Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

Galite rasti puikiu ideju provanso tematika

http://myhouseofideas.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 01 06, 14:03)
Aš pirkau "Senukuose" metalui dažus, iš šitos serijos, patiko, kad yra nedidelis kiekis, perdažiau lentynų laikiklius, didelius, senovinius varžtus, kurie sukosi į seno stalo kojas, medines komodos rankenėles, nes gražiau atrodo su šiais dažais, atspariau, o ir lakuotos buvo rankenėlės, kiti dažai "slydo", "manekeno" geležines dalis ir t.t., tai dengiasi pakankamai tolygiai, jei teptukas normalus ir t.t. Su purškiamais tai turbūt ir lengviau, bet aš pirkau tepamus  smile.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa, vienas malonumas su siais dazyti, bet as beveik visada naudojau purskiamus. Kokius penketa flakoneliu jau ispurskiau. perdaziau su jais vaiku kambario lovas ir siaip nemazai interjero detaliu, jokiu nubegimu, dryziu ir t.t. smile.gif
Atsakyti
O as siandien nusipirkau medziaga ir mechanizmus austrietems ir atidaviau jau siuti. Neuzilgo mano svetaines langai "apsirengs". Kad ir neturim kaimynu - jaukumo, manau, suteiks tikrai. Dabar gyvenam plikais langais ir MB visai noretu taip viska ir palikti. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti, gal patartumet, kaip elgtis, jeigu namuose baldai ''a la'' senovinio-provansisko stiliaus, gaminti kemenos - tipo user posted image user posted image ir t.t. visi panasaus stiliaus, tamsiai rudos i rausvuma spalvos. O vonios kambaryje nebus tokio stiliaus santechnikos. Ta prasme, paprastas praustuvas, unitazas, kampine vonia... Kokias siulytumet plyteles, kad kuo maziau issimustu is viso namo inerjero? siaip visame name bus medines sviesaus azuolo grindys, dazytos sienos - baltintos kavos spalvos. o ta viena vonia tokia, kaip atskira respublika gaunasi doh.gif tai suku galva cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 07, 12:22)

Labai grazus baldai thumbup.gif
Atsakyti
Grazus tai grazus, bet bent jau medinius stalvirsius priziureti, tai oj kaip sunku doh.gif paciu baldu pavirsiai yra impregnuoti, tai nieko, bet medinis stalvirsis tai 2 metu mano seimininkavimo neatlaike doh.gif reikes arba perslifuoti arba deti kitoki, gal granitini, ar marmurini doh.gif

Beje, taip pat galvoju apie uzuolaidas, man taip patinka tokios su daug sluoksniu, bet matyt reikes ziureti kazko lengvesnio, nes baldai tai tokie ne is lengvuju, daugelis dekoruoti, taip kaip ta indauja ax.gif ax.gif

Na, mergytes, laukiu Jusu minciu, kaip man su ta vonia pasielgti doh.gif santechnika jau visa beveik turim, nesinori nauju pirkti unsure.gif doh.gif bent maisytuva pirksiu aukso spalvos sendinta, bet kas is to doh.gif

Beje, gal kuri turit is Kemenos baldus? Idomu, kaip eksploatacija, ar tik man tokia sudetinga... cool.gif doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme_fatale: 07 sausio 2011 - 12:59
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 07, 12:44)
Grazus tai grazus, bet bent jau medinius stalvirsius priziureti, tai oj kaip sunku  doh.gif  paciu baldu pavirsiai yra impregnuoti, tai nieko, bet medinis stalvirsis tai 2 metu mano seimininkavimo neatlaike  doh.gif

o tai cia nuotraukoj stalvirsis buten medinis? neatrodo unsure.gif
man architekte siulo kazkokio klijuoto medzio stalvirsi i virtuve..nesu tokio macius gyvai..reiktu kazkur pas baldininkus apziuret..bet va ir mastau, ar nesusibraizys, nesusideves greitai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 07, 13:44)
Grazus tai grazus, bet bent jau medinius stalvirsius priziureti, tai oj kaip sunku  doh.gif  paciu baldu pavirsiai yra impregnuoti, tai nieko, bet medinis stalvirsis tai 2 metu mano seimininkavimo neatlaike  doh.gif  reikes arba perslifuoti arba deti kitoki, gal granitini, ar marmurini  doh.gif

