mano sirdi sudauze zmogus,kuri labai myliu.jis atsisake seimos del kitos moters ir naujuju metu isvakarese isejo pas ja.
QUOTE(gabyte_g @ 2011 01 02, 12:13)
oi, tik nereikia lialia
maniskis irgi aiskino, kad kitos nera, kad jis tiesiog manes nebemyli ir nori gyventi vienas. savaite po to, kaip isejo is namu jau su kita i kelione vaziavo, po nepilno menesio jau gyveno kartu
Nu bijo prisipazint ir tiek, tai ir suokia nesamones.

Nu bijo prisipazint ir tiek, tai ir suokia nesamones.
man su ex buvo taip pat lygiai, as noriu pabut vienas, pabut laisvas, as pavargau nuo santykiu ir nebemyliu blabla, po keliu savaiciu jau su kita gyveno, kur draskesi labai del jo. fu. o po metu susituoke, dar po pusmecio gime ju vaikas. va tai tau, kad nori. kazi ar dabar nepavarges nuo santuokos ir 2 vaiku.

Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2011 01 02, 13:02)
Čia tradiciškai matyt visi taip sako
Man irgi per aplinkui šnekėjo, kad jausmai blėsta, o kita pašonėj jau senokai sėdėjo
Kol vyrai neranda pamainos tol ir sėdi šalia, o kai kažkas atsiranda tada lekia kur geriau

aga, tik buna, kad pasitaiko, nuo vilko bega - ant meskos uzsoka.
QUOTE(#kameja# @ 2011 01 02, 16:03)
mano sirdi sudauze zmogus,kuri labai myliu.jis atsisake seimos del kitos moters ir naujuju metu isvakarese isejo pas ja.
Koks!!! Nekenciu bailiu, jei jau buvo apsisprendes iseit pas ja, kam tempt???? Susikt visa svente, kuri visam laikui isimins... RRR.
taigi jie negalvoja apie mus.buna su mumis kol jiems patogu ir silta.kol neatsiranda kita galima auka,kuriai sukraus savo neplautas kojines.
kiek pazystu tokiu atveju,visada pasako kad nebemyli ir nieko nejaucia kai jau apsisprendzia iseiti.tokius gerulius vaidina,del to gali pagalvoti-koks jis geras,saziningas.viska papasakoja,o as matyt tokia jam buvau bloga kad nuo manes pabego.fui ,saudyt juos reikia.taip mums dar blogiau padaro.as save kaltinau,jam teisinimui visokiu nesamoniu prigalvojau.ar vertejo.jis juk negalvojo nieko,kad mane kazkur pateisintu,tik pasake-su tokia ragana todel ir negalejau su tavim gyventi.cia jau aisku po tu graziu priejimu,ir kai reikalai pakrypo apie alimentu mokejima.vat tada baigesi grazus zodziai,kad jis toks geras viska pasako,neapgaudineja
kiek pazystu tokiu atveju,visada pasako kad nebemyli ir nieko nejaucia kai jau apsisprendzia iseiti.tokius gerulius vaidina,del to gali pagalvoti-koks jis geras,saziningas.viska papasakoja,o as matyt tokia jam buvau bloga kad nuo manes pabego.fui ,saudyt juos reikia.taip mums dar blogiau padaro.as save kaltinau,jam teisinimui visokiu nesamoniu prigalvojau.ar vertejo.jis juk negalvojo nieko,kad mane kazkur pateisintu,tik pasake-su tokia ragana todel ir negalejau su tavim gyventi.cia jau aisku po tu graziu priejimu,ir kai reikalai pakrypo apie alimentu mokejima.vat tada baigesi grazus zodziai,kad jis toks geras viska pasako,neapgaudineja
kaip ziauru
o as tai sventai tikiu kad jo meile baiges, o ne kita pasipainiojo

QUOTE(jovita25 @ 2011 01 02, 11:09)
Skaitau ir jauciu kad lygiai taip pat ir pati jauciuosi
galvoju kaip buvo kas buvo ir kaip tycia visi grazus prisiminimai lenda..
Musu skyrybos labai skausmingos. taigi dar negaliu apie tai rasyti nes perdaug sunku net kalbeti apie tai... tiesiog tas zmogus pasake kad jam baigesi jausmas, kad jis man nieko nebejaucia ir taip jauciasi jau ilga laika tik nedriso man pasakyti... net nera kitos moters... tai skaudziausia, smugis man..
jis nenori vaiku su manimi, nenori ateities kurti, nes nieko man nejaucia jau seniai..
pasijutau visa laika apgaudinejama, gyvenusi netikra gyvenima.

