Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(powerpuff @ 2011 02 25, 09:52)
console.gif Laikykis
Aš duosiu tau kitokį patarimą-nesistenk būt stipri, neapsimetinėk, kad viskas ok. Leisk sau liūdėt kiek tik norisi, liek ašaras, žiūrėk bendras nuotraukas su exu, rašyk visuose forumuose, chatuose kaip tau blogai, skuskis visiem, kam tik gali, graužk save, kaltink, svajok kaip būtų jei.. gali net exo nuotraukom visą kambarį išsiklijuot-žodžiu taip rimtai nusitek keletą dienų ir liūdėk iš visų jėgų. pamatysi-po kiek laiko pačiai nusibos šita savigrauža  drinks_cheers.gif  Aš neironizuoju-tikrai, reikia išleist tas emocijas ir kuo greičiau, nes jei bandysi "būt stipri" tai tik ilgiau kankinsiesi-užspaustos emocijos niekur nedings, grauš tave po truputį.  patikėk-žinau ką sakau-pati išgyvenau labai jau man skausmingą išsiskyrimą prieš keletą metų. Jau maniau, kad baigtas mano gyvenimas..  lotuliukas.gif  Man, beje irgi tada 27 buvo. Tai va-gera žnia-nesibaigė tada mano gyvenimas, nesibaigs dabar ir tavo. Viskas praeis, nors ir žinau kaip neguodžia šitie žodžiai. Dar man labai padėjo "reabilituotis" kelionė-nusipirkau bilietus ir išlėkiau viena į londoną keletui dienų-jei tik turi galimybių-pakeisk aplinką. Sėkmės  4u.gif

Aciu uz patarima, bet jei atvirai, tai zinok man paciai jau slykstu nuo savo zliubimo, kad nesusivaldau, man atsibodo, as pavargau nuo to negalejimo, as nenoriu but nuo kazkokio padaro priklausoma, as noriu ir be jo dziaugtis, juk jis norejo, kad iseiciau, juk jam nepatiko su manim, tai tegul ir jis grauziasi. As noriu, kad griztu ta buvusi persona, kuri ir viena sugeba sypsotis ir dziaugtis, kad gali mociutei is tolimos lentynos paduoti piena, kuri su 4 metu dukterecia zaidzia parduotuvem ir dar is jos gauna komplimenta, kad jos krikstomama sukvailejus!
Siaip del aplinkos pakeitimo tai tikrai sutinku, tik kad viena nesugebesiu, nors tikrai labai padetu, atsidurti ten, kur jokiu prisiminimu, tik viska nauja!
Betkokiu atveju, labai aciu!

Papildyta:
QUOTE(gabyte_g @ 2011 02 25, 10:12)
maniskis irgi tokiu isejo ieskot bigsmile.gif

jei ras, tai tegu pasidalina, nes man tikrai neramu, kas pasaku pasaulyje gyvena!
taip, as nesu sventuole, bet tikrai buvau ta, kuri kuo nuosirdziausiai mylejo, supykdavau del kojiniu, apsisuku ir toliau glaustydavausi, nes jis man su kojinem ismetytom ar be ju buvo toks pat svarbus!
Atsakyti
QUOTE(Suduzusi @ 2011 02 25, 10:20)
Aciu uz patarima, bet jei atvirai, tai zinok man paciai jau slykstu nuo savo zliubimo, kad nesusivaldau, man atsibodo, as pavargau nuo to negalejimo, as nenoriu but nuo kazkokio padaro priklausoma, as noriu ir be jo dziaugtis, juk jis norejo, kad iseiciau, juk jam nepatiko su manim, tai tegul ir jis grauziasi. As noriu, kad griztu ta buvusi persona, kuri ir viena sugeba sypsotis ir dziaugtis, kad gali mociutei is tolimos lentynos paduoti piena, kuri su 4 metu dukterecia zaidzia parduotuvem ir dar is jos gauna komplimenta, kad jos krikstomama sukvailejus!
Siaip del aplinkos pakeitimo tai tikrai sutinku, tik kad viena nesugebesiu, nors tikrai labai padetu, atsidurti ten, kur jokiu prisiminimu, tik viska nauja!
Betkokiu atveju, labai aciu!

