Įkraunama...
Įkraunama...

Mobiliojo GSM ryšio operatoriai - 2

Sveikos 4u.gif
ką domina Tele2 paslaugos, tai yra gana neblogų akcijų ir planams ir telefonas, o tarp 1 vardu registruotų abonentų pokalbiai 1ct/mėn visiems. Super! smile.gif
Atsakyti
As galvoju pabegt i Tele2, bet kaip surast normalų vadybininką , kad viską normaliai išaiškintų ir pasiulytų geriausią variantą, vienoje vietoje mykė mykė ir nepadėjo apsispresti , o juk ateisiu su 5 numeriais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nester @ 2011 06 09, 11:21)
As galvoju pabegt i Tele2, bet kaip surast normalų vadybininką , kad viską normaliai išaiškintų ir pasiulytų geriausią variantą, vienoje vietoje mykė mykė ir nepadėjo apsispresti , o juk ateisiu su 5 numeriais bigsmile.gif

Pasižiūrėkit internete, jų svetainėje kas jums tiktų ir patiktų 4u.gif planai, telefonai...ir kai bent preliminariai žinosit ko norit, vadybininkui patarti bus žymiai lengviau smile.gif + jei nepatiko šis, rinkitės kt saloną, kt. vadybininką.Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti

Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to telemaximos sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną su ta intencija, kad jis gales paskambinti, bet tas zmogus pamete telefona su sim kortele, ir dabar as noreciau issiimti sim korteles dublikata. Tai kokiu numeriu skambinti, ka sakyti; per kiek laiko padaro? Ar kortele turi buti aktyvi, t.y.papildyta, nes paskutinis terminas, iki kada as galiu pildyti yra birzelio 15 d., tai taip greitai turbut nepadarys? Ar tas buves korteleje pinigu likutis persikels automatiskai, ar man dar reiks pasakyti, koks tas likutis? (tiksliai negalesiu pasakyti, bet mazdaug)
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 20, 18:42)
Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to telemaximos sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną su ta intencija, kad jis gales paskambinti, bet tas zmogus pamete telefona su sim kortele, ir dabar as noreciau issiimti sim korteles dublikata. Tai kokiu numeriu skambinti, ka sakyti; per kiek laiko padaro? Ar kortele turi buti aktyvi, t.y.papildyta, nes paskutinis terminas, iki kada as galiu pildyti yra birzelio 15 d., tai taip greitai turbut nepadarys? Ar tas buves korteleje pinigu likutis persikels automatiskai, ar man dar reiks pasakyti, koks tas likutis? (tiksliai negalesiu pasakyti, bet mazdaug)

pamiršk... nėra sutarties, nėra dublikato
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 06 20, 22:19)

Pasidariau prieš kiek laiko ir gavau dublikatą (tiesa, nuskaičiavo po 5 Lt ir nuo mokamų, ir nuo nemokamų pinigų likučio, bet negaila, nes ten dar daug yra to likučio.). O pasipildžius sąskaitą, atstatau tuos prarastus 5 Lt, taip kad vėl vienas telefonas bus "kaupiamasis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2011 06 20, 22:19)

dabar ir išankstinio mokėjimo kortelių turėtojam padaro dublikatus, aš pati pildyko dariaus, kai telefonas nuskendo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, matau nelabai aktyviai diskutuojat. o gaila sad.gif man kaip tik baigiasi planas, tai suku galvą kur čia eiti. Kažkaip omnis man lupikautojas, keičia sąlygas. tele2 ryšiu buvau labai nepatenkinta (kaime naudotis misija neįmanoma). lieka?? bitė ir mažiukai. vyras per krepšinį matė eurocom (ar tai eurokom)reklamą kur viskas už 3 centus. Iš pirmo žvilgsnio žiauriai tinka, gali ir rašyti, ir internetas, ir sms. Nes kažkaip aš netelpu tame minučių skaičiuje arba sms žinutėse - kiekvieną mėnesį vis kitaip man su srautais, tai sesuo kokia pagriebia parašyti, tai žiūrėk mamai praskambinu daugiau nei tas fiksuotas minučių skaičius. Tik ką girdėjot apie ryšį? Ar verta gundytis?
Papildyta:
ai, va, radau internete aprašymą.
http://www.eurocom.l.../3-ct-ir-viskas
Atsakyti
Gal kartais kas nors iš jūsų dirba Tele2 ir galėtų šiek tiek padėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš gal ne visai į temą, bet nežinau kur klausti g.gif Radau praleistą skambutį, telefonas užfiksavo, kad skambinta iš nr +100002 gal kas gali paaiškinti, kas naudojasi tokiu neįprastu numeriu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 21 liepos 2011 - 19:18
+100002 jums skambino Tele 2 operatore
Atsakyti
Na, kadangi niekas neatsakė - surizikavau. pasiėmiau nežinomą operatorių - Eurocom. žiūrėsim kas ir kaip. Kol kas viskas atrodo super - ryšys geras, aptarnavo maloniai. Kol pradedi dirbti su visais taip.
Atsakyti