QUOTE(powerpuff @ 2011 02 25, 09:52)

Aš duosiu tau kitokį patarimą-nesistenk būt stipri, neapsimetinėk, kad viskas ok. Leisk sau liūdėt kiek tik norisi, liek ašaras, žiūrėk bendras nuotraukas su exu, rašyk visuose forumuose, chatuose kaip tau blogai, skuskis visiem, kam tik gali, graužk save, kaltink, svajok kaip būtų jei.. gali net exo nuotraukom visą kambarį išsiklijuot-žodžiu taip rimtai nusitek keletą dienų ir liūdėk iš visų jėgų. pamatysi-po kiek laiko pačiai nusibos šita savigrauža

Aciu uz patarima, bet jei atvirai, tai zinok man paciai jau slykstu nuo savo zliubimo, kad nesusivaldau, man atsibodo, as pavargau nuo to negalejimo, as nenoriu but nuo kazkokio padaro priklausoma, as noriu ir be jo dziaugtis, juk jis norejo, kad iseiciau, juk jam nepatiko su manim, tai tegul ir jis grauziasi. As noriu, kad griztu ta buvusi persona, kuri ir viena sugeba sypsotis ir dziaugtis, kad gali mociutei is tolimos lentynos paduoti piena, kuri su 4 metu dukterecia zaidzia parduotuvem ir dar is jos gauna komplimenta, kad jos krikstomama sukvailejus!
Siaip del aplinkos pakeitimo tai tikrai sutinku, tik kad viena nesugebesiu, nors tikrai labai padetu, atsidurti ten, kur jokiu prisiminimu, tik viska nauja!
Betkokiu atveju, labai aciu!
Papildyta:
QUOTE(gabyte_g @ 2011 02 25, 10:12)
jei ras, tai tegu pasidalina, nes man tikrai neramu, kas pasaku pasaulyje gyvena!
taip, as nesu sventuole, bet tikrai buvau ta, kuri kuo nuosirdziausiai mylejo, supykdavau del kojiniu, apsisuku ir toliau glaustydavausi, nes jis man su kojinem ismetytom ar be ju buvo toks pat svarbus!