Suprantu, kad nori, kad kuo greičiau būtum tokia, kaip anksčiau, bet aš noriu pasakyti, kad kuo labiau stengsiesi apsimesti, kad viskas ok, tuo sunkiau tau pačiai-čia kaip stengtis negalvoti apie rožinį dramblį-tik pabandyk ir iškart galvoj rožinis dramblys biggrin.gif
Noriu pasakyti-nespausk savęs per daug, jei liūdna tai ir liūdėk, juk žinai, kad amžinai tas nesitęs mirksiukas.gif
O dėl aplinkos pakeitimo? Kodėl manai, kad viena nesugebėsi? Juk ne raketų mokslas bilietą lėktuvui nusipirkt bigsmile.gif Manau pats laikas dabar sau parodyt, kad viena sugebi viską drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 02 25, 10:48)
Suprantu, kad nori, kad kuo greičiau būtum tokia, kaip anksčiau, bet aš noriu pasakyti, kad kuo labiau stengsiesi apsimesti, kad viskas ok, tuo sunkiau tau pačiai-čia kaip stengtis negalvoti apie rožinį dramblį-tik pabandyk ir iškart galvoj rožinis dramblys  biggrin.gif
Noriu pasakyti-nespausk savęs per daug, jei liūdna tai ir liūdėk, juk žinai, kad amžinai tas nesitęs mirksiukas.gif 
O dėl aplinkos pakeitimo? Kodėl manai, kad viena nesugebėsi? Juk ne raketų mokslas bilietą lėktuvui nusipirkt  bigsmile.gif  Manau pats laikas dabar sau parodyt, kad viena sugebi viską drinks_cheers.gif

Nu gal tikrai nuo to saves didelio spaudimo ir ikrentu i ta duobe, nes mane tikrai erzina, kad as ne as.
su tais parodymais, kad ir viena galiu, tai taip, bilietus nuspirkt, nuskrist, viskas ok, bet visa kita, jau per didelis zingsnis butu, svetima salis, aisku, jei ne viena bent ten buciau, tai visa kita giliai ikvepus oro tikrai iveikciau ir dar tris dienas dziaugciausi savimi, o kolkas dziaugiuosi smulkiai zingsniukais.
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 02 25, 10:12)
maniskis irgi tokiu isejo ieskot bigsmile.gif

O as pati ji paleidau, kad tokia susirastu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Suduzusi @ 2011 02 25, 11:02)
Nu gal tikrai nuo to saves didelio spaudimo ir ikrentu i ta duobe, nes mane tikrai erzina, kad as ne as.
su tais parodymais, kad ir viena galiu, tai taip, bilietus nuspirkt, nuskrist, viskas ok, bet visa kita, jau per didelis zingsnis butu, svetima salis, aisku, jei ne viena bent ten buciau, tai visa kita giliai ikvepus oro tikrai iveikciau ir dar tris dienas dziaugciausi savimi, o kolkas dziaugiuosi smulkiai zingsniukais.

Tai kokią draugę gal pavyktų prikalbint pakeliaut? Arba visas supermamų sudužusių širdžių skyrelis kooperuojasi ir vyksta į reabilitacinę kelionę po tarkim londono parduotuves ir barus bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Ir šiaip teisingai-džiaukis ir mažais savo žingneliais-viskas sustvarkys. Labai linkiu tau iš visos širdies, ir visom šitam skyrelyje, kad kuo greičiau jaustumėtės puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 02 25, 11:11)
Tai kokią draugę gal pavyktų prikalbint pakeliaut? Arba visas supermamų sudužusių širdžių skyrelis kooperuojasi ir vyksta į reabilitacinę kelionę po tarkim londono parduotuves ir barus  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Ir šiaip teisingai-džiaukis ir mažais savo žingneliais-viskas sustvarkys. Labai linkiu tau iš visos širdies, ir visom šitam skyrelyje, kad kuo greičiau jaustumėtės puikiai  4u.gif

Drauges... tai kad visos su seimom ir taip dziaugdavausi trupuniais, kuriuos is ju gaudavau. As tokia viena likau netekujusi, nes turbut esu velyvesnio brendimo, kad tik geras pusmetis pradejo kankinti seimos noras, bet uztat jis tikrai labai atsakingas, o ne siaip uzgaida.
Betkokiu atveju, turiu zingsniuoti i prieki, zinodama, kad as tokia ne viena, ir tikrai nuo to geriau!
Atsakyti
QUOTE(Suduzusi @ 2011 02 25, 11:19)
Drauges... tai kad visos su seimom ir taip dziaugdavausi trupuniais, kuriuos is ju gaudavau. As tokia viena likau netekujusi, nes turbut esu velyvesnio brendimo, kad tik geras pusmetis pradejo kankinti seimos noras, bet uztat jis tikrai labai atsakingas, o ne siaip uzgaida.
Betkokiu atveju, turiu zingsniuoti i prieki, zinodama, kad as tokia ne viena, ir tikrai nuo to geriau!

