Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(kristyyynyte @ 2011 01 04, 11:56)
vadinasi ieskosiu karininko  pioneer.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gabyte,per koki pazinciu skyreli ieskojai .parasyk jei gali i as.z.gal verta pameginti.
visiskai pritariu tau.ir uz tave labai dziaugiuosi.tu suteikei man vilti,kad kada nors ir man atsiras zmogus kuriam as nebusiu tik kvaila vista ax.gif
Atsakyti
Sveikos panos gal zinot koki normaliu pazinciu portalia,kad nebutu kokie vyrai plevesai arba mazvaikei aciu as gal biski cia ir ne i tema,bet labai atsiprasau.
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2011 01 04, 13:09)

tai kad maniskis kareivis buvo, atsimenu didziuodavaus va mano vyras stiprus, tvarkingas, viska moka- tikras vyras..vaje vaje ale vis tiek nescia mane paliko blush2.gif nes kareivius ir kitos moterys myli, ir neatsilaiko ,juk tikram vyrui tikros moters reikia..o ka as cia nescia pereksle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marija84 @ 2011 01 04, 16:13)
tai kad maniskis kareivis buvo, atsimenu didziuodavaus va mano vyras stiprus, tvarkingas, viska moka- tikras vyras..vaje vaje  ale vis tiek nescia mane paliko blush2.gif nes kareivius ir kitos moterys myli, ir neatsilaiko ,juk tikram vyrui tikros moters reikia..o ka as cia nescia pereksle doh.gif

o neeee, vat dabar teks visoms nusivilti, o jau ir akyse svieseti buvo pradeje bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tai gal tavo koks eilinis buvo, reikia kapitono ieskoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manau reti atvejai tuose pažinčių portaluose rast normalų vyrą doh.gif Nesiryžčiau ten ieškot...
Atsakyti
Tai jau jo ten nerasi manau vyro tik apsimetelei visose portaliose pazinciu normalius vyras turintis seima gerbentis savo moteri tikrai nesedeti arba moteris gerbentis savo vyra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2011 01 04, 16:26)
Tai jau jo ten nerasi manau vyro tik apsimetelei visose portaliose pazinciu normalius vyras turintis seima gerbentis savo moteri tikrai nesedeti arba moteris gerbentis savo vyra. smile.gif

tai nereik susidet su vedusiais unsure.gif
man atrodo, kad sutikt pazinciu portale "savo" zmogu tokia pat tikimybe kaip ir pvz kokiam troleibuse unsure.gif Bet tikrai yra ieskanciu rimtu pazinciu. Ale tarp tiek tukstanciu surast tai kaip adata sieno kupetoj. Greiciau jau netyciom gaunasi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(marija84 @ 2011 01 04, 15:13)
tai kad maniskis kareivis buvo, atsimenu didziuodavaus va mano vyras stiprus, tvarkingas, viska moka- tikras vyras..vaje vaje  ale vis tiek nescia mane paliko blush2.gif nes kareivius ir kitos moterys myli, ir neatsilaiko ,juk tikram vyrui tikros moters reikia..o ka as cia nescia pereksle doh.gif

mergisiaus tai jokia armija neperaukles doh.gif bet mamyciu suneliams laaabai sveika visa nakti su dujokauke po sniega prasliauziot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2011 01 03, 22:28)
Jis jau turi kitą... nemalonu tai žinoti  cool.gif o dar šiandien sms rašė, gerai,kad neatrašiau...  cool.gif Lai būna laimingas  4u.gif

nemalonu, suprantama. O ka rase, jau turedamas kita? Saunuole, kad neatsakei. Sveikos mergaiciukes 4u.gif kaip laikotes? man siandien kazkaip lengviau, ar kad i darba isejau ar siaip zaizda traukias. Aisku, dar daug asaru nuriedes, kol pagysiu, bet tikiu, kad laikas gydo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2011 01 04, 17:07)
Manau reti atvejai tuose pažinčių portaluose rast normalų vyrą  doh.gif Nesiryžčiau ten ieškot...

Zinokit siais laikais jau darosi priimtina ir populiaru susipazinti pazinciu portaluose, kadangi laiko visi mes turime vis maziau,gyvenimas intensyveja, ypac, jei vyresni, tai tikimybe susipazint su antraja puse kazkur kavineje ar klube tikrai mazeja, nebelakstai tiek su draugem, kiek budama 20-ties smile.gif Mano draugu apsuptyje ne viena pora susipazino pazinciu portaluose siandien susituoke ir turi vaikuciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, senai bebuvau... pirmadieniui paskyre pirmaji teismo posedi, ir taip nervuojuosi, nes net neisivaizduoju kaip jis vyks, gal kuri gali man mazdaug nupasakoti i AZ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, su sventem praejusiom merginos jus visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as noriu pasigirti ir tuo paciu jus paguosti ir nuraminti- viskas praeis ir toliau bus tik geresnis gyvenimas. turiu ir as jau drauga, ant ranku nesioja, jauciuosi mylima smile.gif wub.gif bet pastebejau kad i santykius jau kitaip ziuriu, atsargiau vertinu viska, nepuolu stacia galva, kai kuriuos poelgius vertinu griezsciau, kai kuriuos atlaidziau, kaip sakoma is klaidu mokomasi, todel tokiu paciu nebedarysiu ir tikiu kad toliau busiu tik laimingesne smile.gif tas pats laukia ir jusu, isgyvensit viska, ne viena dar nenumire ir kiekviena is jusu esat vertos dideles meiles, begalines laimes ir ramybes smile.gif smile.gif smile.gif stiprybes laukiant to geresnio gyvenimo, o jis zinokit uz kampo laukia jusu smile.gif 4u.gif
Atsakyti