Beje, taip pat galvoju apie uzuolaidas, man taip patinka tokios su daug sluoksniu, bet matyt reikes ziureti kazko lengvesnio, nes baldai tai tokie ne is lengvuju, daugelis dekoruoti, taip kaip ta indauja  ax.gif  ax.gif

Na, mergytes, laukiu Jusu minciu, kaip man su ta vonia pasielgti  doh.gif  santechnika jau visa beveik turim, nesinori nauju pirkti  unsure.gif  doh.gif bent maisytuva pirksiu aukso spalvos sendinta, bet kas is to  doh.gif

Beje, gal kuri turit is Kemenos baldus? Idomu, kaip eksploatacija, ar tik man tokia sudetinga...  cool.gif  doh.gif

SVEIKAAAAAAA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
O kodel galvoji, kad netiks sunkios uzuolaidos? Na, nebent patalpa maza ir nebus erdves viskam g.gif
Plyteles dek klasikines, sendintas gal kokias ax.gif
Kranas jau prie klasikos. Pakabekliai ranksluosciams, muiline, dantu sepetuku indelis is klasikiniu serijos dar ir bus liuxs.

QUOTE(kvietkas @ 2011 01 07, 16:23)
o tai cia nuotraukoj stalvirsis buten medinis? neatrodo unsure.gif

cia apie indauja turbut ejo kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 07 sausio 2011 - 16:07
Del sviesiu baldu ir demiu,tai kompanija is kurios ruosiuosi pirkti sofa siulo paruosti audini taip,kad nebutu jokiu demiu.Aisku uz papildoma kaina,bet garantija 5 metams.Jei netycia butu taip,kad neissivalo,tai atsiuncia zmogu kuris tikrai isims.Aisku,tas tik UK galioja.Garantuoja,kad nuo kavos,vynu,arbatos,picu,nagu laku ir t.t tikrai jokiu demiu neliks,baldai paruosiami is kart po gaminimo.Taip galima ir gundytis sviesiem baldam smile.gif

http://www.kirkdale.co.uk/fabric-care/
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 07, 17:28)
Del sviesiu baldu ir demiu,tai kompanija is kurios ruosiuosi pirkti sofa siulo paruosti audini taip,kad nebutu jokiu demiu.Aisku uz papildoma kaina,bet garantija 5 metams.Jei netycia butu taip,kad neissivalo,tai atsiuncia zmogu kuris tikrai isims.Aisku,tas tik UK galioja.Garantuoja,kad nuo kavos,vynu,arbatos,picu,nagu laku ir t.t tikrai jokiu demiu neliks,baldai paruosiami is kart po gaminimo.Taip galima ir gundytis sviesiem baldam smile.gif

http://www.kirkdale.co.uk/fabric-care/

ar man cia dezavu, ar sita posta as jau skaiciau?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 07, 15:35)
ar man cia dezavu, ar sita posta as jau skaiciau?

Nezinau,tikriausi dejavu smile.gif Praeituose psl kazkuri uzsiminus apie kazkokia apsauga buvo,bet tik tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 07, 19:22)
Nezinau,tikriausi dejavu smile.gif Praeituose psl kazkuri uzsiminus apie kazkokia apsauga buvo,bet tik tiek ax.gif

o kazkada dar seniau buvo imesta sio puslapio nuoroda, tai gal ir maisosi kazkam todel mirksiukas.gif du skirtingi postai, tik nuoroda ta pati smile.gif
Atsakyti