QUOTE(hemetra @ 2011 01 06, 19:09)
Isiskyriau su vyru gruodzio 20d,
Jis man nedave ramybes, prase, kad grisciau, sake kad myli ir t.t.
sausio 3d, Vis dar rase, kaip mane myli ir kad vis tiek busime kartu,
sausio 4d, pamaciau, kad jis uzsiregistravo visuose imanomuose pazinciu portaluose.
QUOTE(hemetra @ 2011 01 06, 21:04)
Isejau, nes tikrai buvo rimta priezastis.
Na o ka jam daryti? Zmona mete, vyrukui matyt nebuvo vienodai, lakste paskui, maldavo sugrizti. Jus gi neapsigalvojote. Priesingai, grizusi ryztingai susirinkote daiktus. Suprask : ate ir neturek vilciu. Po to jis ir padejo kryziu ant jusu santykiu.
Galima galvoti, kad nebuvote jam ypatingai brangi, bet galima ir kitaip: zmogus gerbia jusu sprendima ir bando gyventi toliau, uzpildyti atsiradusia tustuma. Pagaliau ir kuniskos meiles gal jau isalko, o kol dar nauja ras ir prisijaukins...
Jei nusprendete nebegyventi su tuo zmogumi, tai koks pagaliau skirtumas, su kuo ir kada jis bus toliau?
QUOTE(sbo @ 2011 01 07, 10:15)
Na idomiai Jus mastote

visada juk tikimes, kad zmogus galbut bandys taisyt savo klaida ir tuo pasitengs susigrazinti zmona, ar ne? Juk jei ji isejo ir iskaudinta pasake, kad skiriames, tai nereiskia, kad nera sanso isgelbeti santuoka.
Jei buvo sansas ir noras gelbeti santuoka, tai ir reikejo ja gelbeti, o ne manipuliuoti vaidinant skyrybas.
Nu bandau isivaizduoti:
Vyras mane palieka, sakydamas, kad viskas, nori skirtis. As lakstau paskui ji savaite, antra, rasineju zinutes, skambinu, zeminuosi, maldauju sugrizti, bet jis atkakliai laikosi savo. Pagaliau parejes susirenka daiktus ir galutinai issikrausto.
Ka man daryt? Kaip man suprasti, kad jis, is esmes, nenori su manimi issiskirti, kai visais imanomais budais sakoma priesingai? Pagaliau juk ir isdidumo kiekvienas kazkiek turime, kiek galima kilimeliu kitam po koju klotis?
Susirandu nuotrauka, kurioje as sau graziausia, ir pirmyn...