Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Liebchen @ 2011 01 24, 16:55)
Tokiais atvejais man tiesiog gaila tų antrųjų pusių, kad gavo tokį liurbį, kuris nenutraukęs vienų santykių išeina į žvalgybą pasižiūrėti, gal suras ką geresnio.

Tikra tiesa. Deja, tik labai reti vienetai nutraukia santykius, nes jie ju nebetenkina, tada atsisviezina ir pradeda ziuretis nauju bigsmile.gif Mano aplinkoje daugiausia tu liurbiu ax.gif Ir dar jie gudruciai slepia naujus susizavejimus ir suokia, kad nezinau ko noriu, noriu atrasti save, susivokti ir bla bla bla.... Deja, daugumai vyru but per sunku nutraukt santykius ir pasilikt vienam kuri laika... Zinoma yra ir moteru tokiu, kurios iseina tik tada, kai jau yra laukiamos kito glebyje... O as ne, megstu issilaizyt praeities zaizdeles, but visiskai sviezia biggrin.gif naujiems santykiams, tik kaip sakiau jau uzsitese tas 'buvimo viena' procesas... Bet vistiek but uzimtu vyru drauge nevilioja...
Atsakyti
cia geras straipsnis...

http://www.psichoter...raipsnis17.html
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 24, 19:51)

vajeee, koks ilgas straipsnis, perskaiciau du trecdalius, paskui jau patingejau blush2.gif Esme aiski, sau nelabai galiu pritaikyt... Iskart kilo nusistebejimas moteriske, kaip taip naiviai viska patiket tokiam plevesai... Meile akla... gaila, aisku, tokiu moteru aukos vaidmenyje ir kaip psichologe svarsto, jos tokios yra nes suzeidzia jas psichologiskai vaikystej, paauglystej... Paskui ir velkasi per gyvenima tas sleifas santykiuose su vyru... As turiu viena drauge, kuriai gali panasiai baigtis, jei ir toliau taip gyvens, ji klausia patarimu, isklauso, bet paskui vistiek leidziasi to vyro uzvaldoma... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2011 01 24, 15:55)
Taip, dabar teoriškai galima teigti, kad poroje bendravimas yra labai svarbus ir kad jūs visuomet kalbėsitės ir kalbėsitės... Bet realybė būna ir kitokia. Iš pradžių kalbiesi, po to vienas ima ir pamiršta tokią praktiką. Pavyzdys - jūsų bičiulis. Tai kiek jis yra rimtas, kad bendrauja, problemas bando spręsti su kitomis, o ne su ta, su kuria dabar draugauja, gyvena? Lygiai kaip dabar jis ieško bendravimo su jumis, vėliau, jei būtumėt kartu, galėtų ieškot bendravimo su kitomis.

Čia taip truputį ne į temą, nors esmė vis tik panaši. Prieš berods savaitę ant "Žmonių" viršelio buvo vieno iš "svarbių" Lietuvos reiškinių O. Zlatkovaitės nuotrauka su užrašu "Aš nesu šeimos ardytoja". Skaičiau tą straipsnį ir nesupratau tokio begalinio žmonių poreikio bendrauti. Esą D. Šemberas ją draugiškai kalbindavo per FB programėlę, ji draugiškai atrašinėdavo, tiesiog bendravo be jokių slaptų minčių, po to, aišku, vyras pradėjo guostis, kad šeimoje ne pyragai. Na, come on, jokių slaptų minčių? Man, kaip kiekviename žingsnyje ieškančiai prasmės ir tikslo, nelabai atrodo normalus toks bendravimas šiaip sau, žinant, kad vyras vedęs ar turintis draugę. Tokiais atvejais man tiesiog gaila tų antrųjų pusių, kad gavo tokį liurbį, kuris nenutraukęs vienų santykių išeina į žvalgybą pasižiūrėti, gal suras ką geresnio.

negaliu nepritarti. drinks_cheers.gif
ir man zlatkovaite užkliuvo. na čia kaip visada: aš nekaltas, aplinka kalta.
šeimyninio gyvenimo be krizių nepragyvensi. o kai per krizę pasimaišo kokia tai guodėja, tai ir padeda lemiamą tašką.

Papildyta:
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 24, 16:39)
Tikra tiesa. Deja, tik labai reti vienetai nutraukia santykius, nes jie ju nebetenkina, tada atsisviezina ir pradeda ziuretis nauju  bigsmile.gif Mano aplinkoje daugiausia tu liurbiu  ax.gif  Ir dar jie gudruciai slepia naujus susizavejimus ir suokia, kad nezinau ko noriu, noriu atrasti save, susivokti ir bla bla bla.... Deja, daugumai vyru but per sunku nutraukt santykius ir pasilikt vienam kuri laika...  Zinoma yra ir moteru tokiu, kurios iseina tik tada, kai jau yra laukiamos kito glebyje... O as ne, megstu issilaizyt praeities zaizdeles, but visiskai sviezia  biggrin.gif  naujiems santykiams, tik kaip sakiau jau uzsitese tas 'buvimo viena' procesas... Bet vistiek but uzimtu vyru drauge nevilioja...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 24, 13:43)
"kartais reikia priimti liūdesį, nuoskaudas, ašaras ir bejėgiškumą, kad išgytumėte ir vėl pradėtumėte gyventi."

