Įkraunama...
Įkraunama...

Mobiliojo GSM ryšio operatoriai - 2

QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 14:58)
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau  kaip reikiant prabangų asmeninį planą doh.gif Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. smile.gif

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti  Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas blink.gif . Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų schmoll.gif , nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten  pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko. unsure.gif
Manau, kad aš ne vienintelė jų "ex'ė", sulaukusi tokio dėmesio? g.gif

Esate teisi 4u.gif ir man toks jausmas, kad omnio paslaugas įkyriai siūlantys, pasidarė įkyresni, negu musės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 17 balandžio 2011 - 15:22
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 17, 01:31)
turiu Tele2 pildyk. Prieš gerus metus buvau užsienyje. Negalėjau niekur paskambint nei į LT,nei į užsienį. SMS siųst ėjo. Grįžus aišku jau neberūpėjo, kas ten buvo. Dabar prieš išvažiuojant pasiskambinau į Tele2 pasiklaust, gal roamingas  neįjungtas ar ką. Pasirodo pasijungia automatiškai. Nu tvarkoj galvoju. Atvažiavau į Vokietiją, paskui Daniją ir vėl be ryšio sėdžiu  doh.gif nesuprantu kur kaltų ieškot

tas pats su Bitės Labas.  Prieš išvažiuojant gavau pasiūlymą pasiimt Labas kortelę, mėnesiui 10 lt kažkiek nemokamų valandų prakalbėt į kitus tinklus, į Bitę ir Labas nemokamai skambini, ir su SMS'ais kažkiek nemokamai lyg  g.gif  galvoju reik pasiimt su savim ir tą kortą, jei Pildyk paves. Pasiskambinu į Bitę, išsiaiškinu,kad roamingas  pajungtas. Ir ramia galva važiuoju. Bet lygiai tas pats kaip ir su Pildyk.

esu labai pikta, jei būtų Vokietijoj sugedus naktį, nebūčiau prisikvietus pagalbos  doh.gif
negi jei nesi abonentas kortelės užsienyje nieko vertos?

prepaid'as ir yra prepaid'as - jokių įsipareigojimų ir jokios atsakomybės. Nors visa malonu, kai kokiam egipte ar korėjoj imi ir pasijungia ir pasinaudoji nemokamai kuo nors smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 15:58)
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau  kaip reikiant prabangų asmeninį planą doh.gif Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. smile.gif

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti  Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas blink.gif . Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų schmoll.gif , nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten  pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko. unsure.gif
Manau, kad aš ne vienintelė jų "ex'ė", sulaukusi tokio dėmesio? g.gif

taip, jie labai aktyviai dirba dabar, nes kaip tik suėjo dveji metai nuo asmeninio plano fiasko ir masinio pabėgimo. Mes grįžom, nes pasiūlė brangiausius telefonus po 1 lt smile.gif tele2 tokius siūlo už 1500 lt

http://mob.tele2.lt/...s/Samsung_i9000

o planai nedaug skiriasi, tai kodėl nepasinaudojus???? kai perpranti tokių telefonų galimybes, į tas senąsias plytas niekada net nepažiūrėsi smile.gif

beje, paskutiniu metu būtent Omnitel didina klientų skaičių, o pas kitus mažėja.

be to, rengiamas susitarimas, kad neliks telefonų po litą, planai pigs, bet teks pirkti telefonus už pilną kainą
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2011 04 17, 08:56)
Omnitelis visikai nevertina savo senu klientu,plius dar paskambinus  1533,suteikia klaidinga informacija apie esamus planus ir nuolaidas doh.gif
Perejom i tele -2,tikiuosi kad bus geriau...nes ne mazai girdejau geru atsiliepimu apie tele 2,bent jau kas liecia saskaitas.

Siandiena sulaukiau skambucio is omnitelio,su pasiteiravimais,kodel renkamies kita tinkla ir geresnes salygos jau siulomos,kad tik nepabegt is omnio...o kur buvo anksciau,kai man to reikejo...
Draugausim su tele-2,tikiuosi nenuvils.

Papildyta:

beje, paskutiniu metu būtent Omnitel didina klientų skaičių, o pas kitus mažėja.

Jei ir toliau taip isidirbines,manau,kad prades mazeti ju klientu skaicius,ne is vieno jau girdziu,kad bega lauk is omnitelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 18 balandžio 2011 - 14:21
QUOTE(Mylimukas @ 2011 03 16, 10:44)
1.Vakar perėjau į Tele2. Manau,kad sąlygas superines gavau. Nokia5230 uz 1lt (jokio papildomo mokesčio kas mėnesį), 11 nemokamų valandų į visus tinklus ir 500 nemokamų sms į visus tinklus berods. Už 35lt dviem metams. Labai norėjau telefono, tai manau čia super sąlygos.
2.Omnitel'is man jau nuo seno išlikęs kaip pasikėlęs operatorius, absoliučiai nevertinantis savo klientų. Aplamai pastebėjau, kad geriausios sąlygos suteikiamos norint žmogų perviliot į kitą tinklą. O kai jau esi tam tinkle, tai niekam tu neįdomus ir gero plano nesitikėk.

