QUOTE(Liebchen @ 2011 01 24, 15:55)
Taip, dabar teoriškai galima teigti, kad poroje bendravimas yra labai svarbus ir kad jūs visuomet kalbėsitės ir kalbėsitės... Bet realybė būna ir kitokia. Iš pradžių kalbiesi, po to vienas ima ir pamiršta tokią praktiką. Pavyzdys - jūsų bičiulis. Tai kiek jis yra rimtas, kad bendrauja, problemas bando spręsti su kitomis, o ne su ta, su kuria dabar draugauja, gyvena? Lygiai kaip dabar jis ieško bendravimo su jumis, vėliau, jei būtumėt kartu, galėtų ieškot bendravimo su kitomis.
Čia taip truputį ne į temą, nors esmė vis tik panaši. Prieš berods savaitę ant "Žmonių" viršelio buvo vieno iš "svarbių" Lietuvos reiškinių O. Zlatkovaitės nuotrauka su užrašu "Aš nesu šeimos ardytoja". Skaičiau tą straipsnį ir nesupratau tokio begalinio žmonių poreikio bendrauti. Esą D. Šemberas ją draugiškai kalbindavo per FB programėlę, ji draugiškai atrašinėdavo, tiesiog bendravo be jokių slaptų minčių, po to, aišku, vyras pradėjo guostis, kad šeimoje ne pyragai. Na, come on, jokių slaptų minčių? Man, kaip kiekviename žingsnyje ieškančiai prasmės ir tikslo, nelabai atrodo normalus toks bendravimas šiaip sau, žinant, kad vyras vedęs ar turintis draugę. Tokiais atvejais man tiesiog gaila tų antrųjų pusių, kad gavo tokį liurbį, kuris nenutraukęs vienų santykių išeina į žvalgybą pasižiūrėti, gal suras ką geresnio.
negaliu nepritarti.
ir man zlatkovaite užkliuvo. na čia kaip visada: aš nekaltas, aplinka kalta.
šeimyninio gyvenimo be krizių nepragyvensi. o kai per krizę pasimaišo kokia tai guodėja, tai ir padeda lemiamą tašką.
Papildyta:
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 24, 16:39)
Tikra tiesa. Deja, tik labai reti vienetai nutraukia santykius, nes jie ju nebetenkina, tada atsisviezina ir pradeda ziuretis nauju

Mano aplinkoje daugiausia tu liurbiu

Ir dar jie gudruciai slepia naujus susizavejimus ir suokia, kad nezinau ko noriu, noriu atrasti save, susivokti ir bla bla bla.... Deja, daugumai vyru but per sunku nutraukt santykius ir pasilikt vienam kuri laika... Zinoma yra ir moteru tokiu, kurios iseina tik tada, kai jau yra laukiamos kito glebyje... O as ne, megstu issilaizyt praeities zaizdeles, but visiskai sviezia

naujiems santykiams, tik kaip sakiau jau uzsitese tas 'buvimo viena' procesas... Bet vistiek but uzimtu vyru drauge nevilioja...
Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 24, 13:43)
"kartais reikia priimti liūdesį, nuoskaudas, ašaras ir bejėgiškumą, kad išgytumėte ir vėl pradėtumėte gyventi."
taip, pritariu. išliūdėjau, išskaudėjo, išsiverkiau, išsiguodžiau, paskui paskaičiau įvairių patirčių, patarimų, gavau kelis spyrius iš draugės (kurie pradžioj oi kaip supykino), paskui pasakiau sau: gana, gyvenimas tęsiasi ir jis yra gražus, taigi pirmyn.