QUOTE(Eimy @ 2010 12 31, 15:14)
Luella, na aš, jeigu nebūčiau visų pasikvietusi pas save, tai irgi turbūt sėdėčiau viena namie...

na beveik visi aplink su porom, bet nesuku dėl to galvos...

kad šiuo metu esi vieniša, tai nereiškia,kad esi prastesnė ir turi dėl to save skriausti, šiuo atveju sėdėdama namie..

nereikia laukti,kol kažkas mus linksmins, reikia linksmintis ir gerą nuotaiką kurti pačioms...

jei nevėlu, skambink vedusiems draugams ir švesk su jais, pamatysi, bus nuostabiai praleistas laikas

tik nesureikšmink to fakto,kad visi su porom, o tu be poros..
Nesėdėjau aš namie, tik man labai pazirsti norėjosi...

Tipo, nu kodėl viskas vyksta ne pagal mane

tai čia aš jau tokia esu kartais
Aš tai ir nemanau, kad prastesnė, aš pati renkuosi, manęs niekas nepaliko ir aš sąmoningai renkuosi su kuo man būti, su kuo ne. Bet... praeiti naujieji... mes buvome tokie įsimylėję, nu tokie įsimylėję, man natūraliai sunkios šitos dienos, atrodo vakar dar buvo. O dar draugės pradėjo klausinėti

maždaug pasakiau, kad vėl bendravom, tai jau prasidėjo komentarai nu juokčiausi, kad ir susituoktumėte, arba dar viena... "o tai kur tavo draugas? Išsiskyrėte? Vaje, bet jūs taip tikote vienas kitam, tokie abu buvot

Gal dar viskas bus gerai?" Tai vat šiandien man jau trinktelėjo galvon, nu joo... iš tikro kaip faina buvo, kas kad dabar visai nefaina, net kai ir bendravome, toli toli nuo to, kas buvo, nebe taip. Bet vis tiek...Ypač, kai šalia porelė visą laiką prieš akis, praeitais metais mes gi buvom dvi tokios karštos ir einančios iš proto, o dabar tiktai jie

Žodžiu, nekreipkite dėmesio, aš visą naktį nemiegojau

Žodžiu... nu ir ką padarysi, vat kitiems išeina būti kartu, kitiems neišeina, ir nieko čia nepadarysi, mums neišėjo, taip ir nesuprasiu kodėl...
O Mėta, nu bet ir šūdžius jisai, kokio velnio tokius laiškus rašyti? Sąžinė graužia, tai tipo gerutis pasirodys, sėkmės palinkės, savanaudis egoistas, negi jo kvaila makaulė nesupranta, kad nėščiai moteriai širdį drasko. Ir sugalvok tu man taip. Bet matosi, kad tu stipri moteris, viskas bus gerai.