Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 14, 22:53)
liux, 2 rimti reikalai  thumbup.gif
Mes is kaimynu prazioj elektra emem. O jums neiseitu taip?
O tai jau dabar pilsit pamatus???

Tai pamatus pilsim, kai tik orai tik atsils. Is kaim ynu tai nelabai gautus, nes patys tvarkosi. na blogiausiu atveju MB sake pirksim generatoriu g.gif
Atsakyti
nu ka keliu kampo fotkes i albuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 15, 12:43)
nu ka keliu kampo fotkes i albuma  smile.gif

nu labai gražiai ir tinkančiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 15, 13:43)
nu ka keliu kampo fotkes i albuma  smile.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 01 15, 13:59)
nu labai gražiai ir tinkančiai atrodo  thumbup.gif

QUOTE(dier @ 2011 01 15, 14:01)

oi aciu mergaites wub.gif taip ilgai rinkaus taip dziaugiuos, lyg mergaite pagimdzius biggrin.gif
Atsakyti
edituke, faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 15, 13:22)
oi aciu mergaites  wub.gif  taip ilgai rinkaus taip dziaugiuos, lyg mergaite pagimdzius  biggrin.gif

lotuliukas.gif na va, nereiks nei mergaitės biggrin.gif

Bet ant to staliuko gėrimų kokių nepasidėsi jau, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 01 15, 14:28)
Bet ant to staliuko gėrimų kokių nepasidėsi jau, ane?  g.gif

nepasidesi zinok.....reikia kieto pagrindo....arba ta dalis kur juoda zemai - tai kieta...as dabar galvoju: 1. Arba gamint juoda plokste det ant virsaus pagal minkstos dalies dydi, nori nuimi, nori uzdedi (pas drauge taip gamykliskai yra, nori stalas - kietas, nori - pufikas) 2. Isvis nenaudot kaip stalo funkcijos (dabar nustumiau i sona, grazinau atgal staliuka sena), nes net kavos puodelio su drauge neisgerciau.....kol kas taip ir bus jauciu - tai bus tik pufikas prisest.....
Atsakyti
Labas.

Gal ir mane priimsit i savo rateli, skaitau jau kelios savaites sita tema, vis issisaugau nuorodas kurios atrodo bus ateityje naudingos.
Arteja ir man statybu rupesciai tai busiu dazna lankytoja cia. As stataus nama kretingos raj.

Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2011 01 15, 15:56)
Labas.

Gal ir mane priimsit i savo rateli, skaitau jau kelios savaites sita tema, vis issisaugau nuorodas kurios atrodo bus ateityje naudingos.
Arteja ir man statybu rupesciai tai busiu dazna lankytoja cia. As stataus nama kretingos raj.

sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita26 @ 2011 01 15, 15:56)
Labas.

Priimsim butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 15, 13:35)
nepasidesi zinok.....reikia kieto pagrindo....arba ta dalis kur juoda zemai - tai kieta...as dabar galvoju: 1. Arba gamint juoda plokste det ant virsaus pagal minkstos dalies dydi, nori nuimi, nori uzdedi (pas drauge taip gamykliskai yra, nori stalas - kietas, nori - pufikas) 2. Isvis nenaudot kaip stalo funkcijos (dabar nustumiau i sona, grazinau atgal staliuka sena), nes net kavos puodelio su drauge neisgerciau.....kol kas taip ir bus jauciu - tai bus tik pufikas prisest.....

tai nepraktiška, bet laaabai gražu rolleyes.gif reik turėt šalia dar nediduką kokį staliuką tada... gėrimams biggrin.gif
Atsakyti