Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

Oi, mergaitės, šauniai kuriatės, norėčiau ir aš parodyti savo vonią, bet nežinau kaip čia nuotraukos keliasi. Na pabandysiu. Bandžiau provanso stiliaus vonią kurti.
Atsakyti
Mamagabi, turiu jums dar viena klausimą blush2.gif o kaip jūsų WC tapetas pasibaigia viršuj? ta prasme jis išklijuotas iki pat lubų? ar yra koks tarpelis tarp tapeto ir lubų? jei yra tarpelis tai kuo jis apipavidalintas? ar tiesiog tapetas lygiai nupjautas ir basta? nes pas mus dabartiniam bute yra tapeto juosta, nu bet nesižiūri jinai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 13:19)
Tai jau reiskias turit sioki toki brezini, jei zinai numatomus ismatavimus?
Galiu ismatuot ta kvadrata, kuriame yra grynai laiptai, kad labiau isivaizduotum.
Tarp spinteliu tapetai???

Ismatuok jei netingi ax.gif Aciu smile.gif
Ne, visur tapetas, o tarp spinteliu plyteles. Va:
user posted image

QUOTE(Medeilė @ 2011 01 21, 14:05)
Oi, mergaitės, šauniai kuriatės, norėčiau ir aš parodyti savo vonią, bet nežinau kaip čia nuotraukos keliasi. Na pabandysiu. Bandžiau provanso stiliaus vonią kurti.

As keliu per www.part.lt, bet kad naujokui leistu kelti paveikslelius reikia parasyti 40 zinuciu, jei neklystu g.gif

QUOTE(Eudora @ 2011 01 21, 14:52)
Mamagabi, turiu jums dar viena klausimą  blush2.gif o kaip jūsų WC tapetas pasibaigia viršuj? ta prasme jis išklijuotas iki pat lubų?

Visam bute (isskyrus drabuzine) eina lubiniai apvadai. Visur platus ~8-10cm, WC siauresni ~ 5cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 sausio 2011 - 14:06
Man visai patiko sis jaunos lietuvos dizaineres Rasos Jonikaites darbas, is www.interjeras.lt puslapio.
Nepaisant vyraujancios pilkos spalvines gamos, atrodo turetu buti niuru, bet visai grazu jauku smile.gif:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Originalus virtuves sprendimas: nei sieniniu spinteliu, nei gartraukio =speju gyvena viena moteris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 sausio 2011 - 14:44
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 14:21)
Man visai patiko sis jaunos lietuvos dizaineres darbas. Vardo pavardes nepasakysiu, bet is www.interjeras.lt puslapio.

aciu bigsmile.gif , nuostabus interjeras.
Vienintelis dalykas, kas nepatiko, tai jukos vieta prie zidinio smile.gif , bet sekancioje foto jos jau nebebuvo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 01 21, 13:05)

http://www.radikal.ru/
tada spausti Choose File
tada žemiau yra mėlynas mygtukas, rusiškai parašyta zagruzit (niu kazkaip taip blush2.gif ) ir jau kai nuotrauka pasirodo ekrane, pasirinti 2 numeriu pažymėtą nuorodą kartinka vtekste smile.gif ir pakopijuoti čia, tai yra kur rašote tekstą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnetukas: 21 sausio 2011 - 14:43
Mama gabi, man sios dizaineres kurti interjerai patys paciausi. Cia kur sukelei yra 2 interjerai. Interjerai.lt yra dar keli jos kurti darbai, man dar toks baklazano su juodais dryziais labai irgi grazus. Kai noriu pasimegauti vis atsidarau ir paziuriu - kaip sokolado pavalgau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 12:13)
Prasom smile.gif Ateiciai zinok, kad ir virtuveje panasios strukturos tapetai ir jiems irgi nieko nesidaro lotuliukas.gif

Ania, nu liuks tada - taip ir uzsirasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 01 20, 21:34)
merginos, sakykit, ar man visai kuku, kad as virtuveje desiu parketa? unsure.gif jis jau net nupirktas, bet kam pasakau, tai i mane kaip i beprote ziuri..
dabar remontuojamam bute visur buvo azuolinis parketas, isskyrus virtuve ir toki maza kambariuka salia virtuves, kuris bus darbo kambarys..ten buvo linoleumas..tai senaji parketa bute restauruosim ir nupirkau nauja i virtuve ir i ta kambareli..

tiesa sakant, mes savo senajam bute buvom visur pusines lentas sudeje, isskyrus vonia..nu ir nieko, man labai smagu buvo, kad lentos virtuvej, o ne plyteles..

Aš irgi vis dar svarstau dėl virtuvės: bijau, kad parketas greit susitrins, nusinešios, o dėl plytelių bijau, kad nukris koks sunkesnis daiktas ir suskaldys plytelę... Bet pas mane ir valgomasis stalas šalia stovės, tai greičiausiai dėsim parketą, nes neįsivaizduou gražaus sudūrimo tarp parketo ir plytelių, be to neįsivaiduoju valgomojo su plytelėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 14:21)

thumbup.gif man labai patiko, daug dienines sviesos, paveikslu wub.gif
tik ta virtuve ir man nepraktiska pasirode unsure.gif
Atsakyti
Dar vienas klasikinio interjero pavyzdys, bet penthauze (moderniame JAV dangoraizyje). Taigi, ir modernioje erdveje galima gyventi klasiskai ir nebutina tam tureti nama smile.gif:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 21 sausio 2011 - 16:18
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 16:18)
Dar vienas klasikinio interjero pavyzdys, bet penthauze (moderniame  JAV dangoraizyje). Taigi, ir modernioje erdveje galima gyventi klasiskai ir nebutina tam tureti nama smile.gif:

apartamentai turbut tokio dydzio kaip 150 metru namas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 17:18)
Taigi, ir modernioje erdveje galima gyventi klasiskai ir nebutina tam tureti nama smile.gif:

tai šitą jūs jau geriausiai iliustravot savo pačios interjeru (nes jei jau virtuvė ir WC taip klasiškai atrodo, tai neabejoju, kad ir visas butas toj pačioj stilistikoj). Tikrai labai gražiai ir stilingai gyvenat wub.gif thumbup.gif
Ačiū už paaiškinimą dėl apvadų 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2011 01 21, 17:32)
apartamentai turbut tokio dydzio kaip 150 metru namas smile.gif

norėtumėt lotuliukas.gif bijau, kad ir 1500 kv.m. turbūt būtų maža, nes pas mus bus panašiai apie 150 kv. m. nu bet net dešimtadalis viso to grožio ten netilptų biggrin.gif ar jūs čia turėjot galvoj, kad apartamentų matmenys yra 150mx150m ? lotuliukas.gif tada tai taip biggrin.gif
Atsakyti