Sveikinu
Si diena butu dar ypatingesne, jei taip dziaugtumetes savo nauju gyvenimu, kad nebetektu kas menesi svesti skyrybu sukakciu. Tikiu, kad jau greitai ji visiskai pamirsit
tai as ir nesidziaugiu kiekviena menesi, tik siandien pamaciau toki grazu, apvalu skaiciu siaip jau yra kitas ir senasis yra pamirstas
Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai. Tačiau, kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos Į gyvenimą rimtai nežiūrėk, vis tiek iš jo gyvas neišeisi.
pasijusi kaip rojuje kai 20 vaikinu buckius dovanos
Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai. Tačiau, kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos Į gyvenimą rimtai nežiūrėk, vis tiek iš jo gyvas neišeisi.
sveikinu sekmes tau o as nuo ketvirtadienio atsikrausciau pas tevus, nuotaika liuks siandien puikiai praleidau diena, buvom su sese i mega nuleke. ten nemokamai fotografas fotkino, paskui nuotrauka padovanojo, prisivalgem, prisivaiksciojom ir gryzom patenkintos namo labai uzsimaniau pelytes kokios augint siandien buvau kikoj apsiziuret, tai tokie man tie gyvuneliai mieli galeciau tai visuus auginciau
Is asmenines patirties sakau, nuostabiausias jausmas buna tada, kai praeiciai nebelieka sentimentu. Pries daugiau nei metus mano eksas sugebejo sudauzyti man sirdi is naujo, kai parode savo nauja meile (uz tai as nekenciu soc tinklapiu ir savo silpnos valios bent jau ten neisileisti visokiu praeities seseliu, deja...), zurejau i ja nuotraukose, braukiau asaras, surukiau puse pakelio cigareciu ir jauciausi siaubingai. Ta negatyvu jausma paastrino tai, kad tuo metu pati buvau visai vienisa, neturejau jokio susizavejimo objekto. Zinoma saldzioji porele neilgai trukus issiskyre, prasidejo mano ex drauguzio medziokle is naujo, ir kiek zinau, kol kas be rezultatu, o as lioviausi ji snipineti, jauciuosi abejinga ir tai yra nuostabiausias jausmas pasaulyje Visada zinojau, kad isaus tokia laisves diena
Pritariu, kad nuostabus jausmas Tik jo reikia išlaukti...Užtat po to atsargiau įsileidi naują žmogų į savo gyvenimą, nes iki šventos ramybės reikia kančios kelius praminti
Man susidare ispudis, kad jus ne tiek mylite ta zmogu, kiek bandote "meile" uzpildyti kazkokia tustuma savo sirdeleje. Pasiskaitykite apie erotomanija. Mumyse iprasta meile dangstyti daugybe jausmu ir kazkodel sutaurinti "meiles" kancias... Nors kas tame yr gero ir grazaus?
Naujoke, su suduzusiom svajonem... Svajojau, tikejaus, laukiau, siekiau... bet prakalbus po 5 metu apie tai, kad noreciau bent jausti i kur visa tai veda atsimusiau i tai: kad cia tik tu svajojai, tu tikejaisi... ir kad mano tas neva spaudimas tik dar labiau viska pagreitino... Sutinku, nesu ideali, sutinku, kad reikejo sneket, bet nesutinku, kad zmogui leista zaisti su kito zmogaus gyvenimu? As norejau abiem geriausio, o jis tik viskas sugriauna ir kenciu as. Man 27 metai, nezinau kaip pakilt, kaip patiket, kad dar rasiu savo zmogu... begalo sunku, kad visas dziaugsmas bunant kartu tiesiog dingo, jutau atradusi vieta po saule, bet... pasirodo cia tik as ta jutau... Dar jo pasakymai prasilenkiantys su logika: tau vaikus jau reikia gimdyt. tai ka jis maste ta sakydamas, jei jis neketina tu vaiku tevu but, tai kam zmogu laikyt? laikyt tol, kol jis ir ta galimybe praras? tiesiog norejau pasisakyt, gal palengves, nes siuo metu laabai prastai.
banali paguoda, bet taip jau yra - tik laikas Jus isgydys. O laiko trukme priklauso individualiai. Ir nepergyvenkit, kad nerasit savo zmogaus ar vaiku nepagimdysit. As issiskyriau su vyru, kai mano buvo beveik 30 metu. Vaiku neturejome. Irgi labai pergyvenau, kad tokiame amziuje likau viena, kiek laiko uztruks man rast vyra, ka jau kalbet apie vaikus. Bet patikekit, kai "pasveiksti", tai visai kitom akim ziuri i tai. Reikia tiesiog patiket tuo, kad viskas dar pas Jus priesakyje. Ir Jus tikrai dar busit laiminga. Kantrybes Jums
banali paguoda, bet taip jau yra - tik laikas Jus isgydys. O laiko trukme priklauso individualiai. Ir nepergyvenkit, kad nerasit savo zmogaus ar vaiku nepagimdysit. As issiskyriau su vyru, kai mano buvo beveik 30 metu. Vaiku neturejome. Irgi labai pergyvenau, kad tokiame amziuje likau viena, kiek laiko uztruks man rast vyra, ka jau kalbet apie vaikus. Bet patikekit, kai "pasveiksti", tai visai kitom akim ziuri i tai. Reikia tiesiog patiket tuo, kad viskas dar pas Jus priesakyje. Ir Jus tikrai dar busit laiminga. Kantrybes Jums
taip, siuo metu svarbiausia kantrybe ir laukimas, kad viskas nurims, kad viena diena galbut i viska kitaip ziuresiu... tik siuo metu sunku, kad atsiradusiems naujiems jausmas, tai yra noras zengti kita zingsni ir sirdutes kamputyje jau galvot apie leliuka, artimiausiu laiku nelemta issipildyti...