Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

O sakykit merginos, tie apvadai iš ko daromi, ar jie mediniai, ar kokie, kur jų galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 01 21, 19:15)
O sakykit merginos, tie apvadai iš ko daromi, ar jie mediniai, ar kokie, kur jų galima įsigyti?

Jei pinigai leidzia, graziausia mieliausia mediniai, dar daromi gipsiniai ir patys pigiausi is putos (ermitaze, senukuose........ )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 20:40)
Jei pinigai leidzia, graziausia mieliausia mediniai, dar daromi gipsiniai ir patys pigiausi is putos (ermitaze, senukuose........ )

g.gif mediniai lubiniai? siaip tai kiek as suvokiu, tai nuo senu senoves pagrinde daromi is gipso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 01 21, 20:41)
g.gif  mediniai lubiniai? siaip tai kiek as suvokiu, tai nuo senu senoves pagrinde daromi is gipso  g.gif

Gal LT kitaip, Amerikoj pagrinde is medzio (kai ten 7 metus gyvenau, tai labai uzsifiksavo, o LT dar nedaug ka maciau ax.gif )
Tarkim ir plitusu Amerikoj nemaciau plastikiniu ir LT man ju vaizdas nelabai, o dar kai dideliais varztais prisuka, tai visai nekaip.....
Mes plintusus desim medinius, tikiuosi aukstus ir baltus, kas bus lietuviams keista, nes durys bus i raudonuma.
Gal koki pavyzdi rasiu, kur plintusu spalva balta, o durys nea....
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 21:13)
Gal koki pavyzdi rasiu, kur plintusu spalva balta, o durys nea....

nu buciau labai dekinga- man labai grazu tie balti plintusai, tik duru baltu nenoriu schmoll.gif ... vis pagalvodavau toki varianta, bet kazkaip nesu macius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 21 sausio 2011 - 20:20
Yra ir naujoviškesnių medžiagų, pvz., poliuretano. Plačiau žiūrėkit čia http://www.mardomdecor.lt/
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 22:13)
Gal LT kitaip, Amerikoj pagrinde is medzio (kai ten 7 metus gyvenau, tai labai uzsifiksavo, o LT dar nedaug ka maciau ax.gif )

tiesiog vargo su tokiu dalyku daug. medis turi buti nerealiai gerai paruostas, kitaip vargas bus. namas kazkiek judes dar kuri laika, negana to ir medis dar vaikscios. bus daugiau bedos, nei naudos. tiksliau nei grozio smile.gif . praktiski lietuviai todel ir renkasi kitus variantus. Pas mus kai kur prisireike jungti, neuzteko ilgio, tai na ir vaiksto doh.gif tai pradzioj dar bande ten tepti. bet dabar kuri laika sakiau , kad paliktu ramybeje, pabusiu su tuo vaikstanciu tarpuku kol kas, veliau sutvarkysim, gal jau bus nustoje trauktis-plestis. Musu poliuretaniniai. Manau su tais mediniais lubiniais apvadais butu dar liudniau, jei gaminti cia, lietuvoje. geriausiai tai senovinis gipsinis metodas wub.gif man tai gipsiniai graziausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 21, 21:20)
nu buciau labai dekinga- man labai grazu tie balti plintusai, tik duru baltu nenoriu schmoll.gif ... vis pagalvodavau toki varianta, bet kazkaip nesu macius  g.gif

Pradzioj nemaciau cia klaipedieciu, dabar ziuriu vis daugiau sita tema lanko drinks_cheers.gif
Ai, Sania maciau ax.gif
Pabandysiu paieskot...

QUOTE(Juma81 @ 2011 01 21, 21:24)
Yra ir naujoviškesnių medžiagų, pvz., poliuretano. Plačiau žiūrėkit čia http://www.mardomdecor.lt/

O cia tas pats?? :
http://www.balticrek...olistireno.html

Aciu, Juma81, kazkada visiems siusiu uzklausimus ...
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2011 01 21, 17:22)
tai šitą jūs jau geriausiai iliustravot savo pačios interjeru (nes jei jau virtuvė ir WC taip klasiškai atrodo, tai neabejoju, kad ir visas butas toj pačioj stilistikoj). Tikrai labai gražiai ir stilingai gyvenat  wub.gif  thumbup.gif
Ačiū už paaiškinimą dėl apvadų 4u.gif
norėtumėt  lotuliukas.gif bijau, kad ir 1500 kv.m. turbūt būtų maža, nes pas mus bus panašiai apie 150 kv. m. nu bet net dešimtadalis viso to grožio ten netilptų  biggrin.gif ar jūs čia turėjot galvoj, kad apartamentų matmenys yra 150mx150m ? lotuliukas.gif  tada tai taip  biggrin.gif

lotuliukas.gif
pas mus irgi panasaus dydzio namas bus, bet manau saviskiam patalpinciau viska rolleyes.gif hmm.. o gal ir ne, perziurejau dar karta nuotraukas ir atrodo, kad ten 5 kamb. vonia ir dar virtuves nematyt bigsmile.gif

idomu kiek kv. metru tas apartamentas g.gif nu max 200, nes tokiuose daugiaauksciuose nelabai realu atrodo didesni butai...
gal mamagabi patikslins rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 21 sausio 2011 - 20:44
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 21:36)
Pradzioj nemaciau cia klaipedieciu, dabar ziuriu vis daugiau sita tema lanko  drinks_cheers.gif
Ai, Sania maciau  ax.gif
Pabandysiu paieskot...

oi, as tikriausiai nuo pat pirmos temos ja skaitau- tik,kad namuciai pas mane tikrai ne klasikiniai ar provansiski bus(na gal sakykik su klasikos prieskoniu biggrin.gif ),tai ir nelabai cia turiu kur isiterpti- o vat vaizdu cia graziu buna kuriuos pagal spalvine gama ar isdestyma, ar detales kokias galima pritaikyti ir ne klasikiniuose interjeruose thumbup.gif
nu ir dar seile pavarvinti i kitu forumieciu namucius ax.gif Svarstykles ir Cacos namukai man labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 20, 21:23)
Apacioj dar bus dekoro juosta aplink kaip virsuj, dar nesudeta....

Ar gerai supratau, kad planuoji tą patį dekorą kaip ir viršuj klijuoti visoj vonioj, kad tarpelį tarp grindų ir sienų paslėptų? Pas mane irgi ta vieta negraži, o taip pat ir tarpas tarp sienų ir lubų, tai ir aš buvau sugalvojusi tokį būdą pagražint toms vietoms, bet kažkaip suabejojau, ar lips ir koks galutinis vaizdas bus g.gif
Pasirodyk, kai baigsit lipint, tada ir man gal daugiau drąsos atsiras... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 21, 21:47)
oi, as tikriausiai nuo pat pirmos temos ja skaitau- tik,kad namuciai pas mane tikrai ne klasikiniai ar provansiski bus(na gal sakykik su klasikos prieskoniu biggrin.gif ),tai ir nelabai cia turiu kur isiterpti- o vat vaizdu cia graziu buna  kuriuos pagal spalvine gama ar isdestyma, ar detales kokias galima pritaikyti ir ne  klasikiniuose interjeruose  thumbup.gif
nu ir dar seile pavarvinti i kitu forumieciu namucius  ax.gif Svarstykles ir Cacos namukai man labai labai  wub.gif  wub.gif

Tai kad as savo foto sioje temoje nelabai dedu... ax.gif Nebent kitose temose matai. g.gif Ir provanso/klasikos pas mane tik kai kurios detales. ax.gif

As irgi seku sia tema... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti