Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

QUOTE(mamagabi @ 2011 01 20, 21:18)

Tapetas is Dubingiu, rulono kaina man atrodo ~56-58lt.

O ar gerai devisi? Nors cia tik klozetas gal pas jus, ar yra ir kriaukle dar?
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 20, 21:00)
Tie dekorai, o tiksliau piesineliai su zmoguciais vadinasi TOILE smile.gif Cia bendram issilavinimui mirksiukas.gif

As dekorais vadinu ta juostele einancia aplink vonia, kuri 5cm. kazkur. Ar ne taip ji vadinasi? As savo voniai kai nusiziurejau plyteles su ta dekoracijos linija, tai vien uz dekoro linija 2000lt. blink.gif . Sakiau bet ko neklijuosiu ir vonios negadinsiu, taigi pradziai ja tiesiog isdazysim cool.gif

QUOTE(dianullka @ 2011 01 20, 21:44)
man labai graziai paklijuotos plyteles paskutinei foto smile.gif  virsuj vienaip o apacioj kitaip, nors plyteles tos pacios  thumbup.gif

Man irgi sita ideja gera thumbup.gif , kazkur seniau maciau sita varianta, tai savo vonios duse galvojam taip klijuot ax.gif

QUOTE(aistukas @ 2011 01 20, 21:47)
Labai grazu, mamagabi, o ten virsutineje dalyje pas jus tapetai ar plyteles?

Nu Mamagabi super cia sugalvojo, labai dera.

QUOTE(vida777 @ 2011 01 20, 23:05)
1) del spalvu/atspalviu parinkimo ir suderinimo;
2) as kaip tik siuliau ne dalinti, o sujungti pirmo ir antro auksto erdve ta pacia spalva  bigsmile.gif . Tiek to, jei nesusisnekam.
4)  iki tikru vaizdu dar toli, truksta grindu, apvadu, duru... negi rodysiu kaimynu nama  ax.gif  .

1) Ai, del to, tada 100% drinks_cheers.gif . Man spalvos labai svarbu ir jas BUTINA ISBANDYT pries isdazant visa kambari. Oi esu pasimokius, pirma buta turejau vaivoryksciu spalvu unsure.gif
2) Atsiprasau, supratau visai kitaip lotuliukas.gif . Ir ofisa ir visa hola viena spalva, truputi perdaug, o dar juk vaiku kolidorius prie holo, kuris irgi turbut tos pacios spalvos turetu buti...
Siandien sedejau ten ir ilgai galvojau... tai siai dienai manau... dazyt ta siena lenkta ir ta, kur greiciausiai drobes paveikslas bus, o kitas sienas tapetuot mansardoj ax.gif
4) Supratau dabar, lauksim grindu, apvadu, duru ir tada vaizdu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
vis neprisiruosiu parasyti,bet mano SM skaitymas ir narsymas visada prasideda nuo sios nuostabios temos wub.gif
Tad didelis aciu jums mergaites wub.gif jus saunuoles,as labai dziaugiuosi uz jusu izvalgas,puikiai isreikstas mintis ir visus grozius kuriuos cia matau.
Kadangi pati nemoku taip graziai reiksti minciu,nors ju kyla begale,tad bijau nusisneketi blush2.gif lotuliukas.gif apie toki interjera kol kas galiu tik svajoti,bet tokie vaizdai ir apskritai interjero nuotraukos,zurnalu,knygu vartymas-mano aistra,net nezinau,kiek sasiuviniu pripiesta,o pvz vaziuojant masina(nevairuojant) visada ziuriu i namus pro langus,kad tik ka grazaus pamatyciau.
o cia radau kelias nuotraukytes mazios vonios(cia kazkas prase),turbut jusu kazkurios ideta buvo...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2011 01 20, 23:58)
O ar gerai devisi? Nors cia tik klozetas gal pas jus, ar yra ir kriaukle dar?

