Įkraunama...
Įkraunama...

Mobiliojo GSM ryšio operatoriai - 2

ką gi, galime pasidalinti pirmais įspūdžiais po sugrįžimo į Omnitel, gal kam pravers.

telefonai - atitiko pageidavimus, garantija 24mėn. po trijų garantinių gedimų keičiami automatiškai į naujus:) Bent jau žadėjo.

servisas - kai šokdini, judinasi smile.gif

savitarna internete - visiška tragedija cray.gif cray.gif cray.gif
einamosios sąskaitos negeneruojamos, nemokamo laiko nepažiūrėsi, nemokamų 10 sms nenusiųsi, duomenis pakeitęs lauksi kol patvirtins. Sakė, vyksta kažkokia pertvarka.

kiti niuansai - kredito limitas - tik bendras visiems abonentams, atskirai nenustatysi.

Omni ID auksinę davė naują sugrįžus su tuo pačiu numeriu.

Savą ratą ir šeimą (reikia užžsakyti atskirai) davė nemokamai, bet jomis naudojantis jokių papildomų išrinktųjų jau negali turėt. Nors jų nelabai ir reikia, bet jų telemarketingas to nežino.

Didžiausias Omnitel minusas - būtinybė turėti planą su mob. interneto planu. Kitaip - kiekviena prisijungimo diena tau sugeneruos 2,99 Lt "premiją".

kitas variantas - per jų servisą užblokuoti interneto prieigą atskiriems numeriams.

Žodžiu, jei Tele2 būtų išlaikę nemokamą planą Šeimai arba savam ratui, būtume likę ir džiaugęsi. Dabar atgavom kai kuriuos buvusius patogumus, bet turime naujų nepatogumų.

išvada - IDEALAUS operatoriaus nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PlayIt: 03 kovo 2011 - 12:03
QUOTE(PlayIt @ 2011 03 03, 12:02)
išvada - IDEALAUS operatoriaus nėra 4u.gif

drinks_cheers.gif 100% , kol kas likom Tele2 su senu planu ir senais telefonais, ačiū Dievui jie dar veikia biggrin.gif, 5-iese kalbamės nemokamai, kol kas mūsų nejudina, nors sutartis ir pasibaigusi, bet naudojamės tomis pačiomis sąlygomis, kokios buvo sutartyje.
Atsakyti
Kiekvienam savas ryšys mieliausias. Aš anksčiau buvau Bitei-lyg buvo viskas super, bet saskaitos vis didejo ir didejo. Tele 2 pasiule geresnes salygas ir surizikavau perejau ir labai dziaugiuos. 4u.gif
Atsakyti
Vakar perėjau į Tele2. Manau,kad sąlygas superines gavau. Nokia5230 uz 1lt (jokio papildomo mokesčio kas mėnesį), 11 nemokamų valandų į visus tinklus ir 500 nemokamų sms į visus tinklus berods. Už 35lt dviem metams. Labai norėjau telefono, tai manau čia super sąlygos. Bitėj buvo galima mokėt 29lt už panašų planą, bet už šitą telefoną reikėjo sumokėt 319lt. Tai man paprasčiau kas mėnesį. Ai dar kompensuoja pirmą mėnesį.... Neįtikėtina net, nes paprastai pirmą mėnesį gauni dvigubą sąskaitą, nes ten visokias nesamones įskaičiuoja. Pirmą kartą būsiu tele2, tai gal ir išlįs minusių paskui. Ir koks man skirtumas kas kokiam tinkle ir aš kokiam tinkle, jai 11 valandų į visus tinklus. Manau tikrai pakaks.
Omnitel'is man jau nuo seno išlikęs kaip pasikėlęs operatorius, absoliučiai nevertinantis savo klientų. Aplamai pastebėjau, kad geriausios sąlygos suteikiamos norint žmogų perviliot į kitą tinklą. O kai jau esi tam tinkle, tai niekam tu neįdomus ir gero plano nesitikėk.
Atsakyti
Mėgstantiems naudotis išankstinio mokėjimo paslauga, manau visai neblogas variantas
http://www.labas.lt/visi/
Atsakyti
Omnitelis pamatė, kad keliems numeriams užblokavau internetą, tai atsiuntė žinutę, kad pas mėnesį duoda 1gb dovanų lotuliukas.gif

