Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Tai kad jis visai neissilakstes, kaip as suprantu, jei judu kartu jau 8 metus, o jam tik 23 metai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 31 kovo 2011 - 13:39
sbo, taip, tikrai dar neišsilakstęs, nes nežinia, ko ir nori šiuo metu. Bet aš galvoju praeis kažkiek laiko, išsibėgios, nu kiek ilgai gali būti smagu darbas, draugai, darbas draugai, namie visiškai vienas, niekas nelaukia ten jo. Vistiek bus, kad nusibos jam tie lakstymai, manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2011 03 31, 14:59)
sbo, taip, tikrai dar neišsilakstęs, nes nežinia, ko ir nori šiuo metu. Bet aš galvoju praeis kažkiek laiko, išsibėgios, nu kiek ilgai gali būti smagu darbas, draugai, darbas draugai, namie visiškai vienas, niekas nelaukia ten jo. Vistiek bus, kad nusibos jam tie lakstymai, manau  g.gif

O tu lauktai jo kol jis išsilakstys??
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2011 03 31, 15:11)
O tu lauktai jo kol jis išsilakstys??

Jei tas jo išsilakstymas truktų, tarkim, porą savaičių ir po jų jis supranta, kad negerai jam visgi be manęs, tada gal, bet jei po metų apsireikš, tada jau nemanau schmoll.gif Aš kaip ir sakau, dabar turbūt blogiausiai jaučiuosi dėl to, kad jam, kaip jis sako, buvo su manim blogai (nors veiksmai rodė ką kitą tuo metu) g.gif Ir tai, kad jis greit susivoktų, kad visgi blogai be manęs, man būtų tarsi vaistas širdžiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 03 31, 12:28)
patikek ieskos jis jusu, ateis toks laikas, kai jus jau pasigydziusi busit zaizdas, o jis atsilakstes ir suprates, kad geriau vistiek neras ir prasysis atgal  <..>

Nežinau, ar verta klausyti to.. mane irgi visos guodė, kad grįš grįš, bet negrįžo. aš tik laiką veltui leidau, puoselėdama viltis, kad viskas bus gerai. Sunkus jums dabar momentas, įsivaizduoju, kaip tuščia širdy ir atrodo, kad gyvenimas prasmės nebeteko. ką tau daryt? marš pas Rimdžių, pasikeisk plaukų spalvą, mesk lauk visus ledų kokteilius ir čipsus. sportuok, atnaujink garderobą. gimk iš naujo wink.gif parodyk jam, kad be jo tau gyventi taip smagu, kaip niekad. Tapk svajonių mergina, kurios trokštų visi - fotomodeliu iš victorias secreat katalogo. kad jo draugai sakytų :nu tu ir kvailys, pažiek ką praradai wink.gif".. šitaip elgiausi aš, žodžiu išspaudžiau kuo daugiau naudos iš viso to blogo reikalo..
