Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 28, 21:34)

nu jo... bigsmile.gif gerai,kad tu rozinius akinius turi mirksiukas.gif , man tai butu total kosmar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 29, 12:41)
nu jo...  bigsmile.gif gerai,kad tu rozinius akinius turi mirksiukas.gif , man tai butu total kosmar  blush2.gif

Vakar buvau svečiuose pas RK, tai nėra jau taip blogai, kad būtų galima demonstruoti svetainėje www.total-kosmar.lt lotuliukas.gif Visai jaukiai įsirengę...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žiūriu A&T skaitinėja, ką sūpuojat blush2.gif ar aš painioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 29, 11:41)
nu jo...  bigsmile.gif gerai,kad tu rozinius akinius turi mirksiukas.gif , man tai butu total kosmar  blush2.gif

aš irgi negalėčiau taip gyvent blush2.gif geriau dar bute pakiurksot, bet čia jau kaip kam 4u.gif

RK o tai jums ne šalta prie 15 šilumos? blink.gif nu aš tai nustipčiau unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(rutulyte @ 2010 12 29, 14:52)
aš irgi negalėčiau taip gyvent  blush2.gif geriau dar bute pakiurksot, bet čia jau kaip kam  4u.gif

RK o tai jums ne šalta prie 15 šilumos?  blink.gif nu aš tai nustipčiau  unsure.gif

Pas juos 15 laipsnių ten, kur jie negyvena, tose patalpose. O toj patalpoj (svetainėj), kur įsikūrę, tai jaučiu cieli 25 laipsniai šilumos, bent jau tikrai šilčiau nei pas mus.

Man irgi būtų sunkoka kraustytis į neįrengtą namą, mums buvo kitos sąlygos - buto nereikėjo pardavinėt, tai ir gyvenom pasišvilpaudami, kol nebuvo apdaila viduj pilnai užbaigti...Bet ne visi turi tokias galimybes...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 12 29, 14:01)
Pas juos 15 laipsnių ten, kur jie negyvena, tose patalpose. O toj patalpoj (svetainėj), kur įsikūrę, tai jaučiu cieli 25 laipsniai šilumos, bent jau tikrai šilčiau nei pas mus.

Man irgi būtų sunkoka kraustytis į neįrengtą namą, mums buvo kitos sąlygos - buto nereikėjo pardavinėt, tai ir gyvenom pasišvilpaudami, kol nebuvo apdaila viduj pilnai užbaigti...Bet ne visi turi tokias galimybes...

tai tada liuks, nes maniau kad visur 15 biggrin.gif

Aišku priklauso nuo aplinkybių ir pačio žmogaus, šaunuoliai jei taip nori ir tinka jiems rolleyes.gif
Man būtų košmaras keltis į neirengtą ir dar aplink statybų darbai vyktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 12 29, 13:02)
Vakar buvau svečiuose pas RK, tai nėra jau taip blogai, kad būtų galima demonstruoti svetainėje www.total-kosmar.lt  lotuliukas.gif  Visai jaukiai įsirengę...

as ne apie RK svetaine rasau, o kad man galvoj butu total kosmar mirksiukas.gif - o ji laiminga kaip vaikas biggrin.gif biggrin.gif
Saunole RK, kad visame kame izvelgia tik pliusus, as taip nemoku- teks is jos rozinius akinius kada pasiskolinti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 29 gruodžio 2010 - 16:58
Sveikos, visas su praejusiom ir ateinanciom sventem!
Turiu klausimeli doh.gif gal kas turite isnuomoti normalu, nebrangiai buta ar zinote kas isnuomotu? g.gif Dabar tiksliai nepamenu, lyg Ilonux ieskojo rudeni nuomininku... ax.gif Zodziu labai reikalingas butas nuomai iki vasaros. (nes savo ka tik pardavem) help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2010 12 29, 22:26)
Dabar tiksliai nepamenu, lyg Ilonux ieskojo rudeni nuomininku... ax.gif 

Deja, šiuo metu esam viską, ką tik turim, išnuomavę....
Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2010 12 29, 21:26)
Sveikos, visas su praejusiom ir ateinanciom sventem!
Turiu klausimeli doh.gif gal kas turite isnuomoti normalu, nebrangiai buta ar zinote kas isnuomotu? g.gif Dabar tiksliai nepamenu, lyg Ilonux ieskojo rudeni nuomininku... ax.gif  Zodziu labai reikalingas butas nuomai iki vasaros. (nes savo ka tik pardavem) help.gif  help.gif  help.gif

Lukse, 1,5 kambario turbut jums per mazas butu?
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 29, 13:43)
Sveikos  4u.gif

Žiūriu A&T skaitinėja, ką sūpuojat  blush2.gif  ar aš painioju  ax.gif

Sveikos mirksiukas.gif

nemaisai, supuoju mergyte wub.gif
darbai nejuda, ziema, tai tik uzsuku kartais paskaityt kas pas statybininkes gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2010 12 30, 18:49)
nemaisai, supuoju mergyte  wub.gif
darbai nejuda, ziema, tai tik uzsuku kartais paskaityt kas pas statybininkes gero smile.gif

Sveikinimai damoms soske.gif

user posted image

Kantrybės, stiprybės ir ramių naktelių 4u.gif aukit sveikos 4u.gif

P.s. darbai pas daugelį nevyksta mirksiukas.gif
Atsakyti