bet visitiek man patinka pildyk internetas - naudojiesi iš esmės nemokamai
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 04 14, 07:29)
Omnitelis pamatė, kad keliems numeriams užblokavau internetą, tai atsiuntė žinutę, kad pas mėnesį  duoda 1gb dovanų lotuliukas.gif

bet visitiek man patinka pildyk internetas - naudojiesi iš esmės nemokamai

Geras! biggrin.gif gerai, kad išvis kažkaip reaguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinadok @ 2011 03 09, 19:56)
Kiekvienam savas ryšys mieliausias. Aš anksčiau buvau Bitei-lyg buvo viskas super, bet saskaitos vis didejo ir didejo. Tele 2 pasiule geresnes salygas ir surizikavau perejau ir labai dziaugiuos.  4u.gif

pas mus analogiška situacija, tik T2 be pagrindo atjungė telefono nr. kadangi nedažnai juo naudojausi kai prireikė paskambinti iš tos kortelės apakau doh.gif nes turiu trys nr. T2 už visus mokėjau vienu metu, 2 veikiantys o vienas ne, nors apmokėtas, operatorė irgi bajerio nesuprato, pajungė ir ką manot po 2-jų dienų vėl tas pats, bandau prisiskambint ir girdžiu "ši paslauga Jums nereikiama" doh.gif gaunasi pusmeti mokėjau už neteikiamas paslaugas doh.gif Tiesą antrąkart nuėjus mane išdurnino doh.gif
Atsakyti
turiu Tele2 pildyk. Prieš gerus metus buvau užsienyje. Negalėjau niekur paskambint nei į LT,nei į užsienį. SMS siųst ėjo. Grįžus aišku jau neberūpėjo, kas ten buvo. Dabar prieš išvažiuojant pasiskambinau į Tele2 pasiklaust, gal roamingas neįjungtas ar ką. Pasirodo pasijungia automatiškai. Nu tvarkoj galvoju. Atvažiavau į Vokietiją, paskui Daniją ir vėl be ryšio sėdžiu doh.gif nesuprantu kur kaltų ieškot

tas pats su Bitės Labas. Prieš išvažiuojant gavau pasiūlymą pasiimt Labas kortelę, mėnesiui 10 lt kažkiek nemokamų valandų prakalbėt į kitus tinklus, į Bitę ir Labas nemokamai skambini, ir su SMS'ais kažkiek nemokamai lyg g.gif galvoju reik pasiimt su savim ir tą kortą, jei Pildyk paves. Pasiskambinu į Bitę, išsiaiškinu,kad roamingas pajungtas. Ir ramia galva važiuoju. Bet lygiai tas pats kaip ir su Pildyk.

esu labai pikta, jei būtų Vokietijoj sugedus naktį, nebūčiau prisikvietus pagalbos doh.gif
negi jei nesi abonentas kortelės užsienyje nieko vertos?
Atsakyti
Omnitelis visikai nevertina savo senu klientu,plius dar paskambinus 1533,suteikia klaidinga informacija apie esamus planus ir nuolaidas doh.gif
Perejom i tele -2,tikiuosi kad bus geriau...nes ne mazai girdejau geru atsiliepimu apie tele 2,bent jau kas liecia saskaitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 17 balandžio 2011 - 07:57
QUOTE(maltakava @ 2011 04 17, 07:56)
Omnitelis visikai nevertina savo senu klientu,plius dar paskambinus  1533,suteikia klaidinga informacija apie esamus planus ir nuolaidas doh.gif
Perejom i tele -2,tikiuosi kad bus geriau...nes ne mazai girdejau geru atsiliepimu apie tele 2,bent jau kas liecia saskaitas.

Aštunti metai draugauju su Tele2 dėl sąskaitų jokių problemų neturėjau, tikiuosi Jums bus viskas ok 4u.gif

Vitulka, 4u.gif
nebandėte prisijungti prie ,,Mano labas" internete? Ten aiškiai matosi kokios paslaugos Jums įjungtos. Pati galite jas įjungti/išjungti 1 pelytės bakstelėjimu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 17 balandžio 2011 - 14:48
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau kaip reikiant prabangų asmeninį planą doh.gif Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. smile.gif

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas blink.gif . Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų schmoll.gif , nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko. unsure.gif
Manau, kad aš ne vienintelė jų "ex'ė", sulaukusi tokio dėmesio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 17 balandžio 2011 - 15:11