Susitaikyti prasmės jau nėra, nes tai būtų tik optinė apgaulė kelių savaičių. juk tu nespėjai per tokį trumpą laiką pasikeisti, o būti su tokia kokia esi, kol kas jis nenori. duok jam laiko, erdvės tavęs pasiilgti smile.gif
Atsakyti
Nesenai man jis vėl skambino. Prašė neberašyt ir nebeskambint jam, nes kitaip pasikeis numerį, sakė ištrynė iš kontaktų skype g.gif Prašė leisti jam greičiau mane užmiršti. Sakau jam, kad juk nieko neberašau apie mūsų santykius, nešneku nesąmonių, neskaudinu, nebandau sukelt gailesčio ir pan. Sako, bet parašai ir aš tada vėl tave prisimenu. Sakau, bet juk sakei, kad nieko man nebejauti, kad tau jau geriau, tik pirmas dienas buvo keista vienam. Tai atsakymas - "Nu koks skirtumas, ką sakiau" doh.gif Buvo labai liūdnas, labai... Ar aš durna ir naivi ir galvoju, kad jausmų man jis dar turi ir kad pamiršt dabar greičiau nori, nes gal gailisi tą padaręs? Nes jis toks, kad geriau dantis sukandęs kentės, bet neprisipažins klydęs ir nepasakys, kad gal klaidą padaręs. Ar čia šiaip noras pamiršti, nesijausti kaltam, kad taip padarė ir tiek. Sako tai ir tu mane greičiau pamirši. Sakau, tai aš ir taip pamiršiu. Tai jo paskutinis sakinys - "Tai va, už tai nebėra apie ką kalbėt" ir padėjo ragelį g.gif Įsižeidė, kad aš jį irgi pamiršiu? Nesuprantu nieko doh.gif
Atsakyti
Čia turbūt mums didelę įtaką padarė tie visi serialai vaikystėj matyti, kur vyras baisiai myli, bet jis kenčia, nesako.. na realybėj tokie atvejai kažkaip nepasitaiko manau sad.gif bijau, kad elgiesi kaip panelė įkiruolė, kurios nenoras palikti ramybėje tik dar daugiau žalos daro. Tas įkyrumas jam akivaizdžiai net agresiją sukelia.. Labai norėčiau tave paguosti, pasakyti, kad čia nieko nereiškia, kad viskas bus gerai, bet iš šalies atrodo, jog nieko nežada tolesnis bendravimas.. Supyk ant jo, pradėk nekęst, iškart palengvės smile.gif pasistenk jam nerašyti, jeigu negali, įsivaizduok, kad kaskart gaudamas tavo žinutę, jis pagalvoja "vėl ta durnė parašė, nu kaip ji mane užkniso". gal tai padės? Vyrai mėgsta gaut tai ko neturi, o tu pati siūlaisi ir jam neįdomu. Ignoruok jį, neatrašyk iškarto kai gauni sms jo, o jei skambins - neatsiliepk, po to parašyk "oi tu man skambinai? sorry buvau užsiėmus, nemačiau". tegul jis suka galvą, kas per veikla, kad net į jo skambučius neatsiliepi(ir jokiais būdais pirma nerašyk, pabrėžiu!!), parodyk, kad tau visai jo nereikia smile.gif ir laikykis, tu visada turi mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 03 31, 20:29)
Čia turbūt mums didelę įtaką padarė tie visi serialai vaikystėj matyti, kur vyras baisiai myli, bet jis kenčia, nesako.. na realybėj tokie atvejai kažkaip nepasitaiko manau sad.gif bijau, kad elgiesi kaip panelė įkiruolė, kurios nenoras palikti ramybėje tik dar daugiau žalos daro. Tas įkyrumas jam akivaizdžiai net agresiją sukelia.. Labai norėčiau tave paguosti, pasakyti, kad čia nieko nereiškia, kad viskas bus gerai, bet iš šalies atrodo, jog nieko nežada tolesnis bendravimas.. Supyk ant jo, pradėk nekęst, iškart palengvės smile.gif pasistenk jam nerašyti, jeigu negali, įsivaizduok, kad kaskart gaudamas tavo žinutę, jis pagalvoja "vėl ta durnė parašė, nu kaip ji mane užkniso". gal tai padės? Vyrai mėgsta gaut tai ko neturi, o tu pati siūlaisi ir jam neįdomu. Ignoruok jį, neatrašyk iškarto kai gauni sms jo, o jei skambins - neatsiliepk, po to parašyk "oi tu man skambinai? sorry buvau užsiėmus, nemačiau". tegul jis suka galvą, kas per veikla, kad net į jo skambučius neatsiliepi(ir jokiais būdais pirma nerašyk, pabrėžiu!!), parodyk, kad tau visai jo nereikia smile.gif ir laikykis, tu visada turi mus mirksiukas.gif

Ačiū dar kartą už palaikymą, supratimą, postūmį susigrąžinti kažkur šiuo metu išėjusį mano sveiką protą. Turiu pripažint, tikrai elgiaus kaip įkyruolė. Bet jūsų teisybė, jis dažnai nenorėdavo to, ką galėdavo lengvai turėti. Neberašau jam, nebeskambinu nuo jo to momento, kai jis taip paprašė. Laikausi. Gal tada pats niekieno netrukdomas ims mąstyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2011 03 31, 22:05)
Ačiū dar kartą už palaikymą, supratimą, postūmį susigrąžinti kažkur šiuo metu išėjusį mano sveiką protą. Turiu pripažint, tikrai elgiaus kaip įkyruolė. Bet jūsų teisybė, jis dažnai nenorėdavo to, ką galėdavo lengvai turėti. Neberašau jam, nebeskambinu nuo jo to momento, kai jis taip paprašė. Laikausi. Gal tada pats niekieno netrukdomas ims mąstyti  g.gif

Jei noresi rasyti, rasyk cia.