Ech sunku su tom draugėm šiais laikais.. console.gif biggrin.gif Ir aš kai išsiskyriau pamenu kažkaip suvokiau, kad neturiu aš tų draugių-visos užsienyje arba su antrom pusėm verysad.gif Bet man labai padėjo supermamos, tiesa sakant-jau vien pats plepėjimas su panašaus likimo merginom padėjo kažkaip neišsikraustyt iš proto, ir susitikdavom retkarčiais kokioj kavinėj, žodžiu susiradau naujų draugių, šaunią palaikymo komandą thumbup.gif
Ir tikrai tu ne viena tokia-daugybė moterų tai ištvėrė, ištversi ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 02 25, 11:55)
Ech sunku su tom draugėm šiais laikais.. console.gif  biggrin.gif  Ir aš kai išsiskyriau pamenu kažkaip suvokiau, kad neturiu aš tų draugių-visos užsienyje arba su antrom pusėm verysad.gif  Bet man labai padėjo supermamos, tiesa sakant-jau vien pats plepėjimas su panašaus likimo merginom padėjo kažkaip neišsikraustyt iš proto, ir susitikdavom retkarčiais kokioj kavinėj, žodžiu susiradau naujų draugių, šaunią palaikymo komandą thumbup.gif 
Ir tikrai tu ne viena tokia-daugybė moterų tai ištvėrė, ištversi ir tu 4u.gif

Tikrai sunku su jom, panaisiai ir man yra, uzsienis, seimos, geriausiu atveju atsimusi i arba "ka as tau galiu patart..." arba "as suprantu", nors ne velnio nesupranta, nes to neigyvenus...
Todel kai jau viena neistveriau atbegau cia, nes zinojau, kad cia tokiu kaip as rasiu ir kurios nesmerks, kad primetu auka ir visiems skundziuos, kaip man blogai. Nes man tikrai blogai, nors tuo paciu matau, kad buna ir blogiau. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 02 24, 22:58)
kaip kazkuri pasake ,kad gerai kad exas nedaleido kad turetumet vaiku-labai teisinga nuomone.patikek,suduzusi,geriau jei tu ju ir neturejai,nes tai butu jo nesulaike.o su vaikais su suduzusia sirdim tikrai daug sunkiau.tau dar tik 27 ir tu turi dar nemazai laiko kad rastum savo antra pusele ir turetum vaikuciu.nereikia galvot kad taip nebus.sunkiau kai jie jau yra  ir tenka ieskotis antros puses,patikek.kad man kas butu pasakes kad taip bus,kai man buvo 27 ,butu siandien daug lengviau,bet...tik eidama i prieki rasi ramybe.galvok ne apie gerus ir grazius exo poelgius,man tai padejo ismest ji is savo sirdies.dabr esu tokioj stadijoj,kad jau nemyliu,bet jauciusi kartais vienisa.tikiu kad ir tai tik laikinas etapas.nes is pat pradziu as cia tokias bangas keldavau,net paciai geda blush2.gif bet laikas eina.rimsta skausmas.pradzioj irgi saves neprisiversdavau sportuoti,dabar tai darau,gal ir nesistemingai,bet stengiuosi.linkiu tau dideles istvermes,stiprybes.paleisk praeiti,pasistenk ryvent ateitimi.patikek -ji yra ir tau drinks_cheers.gif

su tuo sakiniu ,tai as nesutinku smile.gif man vaikai - tai gyvenimo balzamas , jie tiek gerio ir palaimos sirdy suteikia , kad net nusveria ta skausma 4u.gif

