QUOTE(Selga @ 2011 04 17, 14:58)
Beveik 7m. "išsėdėjau" Omnitel, kol už lojalumą pelniau kaip reikiant prabangų asmeninį planą
Neištvėriau, perėjau į Tele2. Sąskaitos sumažėjo perpus. 
Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas
. Nesuregavus, sulaukiu skambučio, kur malonaus balso vaikinas man siūlo ilgalaikio kalbėjimo planą, už kaip jiems atrodo, ypač gerą kainą. Atsisakau, sakydama, kad tikrai nenoriu jų paslaugų
, nes esamos mane daug labiau tenkina. Kitądien skambina tas pats vyrukas kitu mano vardu registruotu nr. ir jau mano mamai aiškina tą patį, ragina grįžti.
Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko.
Manau, kad aš ne vienintelė jų "ex'ė", sulaukusi tokio dėmesio?

Ir taip jau 2m. sėdžiu Tele2, kai dabar mane vėl ėmė atakuoti Omnitel: gavau laišką, kur atsiprašoma už tai, kad kažkada nepateisino mano vilčių ir teko jais nusivylus pasirinkti kitą operatorių bei siūlo vėl savas paslaugas

Kas su tuo Omnitel darosi? "Sęstantis laivas" ten pas juos, ar kas? Gal ir klystu, bet man tas jų , atsiprašau, "kabinėjimasis" prie žmogaus gero įspūdžio nepaliko.

Manau, kad aš ne vienintelė jų "ex'ė", sulaukusi tokio dėmesio?

Esate teisi