Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Sveikos statybininkės 4u.gif

Visas su švntėmis 4u.gif

Kai kurias su naujos gyvybės atsiradimu 4u.gif

Oi keip senai pas jus babuvau blush2.gif bet vis nerandu kaip prisijungt prie jūsų. Paskaitinėju kartas nauo karto.
Gal galėtumėt apšviest dėl abumėlio, įdėčiau truputėli foto, nes tik namas ten stovi vienas smile.gif

ausra101 kaimynė mano buvus 4u.gif Pameni mane su dviem žvirbliais senam buto kieme? Mūsų berniukai panašaus amžiaus 4u.gif Fainai kad ir jus namą statotės 4u.gif Šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 31 gruodžio 2010 - 10:10
Mergaites, visas su ateinanciais Naujais metais !!!! linkiu, kad visoms viskas sektusi, kad sukurtumete jaukius, siltus namucius !!! bukit laimingos, sveikos ir mylimos !!!
Atsakyti
Su Naujais!!!!!
Atsakyti
Su Naujaisiais 2011 Metais!!!
Atsakyti
Su Naujaisiais 2011 Metais!!! 4u.gif
Laimes, dziaugsmo ir sveikatos visiems Jums bei jusu artimiesiams!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 12 31, 11:10)
ausra101 kaimynė mano buvus  4u.gif Pameni mane su dviem žvirbliais senam buto kieme? Mūsų berniukai panašaus amžiaus  4u.gif  Fainai kad ir jus namą statotės  4u.gif  Šaunuoliai  4u.gif

pamenu pamenu mirksiukas.gif Kaip laikosi tavo kleciukai?

Sveikinu visas su Naujais 2011-ais metais wub.gif linkiu visoms siais metais kuo daugiau pasistumeti i prieki su svajoniu namukais biggrin.gif

mes planavom per kaledas nuvaziuoti prie namo ant kalno, bet kai tokie orai nepasiseke sventes net dalinai praleisti savo namuose ax.gif o dar sniego kiekis nejuokingas, MB kase sniega nuo stogo tai aplink nama vietomis sniego iki pazastu blink.gif
Sventes praejo dabar laukiam pavasario wub.gif

skaiciau kaip RK dziaugiasi isikelusi i nama wub.gif as irgi dziaugciausi, galeciau gyventi tarp netinkuotu sienu, bet savo namuke wub.gif
Atsakyti
visas su sventem....
user posted image

....praejusiom...
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena merginos, as kaip ir naujoke cia smile.gif perskaiciau jusu senesne tema, pastebejau, kad jus laaaabai jau susibendravusios cia. realiai ieskau bet kokios naudingos info statybu pradziai, nes dabar tik internete projekta nusiuziurejom (zemes sklypa jau turim leliuose). gal zinot, kokia dar senesne nuoroda su info, nes kiek dabar skaitau tai jus jau stipriai i prieki pazengusios smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų ir linkiu toms, kurios ieško sklypo - surasti tinkamiausią variantą, gražią vietą, gerus kaimynus; toms - kurios stato - sklandžios statybų eigos ir sąžiningų darbininkų; toms, kurios jau gyvena - užbaigt visus smulkius darbus, kurių likę 4u.gif

QUOTE(santita @ 2011 01 02, 16:11)
Laba diena merginos, as kaip ir naujoke cia smile.gif perskaiciau jusu senesne tema, pastebejau, kad jus laaaabai jau susibendravusios cia. realiai ieskau bet kokios naudingos info statybu pradziai, nes dabar tik internete projekta nusiuziurejom (zemes sklypa jau turim leliuose). gal zinot, kokia dar senesne nuoroda su info, nes kiek dabar skaitau tai jus jau stipriai i prieki pazengusios smile.gif smile.gif

Sveika prisijungus. Mūsų čia yra visokių - tik ieškančių sklypo, darančių projektą ir jau senokai gyvenančių. Taigi, įvairių pažangos lygių... O naujokus mielai priimame į kompaniją 4u.gif

Senesnių nuorodų bent jau aš neturiu, reikia versti puslapius atgal ir ieškoti...Mes čia nuo 2006-ųjų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 02 sausio 2011 - 16:18
nezinau tiksliai kokio senumo viena tema perverciau, tai pagrinde tik apie emigracija, zalia korta ir pan. teradau info 4u.gif tai bandysiu sekti sita ir ieskot dar senesniu, tai lengvai nepasiduosiu book.gif
Atsakyti
QUOTE(santita @ 2011 01 02, 17:27)
nezinau tiksliai kokio senumo viena tema perverciau, tai pagrinde tik apie emigracija, zalia korta ir pan. teradau info  4u.gif  tai bandysiu sekti sita ir ieskot dar senesniu, tai lengvai nepasiduosiu  book.gif

Aga, kartais mes nukrypstam nuo temos, ir pasipila kalbos apie vaikus, vyrus, ligas, emigraciją blush2.gif Nepasiduok, kai kuriose temose yra iš tiesų labai daug naudingos info...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su Naujais 4u.gif

Ačiū, gavau slaptažodį 4u.gif imesiu nuotraukyčių šiokių tokių, nes specialiai nieko nepaveikslavau blush2.gif

ausra101 auga mano pabiručiai greit, mažoji dabar džiugina savo šnekėjimu, kiekviena dieną vis daugiau, bernužėlis pasiutęs kaip visada smile.gif o kaip taviškis?

Tikra taisyklė kad isikeli į namą ir darbai sustoja doh.gif ir pinigų nebeturim verysad.gif gyvenam dar be užuolaidų ir nebežinau ką daryt, nes vienas langas toks mandras, na gal ne jis pats, bet labai sunku išrinkti jam rūbą. Pusę viršaus vis neįrengta, bet geras jausmas gyvent savo namelyje wub.gif
Atsakyti