O kas jiem gali darytis? Absoliuciai nieko mirksiukas.gif Sviezuteliai kaip kad vakar isklijuoti thumbup.gif
Yra ir mini kriauklyte rankytems, kaip kad pas Svarstykle smile.gif
O "pasitasko" ten, kur plyteles mirksiukas.gif

Rytine Kava - tep tep, ten dekoras biggrin.gif As kai pamaciau tas plyteles (Toile), i jas susikoncentravau ir to dekoro ne nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 20, 19:58)
Tik va koks klausimelis - kaip issukti ar kampuoti jusu laiptai? Nes jei tokiu pat principu kaip pas Rytine kava, tai ten patalpeles ir aukstis ir gylis tikrai atrode mazesnis g.gif

O jus jau turit projekta ar projektavimo stadijoj? Galit laiptams palikt vietos, kiek norit.

QUOTE(Svarstykle @ 2011 01 20, 20:19)
ot apie plintusus tiesa pasakius visai pamirsau doh.gif  gal tikrai reik det, gal baltus aukstesnius? g.gif Siaip viskas suleista labai graziai, uztat akis ir neuzkliuvo ax.gif
Lempa is Ardenos, kainavo apie 200 lt

As butinai deciau ax.gif
Aciu del lempu.

QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 21, 00:08)
Labutis visoms 4u.gif
vis neprisiruosiu parasyti,bet mano SM skaitymas ir narsymas visada prasideda nuo sios nuostabios temos wub.gif
Tad didelis aciu jums mergaites wub.gif jus saunuoles,as labai dziaugiuosi uz jusu izvalgas,puikiai isreikstas mintis ir visus grozius kuriuos cia matau.
Kadangi pati nemoku taip graziai reiksti minciu,nors ju kyla begale,tad bijau nusisneketi blush2.gif  lotuliukas.gif apie toki interjera kol kas galiu tik svajoti,bet tokie vaizdai ir apskritai interjero nuotraukos,zurnalu,knygu vartymas-mano aistra,net nezinau,kiek sasiuviniu pripiesta,o pvz vaziuojant masina(nevairuojant) visada ziuriu i namus pro langus,kad tik ka grazaus pamatyciau.
o cia radau kelias nuotraukytes mazios vonios(cia kazkas prase),turbut jusu kazkurios ideta buvo...
user posted image

Labu smile.gif
Silta vonia, geros emocijos i ja ziurint...
Atsakyti
Aciukas, Mama gabi. Puiku puiku, kad gerai laiko ir nieko nesidaro - zinosiu ateiciai ax.gif
Atsakyti
Siltos voniu spalvos:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 20, 17:42)
Tikrai neprisiminsiu kokias nuotraukeles tada buvau ikelusi, nes keliau ju visa galybe o kad jos galejo buti "voniu" temoje labai abejoju, nes nemegstu nuolat diskutuoti viena ir ta pacia tema, kuo jau manau spejote isitikinti  - man patinka plepeti ir apie sriubas, ir apie knygas, ir apie namu aplinka ir t.t. Todel tos foto galetu buti temoje "viskas apie interjera I arba II", va ten tai tikrai daug pasisakiau
Idedu kelis variantus ir cia, mazu pataikysiu

Esu dejusi ir savo WC foto:

Jūs fantastiška, tikrai pataikėte thumbup.gif milijonas balionų jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasirodo tai jūsų WC ir tas priešpaskutinis man stovėjo akyse lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kodėl jūsų WC google' as nerodo? lotuliukas.gif nes aš jau iš nevilties buvau ir per googl'ą paiešką paleidus tik kad nieko tokio gražaus kaip jūsų neparodė lotuliukas.gif bet vat apie tą bendrą interjero temą kažkaip buvau pamiršus, nes kai skaitau milijoną temų, tai jei ko neišsisaugau tai paskui šakės būna, nebeatrenku kur ir ką mačiau doh.gif Dar kartą ačiū jums 4u.gif (dabar jau tikrai išsisaugojau biggrin.gif )

QUOTE(Svarstykle @ 2011 01 20, 18:32)
Musu WC ir vienos vonios kambareliai irgi labai mazuciukai, vienam stambesnes plyteles, kitam - visai nedidukes, bet tiek tos, tiek tos erdves nesumazino. O WC - po laiptais, taigi rodausi, kaip ir zadejau:

labai super thumbup.gif ačiū už pasidalinimą savo grožiais, kurie įkvepia nenuleist rankų ir kurtis savo svajonių namus 4u.gif

QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 21, 00:08)

ir jums ačiū, jau išsisaugojau patikusias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 20, 21:18)
Tai koks tas pirmo auksto aukstis bigsmile.gif
Man asmeniskai kontaktu dar ne greit reikes unsure.gif , cia as del visu kitu paprasiau ax.gif
Tapetas is Dubingiu, rulono kaina man atrodo ~56-58lt.