Laukti atsakymo daug sunkiau, nei siusti klausima. Tad tegul jis laukia tavo atsakymu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif dziaugiuosi ,kad radau sita temele,gal ir man patarsit. zodziu skiriames,jo iniciatyva. pykomes pries tai geras pora sav labai stipriai, bet tu pykciu pasitaiko visur,taip ir pas mus ju budavo. taciau ,dabar per tas dvi sav atsirado kita,ir jis saki ,kad jam miela tureti zmogu kuriam jis rupi. atseit as jo niekada nemylejau,variau is namu,nekenciau,slykstejaus juo ir t,t. nors tai netiesa,pyksciu buvo ir mano atsalimas jam taip pat,bet tik todel ,kad sis zmogus impulsyvus,agresyvus,kartais egoistiskas,nevaldantis savo emociju. is viso to iskilo mano tylus nepasitenkinimas,kuris kartais prasiverzdavo. niekur jis butu nejes ,jei ne ta kita(pats tai pripazino). dabar as pati blogiausia,neverta demesio,ir aplamai be reikalo praleisti 4 metai su manimi. mano nuomone,ne begti kazkur reikia,o spresti problemas,kitas asmuo nepades. man labai skaudu,isgyvenu siaubingai. as jam graziai paaiskinau viska ka galvoju ,kaip mano akimis buvo,kodel kildavo nesutarimai. pasilikt nemaldausiu. kodel vyrai tokie skysti,ir ka as padariau ,kad nusipelniau sitokio smugio? ir dar manau,net nevertejo jam nieko aiskinti,nes vaiksto apsipatenkines galvoja ,as jo maldauju ,kad neiseitu. o as tik paaiskinau ,manau turejau,juk vede 4 metus. bet iseina taip kad vistiek as kalta,ir jis darys ka planaves. tegu... turim vaika ,del jo skaudu.. ai nezinau. ir dabar demonstryviai susiruosia ir vaziuoja pas ja,kasdien. pyktis,neapykanta,beveltiskumas...kaip taip galima?
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2011 04 01, 01:00)
1.pykomes pries tai geras pora sav labai stipriai, bet tu pykciu pasitaiko visur,taip ir pas mus ju budavo.
2. taciau ,dabar per tas dvi sav atsirado kita,ir jis saki ,kad jam miela tureti zmogu kuriam jis rupi. atseit as jo niekada nemylejau,variau is namu,nekenciau,slykstejaus juo ir t,t.
3. sis zmogus impulsyvus,agresyvus,kartais egoistiskas,nevaldantis savo emociju. is viso to iskilo mano tylus nepasitenkinimas,kuris kartais prasiverzdavo. . dabar as pati blogiausia,neverta demesio,ir aplamai be reikalo praleisti 4 metai su manimi.
4. as jam graziai paaiskinau viska ka galvoju ,kaip mano akimis buvo,kodel kildavo nesutarimai.
5.pasilikt nemaldausiu. ir dar manau,net nevertejo jam nieko aiskinti,nes vaiksto apsipatenkines galvoja ,as jo maldauju ,kad neiseitu. o as tik paaiskinau ,manau turejau,juk vede 4 metus. bet iseina taip kad vistiek as kalta,ir jis darys ka planaves. tegu... turim vaika ,del jo skaudu..
