QUOTE(agnite @ 2011 01 25, 13:38)
Na aš tiesiog nenorėjau plėstis

Bet dabar truputį teks
Tiesiog paklausiu - jeigu jums žmogus sukėlė neigiamų emocijų, jums apskritai toliau aktualu palaikyti bet kokį (kad ir sms lygio, teigiamą/neigiamą) ryšį? Jeigu jūs to manęs paklaustumėte aš atsakyčiau, kad NE.
Tie, kurie mane įskaudino (ir dėl to buvo užbaigti santykiai) prarado galimybę su manimi bendrauti. Ir čia ne principo reikalas, tiesiog kodėl turiu skirti kad ir mažiausią dėmesio gabalėlį tam, kuris kai buvo laikas ir galimybė mėgautis visu mano dėmesiu, to nevertino ir negana to viską sugriovė ir privertė mane jaustis blogai..?
Elementarus bendravimas vis tiek yra bendravimas. Ir mano nuomone jeigu vyras tave įskaudino ir po visų skyrybų, išgyvenimų, jam parašius tu dar jam duodi
elementarų bendravimą, nes matai, nejauti pykčio, nėra principų (OK, pykčio laikyti nereikia, bet motinos Teresės vaidinti manau irgi) tai čia yra ne kas kita kaip savęs žeminimas
BET, jeigu išsiskiria žmonės gražiai, kultūringai, net susitaria likti draugais, t.y. bendrauti, padėti vienas kitam, ir t.t ir pan. - viskas gerai. Čia nėra nė ką diskutuoti. Tik kad iš jūsų aprašytos situacijos man šis variantas nepasirodė...
Tikiuosi dabar supratote ką turėjau omeny ir dėl ko pakomentavau jus..?
Tai aš ir nesakiau, kad man aktualu palaikyti ryšį su kažkuo

ir visai gi nekalbėjau apie šitą konkrečią situaciją, čia jinai iš vis ne prie ko... nežinau, kodėl jūs būtent taip supratote mano pasakymus. O visa, ką jūs dabar išdėstėte tai grynai principai ir pyktis: jis nevertino, viską sugriovė, privertė jaustis blogai, savęs žeminimas

Aš pvz taip nemanau ir ne dėlto nebebendrauju, o tiesiog daugiau nebeturiu, ką pasakyti

ir čia nė prie ko motinos Teresės, aš nesu toks žmogus, kuris visam gyvenimui griežia dantį ant kažko. O jau kas liečia santykius, tai iš viso, aš nemažiau kalta ir pati galbūt esu kažkada kiauliškai pasielgusi.