Labai grazus tapetas - man labai grazu, kad nepabijojot ryskiu spalvu thumbup.gif

Aukstis apie 3,10m, o norejau bent 3,60m ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2011 01 20, 21:52)
wc koks idomus vandens maisytuvas bigsmile.gif

vonia labai grazi wub.gif

vandens maisytuvas - cia specialiai vyrui pirkau smile.gif Uzmatem Kohler kataloge ir jam labai patiko, kad vanduo kaip is asocio bega. Gaila, bet originalo neipirkom, tai si karta nusizengem ir per eBay pirkom "podielka" is Honkongo (su atsiuntimu kainavo 120 lt)
va cia originalas - http://www.us.kohler...ge=0-1239236197
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2011 01 20, 22:58)
bet kaip keista... o kodel signalizacijos pultas tulike? g.gif  doh.gif

tikrai keista ir man - cia jau vyrai be prieziuros palikti pridare nesamoniu, o paskui taip jau ir liko lotuliukas.gif gal kada nors perkelsim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 21 sausio 2011 - 11:08
QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 21, 01:08)
Labutis visoms 4u.gif
.

Paskutine issisaugojau, manau igyvendinsiu, nes musu vonia kisenine ir taip truksta vietos pasideti. Labai megztu ranksluoscius laikyti vonioje (turiu galvoje svarius isskalbtus ir kols kas nenaudojamus) ir si ideja man kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 00:18)
O jus jau turit projekta ar projektavimo stadijoj? Galit laiptams palikt vietos, kiek norit.

Turim projekta mintyse, buvom ir pas architekte, bet rimtai negalim pradeti, nes dar neparuostas sklypo techninis savadas, kuris jau 1m kaip ruosiamas, nes keitesi sklypo vietos detalus planai doh.gif
Laiptams nelabai galim palikti kiek norim, nes numatytas holo plotis 3m, o ilgis 4,5m, bet jame be laiptu ir tuliko po jais dar turi tilpti durys (toje pacioje sienoje palei kuria ir laiptai) i darbo kambari ir stikline tamburo sienele g.gif

QUOTE(aistukas @ 2011 01 21, 11:23)
Aciukas, Mama gabi. Puiku puiku, kad gerai laiko ir nieko nesidaro - zinosiu ateiciai  ax.gif

Prasom smile.gif Ateiciai zinok, kad ir virtuveje panasios strukturos tapetai ir jiems irgi nieko nesidaro lotuliukas.gif

QUOTE(Eudora @ 2011 01 21, 11:54)
Jūs fantastiška, tikrai pataikėte

Na ir puiku. ax.gif assa.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 13:13)
Turim projekta mintyse, buvom ir pas architekte, bet rimtai negalim pradeti, nes dar neparuostas sklypo techninis savadas, kuris jau 1m kaip ruosiamas, nes keitesi sklypo vietos detalus planai doh.gif
Laiptams nelabai galim palikti kiek norim, nes numatytas holo plotis 3m, o ilgis 4,5m, bet jame be laiptu ir tuliko po jais dar turi tilpti durys (toje pacioje sienoje palei kuria ir laiptai) i darbo kambari ir stikline tamburo sienele g.gif
Prasom smile.gif Ateiciai zinok, kad ir virtuveje panasios strukturos tapetai ir jiems irgi nieko nesidaro lotuliukas.gif
Na ir puiku. ax.gif  assa.gif

Tai jau reiskias turit sioki toki brezini, jei zinai numatomus ismatavimus?
Galiu ismatuot ta kvadrata, kuriame yra grynai laiptai, kad labiau isivaizduotum.
Tarp spinteliu tapetai???
Atsakyti