6.ai nezinau. ir dabar demonstryviai susiruosia ir vaziuoja pas ja,kasdien. pyktis,neapykanta,beveltiskumas...kaip taip galima? 

1. Pykčių pasitaiko visur, bet čia atrodo ne šiaip pykčiai, juk pabrėžiat, kad jie labai stiprūs. Dėl ko jie kilo? Gal Jūs tikrai vienas nuo kito esat pavargę ir taip bus geriau? Koks čia gyvenimas, jei tokie barniai?
2. Ir jis labai teisus, kad su jumis jautėsi nekaip, nes pažiūrėkit, kaip Jūs jį apibūdinate 3 punkte. Iš viso posto susidaro įspūdis, kad jūs jo nemylite, negerbiate ir net neketinate to daryti. kam jis jums išvis?
3. Jergau, nu kam jums dar bandyt kažką kurti? viens kitam esat patys blogiausi pasaulyje.. Negi norite visą gyvenimą paskirti žmogui, kurį apibudinote? Būdama su juo, jūs atimate iš savęs galimybę sutikti sau skirtą žmogų!!
4. Ar būtų labai įžūlu, jei paprašyčiau išdėstyti, kodėl jūsų nuomone kilo tie nesutarimai? Jeigu nenorit forume, tai pabandykit asmeniškai sau ant popieriaus lapo. Pastebėjau, kad kai tokius dalykus parašai ir po to paskaitai, ką parašai, kažkaip kitaip pradedi žiūrėti į tai..
5. Va čia tai kietuolė thumbup.gif retai šioje temoje tokias stiprias moteris matome, labai gerai, kad turit orumą ir nesižeminat. Čia labai gera taktika yra vaidinti abejinga. didžiuojuos jumis!:)
6. Nu čia dabar? kaip jūs tokį galit dar į namus priimti? dar ir skalbiat jam ir valgyt darot? tegul tik neša savo mėsas iš namų, pas savo mergužėlę. Jam namuose mat blogai, pas mergelę nueina pasipuošęs, ją tik gražią mato, taip blogai. tegul pagyvena kartu, tegul jinai jam kojines paplauna, iškart pradings visas spindėsys. Varykit lauk tą kuilį, tegul jis guli pas ją lovoj ir galvoja, kaip gerai pas jus buvo, o ne atvirkščiai wink.gif
Atsakyti
sunku pasakyti kodel kilo tie pykciai turbut del to,kaip jus ir parasete nebuvo pagarbos,o daug daug reikalavimu,laukimo kad kitas kazka darys stengsis.... ir visos tos savybes kurias isvardinau, trukde man buti "gera" zmona jam...
del vijimo ,negaliu imti ir isvyti ,kad ir kokius cirkus jis dabar krecia,ieskosi kitos vietos gyventi tik neaisku ,kiek tai uztruks,o mane tiesiog zudo toks jo atviras elgesys ir kalbos apie ja. jei sudeciau daiktus,ir palikciau uz duru,jis mane pacia ismestu ,ir baigtusi liudnai,deja...
rubu jo neskalbiu,ir valgyti nedarau. nezinau kvaila as turbut,bet va skaudu labai ir viskas.
o del kitu -dieve apsaugok biggrin.gif nieko as nebenoriu ,jokiu kitu. kaip man islikti stipriai,kai kiekviena diena nervai ant ribos. kaip galu gale susitvarkyti gyvenima. palieka be nieko,issiskirti neturiu galimybes ,gyvenam ne lt ir cia kainuoja zveriskus pinigus sitas procesas. dauguma daiktu pirko jis,ir neirodysi jam kitaip.
nezinau kodel giliai sirdy nenoriu issiskyrimo,gal per silpna as,o gal tas pazeminimo jausmas daro savo. nezinau. kazkada viskas buvo kitaip ,buvo ir pagarba ir supratimas,kur viskas dingo neisivaizduoju. ai,dar jo pasakymas man siandien "jei bus lemta dar susibegsim" ....nu ka ir besakyt.
Atsakyti