Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

QUOTE(indregu @ 2011 01 04, 11:03)
O ką jūs planuojate jame veikti? Rankdarbiauti ar kaip ofisiuką daryti, kur reikalingas kompiuteris? Turiu keletą foto.

Na tai daugiau bus darbo kambarys. O rankdabiauti labai mėgstu, bet tai daryti galima visur bigsmile.gif , bent aš taip darau, o paskui keturiom rankioju visokius smulkius dalykėlius ar šveičiu su kempinėle grindis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2011 01 04, 12:25)
Na tai daugiau bus darbo kambarys. O rankdabiauti labai mėgstu, bet tai daryti galima visur bigsmile.gif  , bent aš taip darau, o paskui keturiom rankioju visokius smulkius dalykėlius  ar šveičiu su kempinėle grindis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai vat vat su tais rankdarbiais taip jau būna, kai išsitrauki "stebuklingas" dėžutes ir prisistato dar keltas padėjėjų lotuliukas.gif

Na aš imesiu kelias darbo vietos foto, kurias galima mano manymu pritaikyti provansui ar klasikiniam interjerui labiau. Paderinus spalvas, gal ir kils kokių idėjų smile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif , tikrai yra ką pasirinkti.

QUOTE(indregu @ 2011 01 04, 11:43)
Tai vat vat su tais rankdarbiais taip jau būna, kai išsitrauki "stebuklingas" dėžutes ir prisistato dar keltas padėjėjų  lotuliukas.gif

Na aš imesiu kelias darbo vietos foto, kurias galima mano manymu pritaikyti provansui ar klasikiniam interjerui labiau. Paderinus spalvas, gal ir kils kokių idėjų smile.gif  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 04 sausio 2011 - 21:28
QUOTE(IvetaJ @ 2011 01 04, 18:10)
Ačiū 4u.gif , tikrai yra ką pasirinkti.

merginos nu kam viena po kitos zinutes tokias paklodes cituojat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 30, 14:02)

Tik norejau paklausti, be jokiu uzsleptu minciu, tiesiog man labai rupi, ar baldai sviesus su rastu ar be ?

Be raštų- šviesesnė nei dramblio kaulo spalva. Anksčiau turėjom su raštais, bet dabar to dalyko nebesinori biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esat susidure su metaliniu rankeneliu, duru rankenu perdazymu. Man nelabai patinka dabartiniu musu duru rankenu spalva. Galvoju perdazyti. Gal zinot kur gauti tokiu purskiamu (as bent taip isivaizduoju procesa smile.gif) pirkti. Aisku dar ar imanoma rasti tarkim zalvario spalvytes.

Arba gal patars kaip si procesa ivykdyti smile.gif Labai lauksiu jusu zinuciu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad geriau nusipirkti naujas, negu žaisti su perdažymais, rankenėlių pasiūla tikrai yra didelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(afralt @ 2011 01 06, 14:03)
Aš tai manau, kad geriau nusipirkti naujas, negu žaisti su perdažymais, rankenėlių pasiūla tikrai yra didelė smile.gif

Tikrai ne. Formos mums ju labai patinka, o bet to kai kurios yra su spynom. Bandysiu pati pazaisti. Jei rimtai gausis idesiu cia pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(excoliuke @ 2011 01 06, 14:26)
Tikrai ne. Formos mums ju labai patinka, o bet to kai kurios yra su spynom. Bandysiu pati pazaisti. Jei rimtai gausis idesiu cia pasirodyti.

Gali tik dazai po kurio laiko nusitrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(excoliuke @ 2011 01 06, 12:56)
Gal kas esat susidure su metaliniu rankeneliu, duru rankenu perdazymu. Man nelabai patinka dabartiniu musu duru rankenu spalva. Galvoju perdazyti. Gal zinot kur gauti tokiu purskiamu (as bent taip isivaizduoju procesa smile.gif) pirkti. Aisku dar ar imanoma rasti tarkim zalvario spalvytes.

Arba gal patars kaip si procesa ivykdyti smile.gif Labai lauksiu jusu zinuciu  4u.gif

Aš pirkau "Senukuose" metalui dažus, iš šitos serijos, patiko, kad yra nedidelis kiekis, perdažiau lentynų laikiklius, didelius, senovinius varžtus, kurie sukosi į seno stalo kojas, medines komodos rankenėles, nes gražiau atrodo su šiais dažais, atspariau, o ir lakuotos buvo rankenėlės, kiti dažai "slydo", "manekeno" geležines dalis ir t.t., tai dengiasi pakankamai tolygiai, jei teptukas normalus ir t.t. Su purškiamais tai turbūt ir lengviau, bet aš pirkau tepamus smile.gif
Atsakyti
Aciu LT saulele, tikrai isbandysiu! 4u.gif
Atsakyti
Prieš dažant derėtų sušiurkštinti anų dažų paviršių.
Atsakyti