv. reikia sutalpinti vonia, tualet1 ir kriaukle su spintelėm  doh.gif

ankštoka g.gif
Atsakyti