Oi, mergaitės, šauniai kuriatės, norėčiau ir aš parodyti savo vonią, bet nežinau kaip čia nuotraukos keliasi. Na pabandysiu. Bandžiau provanso stiliaus vonią kurti.
Mamagabi, turiu jums dar viena klausimą
o kaip jūsų WC tapetas pasibaigia viršuj? ta prasme jis išklijuotas iki pat lubų? ar yra koks tarpelis tarp tapeto ir lubų? jei yra tarpelis tai kuo jis apipavidalintas? ar tiesiog tapetas lygiai nupjautas ir basta? nes pas mus dabartiniam bute yra tapeto juosta, nu bet nesižiūri jinai man

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 21, 13:19)
Tai jau reiskias turit sioki toki brezini, jei zinai numatomus ismatavimus?
Galiu ismatuot ta kvadrata, kuriame yra grynai laiptai, kad labiau isivaizduotum.
Tarp spinteliu tapetai???
Galiu ismatuot ta kvadrata, kuriame yra grynai laiptai, kad labiau isivaizduotum.
Tarp spinteliu tapetai???
Ismatuok jei netingi

Ne, visur tapetas, o tarp spinteliu plyteles. Va:

QUOTE(Medeilė @ 2011 01 21, 14:05)
Oi, mergaitės, šauniai kuriatės, norėčiau ir aš parodyti savo vonią, bet nežinau kaip čia nuotraukos keliasi. Na pabandysiu. Bandžiau provanso stiliaus vonią kurti.
As keliu per www.part.lt, bet kad naujokui leistu kelti paveikslelius reikia parasyti 40 zinuciu, jei neklystu

QUOTE(Eudora @ 2011 01 21, 14:52)
Mamagabi, turiu jums dar viena klausimą
o kaip jūsų WC tapetas pasibaigia viršuj? ta prasme jis išklijuotas iki pat lubų?

Visam bute (isskyrus drabuzine) eina lubiniai apvadai. Visur platus ~8-10cm, WC siauresni ~ 5cm.
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 14:21)
Man visai patiko sis jaunos lietuvos dizaineres darbas. Vardo pavardes nepasakysiu, bet is www.interjeras.lt puslapio.
aciu

Vienintelis dalykas, kas nepatiko, tai jukos vieta prie zidinio

QUOTE(Medeilė @ 2011 01 21, 13:05)
http://www.radikal.ru/
tada spausti Choose File
tada žemiau yra mėlynas mygtukas, rusiškai parašyta zagruzit (niu kazkaip taip

Mama gabi, man sios dizaineres kurti interjerai patys paciausi. Cia kur sukelei yra 2 interjerai. Interjerai.lt yra dar keli jos kurti darbai, man dar toks baklazano su juodais dryziais labai irgi grazus. Kai noriu pasimegauti vis atsidarau ir paziuriu - kaip sokolado pavalgau 
Papildyta:
Ania, nu liuks tada - taip ir uzsirasau

Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 12:13)
Prasom
Ateiciai zinok, kad ir virtuveje panasios strukturos tapetai ir jiems irgi nieko nesidaro

Ania, nu liuks tada - taip ir uzsirasau

QUOTE(kvietkas @ 2011 01 20, 21:34)
merginos, sakykit, ar man visai kuku, kad as virtuveje desiu parketa?
jis jau net nupirktas, bet kam pasakau, tai i mane kaip i beprote ziuri..
dabar remontuojamam bute visur buvo azuolinis parketas, isskyrus virtuve ir toki maza kambariuka salia virtuves, kuris bus darbo kambarys..ten buvo linoleumas..tai senaji parketa bute restauruosim ir nupirkau nauja i virtuve ir i ta kambareli..
tiesa sakant, mes savo senajam bute buvom visur pusines lentas sudeje, isskyrus vonia..nu ir nieko, man labai smagu buvo, kad lentos virtuvej, o ne plyteles..

dabar remontuojamam bute visur buvo azuolinis parketas, isskyrus virtuve ir toki maza kambariuka salia virtuves, kuris bus darbo kambarys..ten buvo linoleumas..tai senaji parketa bute restauruosim ir nupirkau nauja i virtuve ir i ta kambareli..
tiesa sakant, mes savo senajam bute buvom visur pusines lentas sudeje, isskyrus vonia..nu ir nieko, man labai smagu buvo, kad lentos virtuvej, o ne plyteles..
Aš irgi vis dar svarstau dėl virtuvės: bijau, kad parketas greit susitrins, nusinešios, o dėl plytelių bijau, kad nukris koks sunkesnis daiktas ir suskaldys plytelę... Bet pas mane ir valgomasis stalas šalia stovės, tai greičiausiai dėsim parketą, nes neįsivaizduou gražaus sudūrimo tarp parketo ir plytelių, be to neįsivaiduoju valgomojo su plytelėm

QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 14:21)

tik ta virtuve ir man nepraktiska pasirode

QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 16:18)
Dar vienas klasikinio interjero pavyzdys, bet penthauze (moderniame JAV dangoraizyje). Taigi, ir modernioje erdveje galima gyventi klasiskai ir nebutina tam tureti nama
:

apartamentai turbut tokio dydzio kaip 150 metru namas

QUOTE(mamagabi @ 2011 01 21, 17:18)
Taigi, ir modernioje erdveje galima gyventi klasiskai ir nebutina tam tureti nama
:

tai šitą jūs jau geriausiai iliustravot savo pačios interjeru (nes jei jau virtuvė ir WC taip klasiškai atrodo, tai neabejoju, kad ir visas butas toj pačioj stilistikoj). Tikrai labai gražiai ir stilingai gyvenat

Ačiū už paaiškinimą dėl apvadų

QUOTE(Nerytė @ 2011 01 21, 17:32)
apartamentai turbut tokio dydzio kaip 150 metru namas 

norėtumėt