1.nesakyciau, kad superines. Man omnitel pasiule manau dar geresnes,kad pas juos likciau(cia buvo rudeni):uz 39lt/men gavau uz gal 139ltHTC TOUTCH2, 600 ar 660 nemokamu min, 1000sms nemokamu ir nemokamai tarpusavi 3 ar 5 omnitel numeriai.
2. sutinku,bet yra metodu, kaip juos paspaust.

QUOTE(Vitulka @ 2011 04 17, 00:31)

esu labai pikta, jei būtų Vokietijoj sugedus naktį, nebūčiau prisikvietus pagalbos  doh.gif
negi jei nesi abonentas kortelės užsienyje nieko vertos?

jokiu problemu su pagalba: renki 112 ir kiekvienas mobilus telefonas net be korteles skambina.
nezinau, kaip ten su isankstinio mokejimo, bet abonentams su omnitel jokiu problemu, ne taip , kai is tele2 issiustos zinutes tave pasiekia arba nueina po 2 savaiciu doh.gif

QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 14:58)

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti  Omnitel:

as 15m lojalus buvau ir tai spygas rode, jau buvau irgi pasiryzes dumt is ju, bet vis delto suveike ju sveikas protas, nors eiliniai vadybininkai isprausti i remus ir niekur pasistumti salygose negali, o kas jam: ar iseis klientas ar ne-ne jis juk salygas rase ir ne jo firma, kad galetu daryti sprendimus. na vienu zodziu rinkodara ir lankstumas buvo pasigailetinas, dabar kaip -nezinau, nes nesilankau, gal situacija pasitaise
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2011 04 18, 16:31)
1.nesakyciau, kad superines. Man omnitel pasiule manau dar geresnes,kad pas juos likciau(cia buvo rudeni):uz 39lt/men gavau uz gal 139ltHTC TOUTCH2, 600 ar 660 nemokamu min, 1000sms nemokamu ir nemokamai tarpusavi 3 ar 5 omnitel numeriai.

Dėl to, kad jūsų sąlygos geresnės, tai aš labai būčiau linkus abejot. Aišku ko gero telefonas jūsų geresnis, bet aš nenorėjau aplamai už telefoną nieko mokėt. Tai va telefonas mano už 1lt. Minutės tos pačios. Sms pas jus daugiau, bet man tas neaktualu. Mano mokestis 35lt mėnesinis, o telefonus Tele2 šnekėt tarpusavį galiu pasiimt už 1lt....Taip, kad galiu mokėt ir aš 39 ir sakyt, kad kalbus su keturiais nr už dyką mirksiukas.gif Tik, kad kai turi 11 valandų pokalbiams su visasi tinklais, tai man jų užtenka.
Tik esmė yra tame, kad pasiūlytų tokį planą. Aš rinkausi iš to ką man pasiūlė geriausia.
O jūs esat laimingas, kad jūs gavot tokį planą būdamas senas klientas. nes paprastai tai visi tik naujus stengiasi prisiviliot, o išlaikyt nesistengia.

O su Omniteliu mano draugystė nutrūkus jau seniai. Kažkada turėjau peidžerį pas juos. Paskui juos naikino ir keitė į telefonus. Gavau telefoną, paskui išėjau iš jų. Po kokių 3 metų nesinaudojimo jų paslaugom gavau sąskaitą 45lt neaišku nei už ką nei kaip blink.gif Bandžiau aiškintis, rašiau ten pareiškimus visokius, siuntinėjo vienas nuo kito..... Bet finale turėjau susimokėt tuos pinigėlius, kai norėjau imti paskolą. Tai va tokie bajeriai tai atgraso aplamai nuo tokio tiekėjo. Aš jau nekalbu apie vadybinkų žemą lygį. Kiek teko susidurt tai patys prasčiausi vadybininkai iš visų.
Atsakyti
Ir dar omnitelis jau taip nusibodo su tais savo pasiūlymais. Po ilgo laiko naudojimosi omniteliu jau keturi metais, kai esu tele2. Omnitelio vadybininkai vis skambinėja, pasakau, kad nedomina jų paslaugos, praeina pora mėnesių, kitas vadybininkas skambina ir vėl . Toks jau įkyrumas, pasakau, kad nedomina jų paslaugos, o jie įkyriai plepa tol kol mano kantrybė baigias ir ,,numetu'' skambutį.
Atsakyti
Padėkite man pasirinkti abonentas ar papildoma kortelė,koks rišis geriau ir kodėl? Ačiū visiems už pagalbą.[SIZE=7] smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julysi79 @ 2011 05 02, 14:30)
Padėkite man pasirinkti abonentas ar papildoma kortelė,koks  rišis geriau ir kodėl? Ačiū visiems už pagalbą.[SIZE=7]  smile.gif