Musu skyrybos labai skausmingos. taigi dar negaliu apie tai rasyti nes perdaug sunku net kalbeti apie tai... tiesiog tas zmogus pasake kad jam baigesi jausmas, kad jis man nieko nebejaucia ir taip jauciasi jau ilga laika tik nedriso man pasakyti... net nera kitos moters... tai skaudziausia, smugis man..
jis nenori vaiku su manimi, nenori ateities kurti, nes nieko man nejaucia jau seniai..
pasijutau visa laika apgaudinejama, gyvenusi netikra gyvenima.
Tai išties panaši situacija, nes man irgi panašiai buvo pasakyta, tik, kad staiga viskas baigėsi

Nebūtinai turi būti kita moteris, meilužės ir pan. Aišku, daugelis tikrai nesėdi rankų sudėję ir pirmyn į medžioklę. Ir dar natūralu, kad jei jau pradeda šlubuoti santykiai tai vyrai pasižvalgo pasižvalgo.
Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 02, 22:40)
Nu bliambački moterys... tai ar taip ar taip ta meilė baigėsi, kol meilė yra kitos gali painiotis kiek nori, nebus įdomu... nebent chroniški mergišiai ir nebrendylos, bet ir tie trumpam laikui geri pabūna

Sveikos mergaites, likimo drauges
Su Naujais metais
Nauji metai prasidejo ir naujas gyvenimas. Turiu ismokti gyventi be jo. Sudauze jis mano svajones, nelemta mum buti kartu, turiu ismokti gyventi be jo. Dabar labai sunku, bet juk praeis ar ne
Laikomes visos kartu
Stiprybes jums visoms zengt i prieki ir nebesidairyt atgal

taip, reikia kazkaip laikytis ir gyventi be jo, nors ir labai sunku. bet reikia gyventi, neverta numirti dabar del jo.....
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 31, 18:21)
Geru jums naujuju metu, kad ir kaip gyvenimas zudo, bet mirti, del vyru negali!!! [/color]

QUOTE(jovita25 @ 2011 01 01, 11:04)
Viskas dar taip sviezia ir taip smarkiai skauda... Issikyreme ir visus taskus sudejome, nebeliko jokiu keliu nieko...
Mokausi gyventi is naujom gyventi be jo...
Mokausi gyventi is naujom gyventi be jo...
laikykites

QUOTE(Fabyte @ 2011 01 02, 09:56)
Sveikos mergaites,
Nors senokai cia bebuvau, o paskutiniu metu retai ir teuzsuku, taciau labai noriu pasveikinti su Naujaisiais metais jus visas! =)*** Likite ir toliau tokios stiprios, kaip buvote iki siol (juk tikrai buvote!), bukite ryztingos ir pamirskite praejusiu metu negeroves, bet svarbiausia stenkites buti laimingos! Pirmiausia del saves!
Nors senokai cia bebuvau, o paskutiniu metu retai ir teuzsuku, taciau labai noriu pasveikinti su Naujaisiais metais jus visas! =)*** Likite ir toliau tokios stiprios, kaip buvote iki siol (juk tikrai buvote!), bukite ryztingos ir pamirskite praejusiu metu negeroves, bet svarbiausia stenkites buti laimingos! Pirmiausia del saves!
aciu uz grazius sveikinimus, labai tinkantys mums palinkejimai

QUOTE(Cashmere @ 2011 01 02, 13:02)
Čia tradiciškai matyt visi taip sako
Man irgi per aplinkui šnekėjo, kad jausmai blėsta, o kita pašonėj jau senokai sėdėjo
Kol vyrai neranda pamainos tol ir sėdi šalia, o kai kažkas atsiranda tada lekia kur geriau

QUOTE(Yadhira @ 2011 01 02, 20:40)
Viena meilė niekuomet nepakeičiama kita. Pirmiausia turi atsirasti abejingumas.
Nera kitos moters sakau jums
as puikiai ta zinau...
Dar vakar man pasake kad nezino nori ar nenori buti su manimi, jam reikia laiko ir praso jo palaukti.. as pasakiau kad negaliu taip kankintis... kas as daiktas koks?

Dar vakar man pasake kad nezino nori ar nenori buti su manimi, jam reikia laiko ir praso jo palaukti.. as pasakiau kad negaliu taip kankintis... kas as daiktas koks?