taip, pritariu. išliūdėjau, išskaudėjo, išsiverkiau, išsiguodžiau, paskui paskaičiau įvairių patirčių, patarimų, gavau kelis spyrius iš draugės (kurie pradžioj oi kaip supykino), paskui pasakiau sau: gana, gyvenimas tęsiasi ir jis yra gražus, taigi pirmyn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 24, 12:59)

Na bet čia turbūt jau žmonių charakterių skirtumai - jūs vienaip suvokiate elementarų atrašymą - aš kitaip  smile.gif  4u.gif

Na tiesą sakant jūsų pasakymų aš visiškai nesuprantu biggrin.gif arba jūs ne taip mano žodžius suprantate visiškai biggrin.gif nes nieko ypatingo savo elementariam bendravime aš nematau.
Aš tai sakau nebent kol skaudu eina kažkokie principai, o paskui tai jei noriu bendrauju, nenoriu nebendrauju, visiškai vienodai. Taip ir su šituo buvo, kol neišsirutuliojo į didelę nesąmonę, bet kad ten irgi žmogus su psichinėm problemom ir kompleksais...
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 24, 13:53)
jokiu galu niekur nera... yra musu elgesio pasekmes.. kodel jis turetu gailetis kad jus prarado,jei jus jam nereikalinga?  g.gif ziauru,bet tai juk tiesa.. mes esam su tais kuriu mums reikia,kuriuos mes mylim.. o atstumiam tuos,kuriu mums nereikalingi..
baikit cia burti: pasigailes,oij pamatys,oij verks..  lotuliukas.gif ..
geriau save kelkit i virsu  cool.gif

Šiaip tai jo teisingai pasakyta ir absoliučiai sutinku. Visgi esmė yra, kaip atstumia, nes tai galima padaryti gražiai ir galima padaryti kiauliškai. Arba neatstumti, o vaidinti šikantį katiną metų metais... O už tokius darbelius tai atsakyti jau reikia biggrin.gif . Laimės ir meilės galima siekti ir neskaudinant kitų žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 24, 20:37)
Visgi esmė yra, kaip atstumia, nes tai galima padaryti gražiai ir galima padaryti kiauliškai.

Atstumimas ir liks atstumimu-nesvarbu ta padaryta su gelem ir sypsena ar su duru trenksmu.. vistiek skaudes tam,kuris myles... taigi graziai neiseis.. meilej kaip kare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 24, 21:44)
Atstumimas ir liks atstumimu-nesvarbu ta padaryta su gelem ir sypsena ar su duru trenksmu.. vistiek skaudes tam,kuris myles... taigi graziai neiseis.. meilej kaip kare  biggrin.gif

Kad skaudės gal ir taip, bet vis tiek yra garbingi elgesio variantai ir nelabai garbingi. Yra asilai, ir yra normalūs vyrai biggrin.gif Galima nutraukti santykiai kaip brandiems žmonėms ir kaip darželinukams.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 24, 20:52)
Galima nutraukti santykiai kaip brandiems žmonėms ir kaip darželinukams.

gerai pastebeta.. norint nutraukti kaip brandiems zmonems-tokiais reik buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 24, 22:52)
Kad skaudės gal ir taip, bet vis tiek yra garbingi elgesio variantai ir nelabai garbingi. Yra asilai, ir yra normalūs vyrai  biggrin.gif Galima nutraukti santykiai kaip brandiems žmonėms ir kaip darželinukams.

Pritariu thumbup.gif
As zymiai geriau jauciausi, kai tai buvo padaryta garbingai, ir zymiai labiau skaudejo ir jauciaus isdraskyta - kai buvo skiriamasi be pagarbos, su visokiais melais. Pirmu atveju skaudejo maziau, o antru - kaip tik galvojau, kad nors graziai butume issiskyre, ne tiek skaudintu... nes jauties labiau pazeminta, kai nepagarbiai... Cia mano subjektyvi patirtis is dvieju santykiu (nesuabsoliutinau visu turetu).. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 24, 22:00)
gerai pastebeta.. norint nutraukti kaip brandiems zmonems-tokiais reik buti  biggrin.gif

Na ir ką tuo norėjote pasakyti. Na taip, reikia. Bet ar dėl to, kad vienas iš poros yra nesubrendėlis jam suteikia teisę išsidirbinėti biggrin.gif už savo veiksmus atsakyti reikia. Antraip niekada nesukurs normalių santykių.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 24, 23:00)
gerai pastebeta.. norint nutraukti kaip brandiems zmonems-tokiais reik buti  biggrin.gif

biggrin.gif taip - abiems biggrin.gif
nors kartais taip susisuka situacija, kad galvoji, ar cia dabar tik zmogui kauke nukrito, ar kaip tik tik nepasiseke santykiai is nusivylimas issauke toki nepagarbu elgesi (butent skiriantis)!
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 24, 21:09)
Na ir ką tuo norėjote pasakyti.

Ta ir norejau pasakyt.. kad issiskyria graziuoju brandus zmones.. o visi kiti issidrasko ir dar kaltu iesko ...su prakeiksmais ir pagrumojimais: pamatyti,gailesies.. o gal tas zmogus dekos dievui kad su vienu ar kitu nutrauke laiku bigsmile.gif
Atsakyti