Sluotaplius
, kaip tau dabar sekasi ?
Atsakyti
aciu uz rupesti.seip viskas kaip ir ramiai jau.tik aisku ex -as nusprende neberemt vaiku,tai siek tiek nervu yra,bet del jo man visiskai ramu.jis tegul sau ka nori te ir daro.net dziaugiuosi kad jis ne lietuvoj ir nesirodo akyse.ir visai ne del to kad jam ka nors jauciu,o del to kad zinau kaip jis vis dar stengtusi mane kontroliuoti.ir taip mane nervintu.o del meiles vaikams-as juos labai myliu,tik jie yra vaikai ,o vyro meiles jie neatstos .ir tas toks savotiskas vienisumo jausmas ypac sustipreja kai jie suminga.na zinau kad viena diena bus kitaip-nebusiu gi as viena likusi gyvenima.tik reikia laiko.
visoms stiprybes ir sekmes.tikrai isgyvenamas tas skausmas,tik reikia sulaukti ir susitaikyti su esama situacija. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 02 25, 22:25)
aciu uz rupesti.seip viskas kaip ir ramiai jau.tik aisku ex -as nusprende neberemt vaiku,tai siek tiek nervu yra,bet del jo man visiskai ramu.jis tegul sau ka nori te ir daro.net dziaugiuosi kad jis ne lietuvoj ir nesirodo akyse.ir visai ne del to kad jam ka nors jauciu,o del to kad zinau kaip jis vis dar stengtusi mane kontroliuoti.ir taip mane nervintu.o del meiles vaikams-as juos labai myliu,tik jie yra vaikai ,o vyro meiles jie neatstos .ir tas toks savotiskas vienisumo jausmas ypac sustipreja kai jie suminga.na zinau kad viena diena bus kitaip-nebusiu gi as viena likusi gyvenima.tik reikia laiko.
visoms stiprybes ir sekmes.tikrai isgyvenamas tas skausmas,tik reikia sulaukti ir susitaikyti su esama situacija. drinks_cheers.gif

džiugu, kad tavo nuotaikos optimistinės. ir aš stengiuosi panašiai galvoti.
nors vakar buvo užplaukę. visą dieną nuo pat ryto vis įkyriai lindo mintys, o va dabar jei būtume kartu, tai darytume taip ir taip...o va dabar tai būtų taip ir taip...
man visgi skaudžiausia situacija, kai matau viešumoj ar kur kompanijoj laimingas (ar bent jau taip atrodančias) šeimas. tuomet būtent labiausiai pasijaučiu vieniša.
Papildyta:
QUOTE(kristyyynyte @ 2011 02 25, 16:28)
su tuo sakiniu ,tai as nesutinku  smile.gif  man vaikai - tai gyvenimo balzamas , jie tiek gerio ir palaimos sirdy suteikia , kad net nusveria ta skausma  4u.gif

Sluotaplius
, kaip tau dabar sekasi ?

kažkaip man irgi atrodo geriau kad yra vaikai, negu kad bučiau likusi viena ir be vaikų. na, aišku, finansinė pusė aštresnė, bet užtai nėra kada per daug liūdėt, nes reikia jais rūpintis. be to, gyvenimas turi prasmę.
ir nėra spaudimo, neturiu kur skubėt. nereikia galvot, kad biologinis laikrodis tiksi.
Atsakyti
aha, pasirodo daugeli istinka ta pati beda po exo "netekties", mes nebeturim draugiu, kurios su mumis iseitu penktadienio vakara isgert vyno, pasokti ir paganyti akimis svetimu vyru smile.gif As taip pat teturiu viena netekejusia drauge, kuri dabar panirusi i saves gailejimosi laika, mat viskas jos gyvenime sudetinga - vyro nera, vaiku jau nori, darbas nepatinka, namai erzina g.gif bet is ju kojos kelti nenori. Draugiu ratelyje esu viena vienise, visos kitos liko tik online arba vieno kavos puodelio uzsukus i svecius draugemis, kadangi is visu jegu paniro i seimas unsure.gif Gaila, bet matyt tas vienisu mergaiciu klubas isaugo is zaidimu amziaus ir pagaliau surimtejo smile.gif tik baisiai liudna, kai iskrenti is seimyninio gyvenimo, o ta skausma nuplauti gali tik savo kompanijoj verysad.gif
Ir teisios yra tos, kurios pataria savo liudesi isliudeti, nes stebuklingu receptu nera, deja, uztat abejingumo praeiciai laikmetis ateina visoms, reikia tik kantrybes jo belaukiant smile.gif
Atsakyti