Labas 4u.gif
ryšys tas pats ar abonentas ar papildymo kortelė smile.gif mano manymu abonentas pranašesnis tuo, kad visada gali skambinti, siųsti sms, mms, naršyti internete, ta prasme, kad esi neribojama kiek reikia tiek naudojiesi, kortelė įgalioja griežtai kontroliuoti savo išlaidas, kiek papildei tiek naudojiesi. Deja yra nepatogumas: pinigėliai sąskaitoje kartais baigiasi pačiu netinkamiausiu momentu ( Pvz. nėra kur nusipirkti papildymo ) tada tu be ryšio. Dar 1 niuansas : naudojantis kortele skambučių kainos į kitus tinklus būna ženkliai didesnės.
Spresti tau 4u.gif Beja, kokį operatorių žadi rinktis?
Atsakyti
as irgi daug girdejau ir is savu apie omniteli, bet vyras paeme sau plana su telefonu kurio norejo, 11 val i men i visus tinklus, ir dar paemem i kaima interneta apie kuri irgi esame girdeje tik blogai, bet pas mus kaime tik omniteli ir ima , tai siuo klausimu negaliu dar kolkas nieko blogo pasakyti. bus matyt ..
Atsakyti
QUOTE(julysi79 @ 2011 05 02, 15:30)
Padėkite man pasirinkti abonentas ar papildoma kortelė,koks  rišis geriau ir kodėl? Ačiū visiems už pagalbą.[SIZE=7]  smile.gif

protingai naudojantis akcijomis ir norint išsiversti su maža suma nieko geriau už Pildyk šiuo metu rinkoje nėra. Aišku, jei turi savo telefoną.

Bet jei nori gero telefono ir nenori iškart mokėti didelės sumos, tada imi abonentą. Bent jau šiuo metu Omnitelio pasiūlymai atrodo geriausi...

ryšys skiriasi nebent gūdžiuose miškuose
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 23, 20:54)
Sveiki,

Kiek ir kur tiksliai yra Eurocom salonų Lietuvoje (nes ten sprendžiamos telemaximos didžiausios bėdos).

Ir ar galima kaip nors gauti telemaximos SIM kortelės dublikatą "nesitrenkiant" į Eurocom klientų aptarėnavimo ir prekybos saloną, o pavyzdžiui per paštą, prašant atsiųsti tą dublikatą, ar taip neina daryti, jei man labai to reikia?

QUOTE(Borzika @ 2010 03 24, 10:20)
http://www.eurocom.l...e-musu-682.html

http://www.telemaxim.../pagalba-d-u-k:
"3. Ką daryti pametus ar sugadinus SIM kortelę?
Tokiu atveju reikia kreiptis į EUROCOM Klientų aptarnavimo ir prekybos saloną, kur bus išduotas kortelės dublikatas. SIM kortelės keitimo kaina 5 Lt su PVM."

QUOTE(Mona187 @ 2010 03 24, 19:56)
O tarkim taS Sim kortelės dublikatas, tai tas pats kas SIM kortelė? Automatiškai persikeltų į jį sąskaitoje esantis sukauptas pinigų likutis?

QUOTE(Mona187 @ 2010 04 23, 15:20)
Ir dar tuo pačiu vėl paklausiu apie SIM kortelės dublikatą - per kiek laiko jį pagamina? Reikia laukti?

QUOTE(aushrelek @ 2010 06 11, 15:35)
Dėl kortelės dublikato aš žinau - mano atveju niekaip negalėjau važiuoti pasikeisti kortelės į saloną, tai patiko, kad telemaxima lanksčiai pažiūrėjo ir padėjo smile.gif kreipkis ir tu, manau, visos problemos išsprendžiamos smile.gif O dėl Senukų - mačiau, kad tinklalapyje yra jų sąrašas, t.y. ne visuose, o pagrindiniuose galima nusipikrti papildymų. Bet dabar dar geriau - jau ir visuose spaudos kioskuose parduoda  thumbup.gif

Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną suū ta intencija, kad
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 03 birželio 2011 - 09:30
[quote=Mona187,2011 06 03, 10:21]
Dabar dar iškilo viena bėda, kai tikrai man reikia to telemaximos sim kortelės dublikato. Situacija tokia, kad prieš pusantro mėnesio vienam pažįstamam paskolinau savo telefoną su ta intencija, kad jis gales paskambinti, bet tas zmogus pamete telefona su sim kortele, ir dabar as noreciau issiimti sim korteles dublikata. Tai kokiu numeriu skambinti, ka sakyti; per kiek laiko padaro? Ar kortele turi buti aktyvi, t.y.papildyta, nes paskutinis terminas, iki kada as galiu pildyti yra birzelio 15 d., tai taip greitai turbut nepadarys? Ar tas buves korteleje pinigu likutis persikels automatiskai, ar man dar reiks pasakyti, koks tas likutis (tiksliai negalesiu pasakyti, bet mazdaug)
Atsakyti