saulelydis tose foto tarsi du skirtingi zmones, antra variantas man priimtinesnis, o ta juostele jus tarsi padalina i dvi dalis,tai tikrai graziau be jos
bastinga nerealus grozis
net ir man senmergei sukilo noras teket tokia suknia pamacius
saulelydis tose foto tarsi du skirtingi zmones, antra variantas man priimtinesnis, o ta juostele jus tarsi padalina i dvi dalis,tai tikrai graziau be jos
bastinga labai graži vestuvinė suknytė 
norali labai graži vaikiška suknytė ir spalva liux
norali labai graži vaikiška suknytė ir spalva liux
QUOTE(saulxx @ 2011 01 29, 15:26)
Aciu, mergaites
siulai "Merino Ekstra" (100% merino vilna), dedu 4 siuliukus
Norali, labai patiko suknytė ir visas komplektukas. Viskas taip miela, taip mergaitiška
Ačiū visoms už pagyras
Gal schemute pasidalintumei, bent "pasicekavint", nors man iki tokiu darbeliu
O po apacia nieko nera, nebus? Persisviecia viskas... Ar triusikeliu nesimato?
Kai fotografavom, tai stovint tikrai nieko nesimatė, po suknele aprengėm kiek pūstą pasijonį, o sėdint šiek tiek kojytės persišvietė
Žinokit schemutės jokios, viršus nertas "airiškai"-raštas gavosi savaime, apačia-paprastas tinkliukas, ant kurio prisiūta daug gėlyčių ir lapelių
Ačiū visoms už pagyras
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2011 01 28, 23:40)
Gal schemute pasidalintumei, bent "pasicekavint", nors man iki tokiu darbeliu
O po apacia nieko nera, nebus? Persisviecia viskas... Ar triusikeliu nesimato?
Kai fotografavom, tai stovint tikrai nieko nesimatė, po suknele aprengėm kiek pūstą pasijonį, o sėdint šiek tiek kojytės persišvietė
Žinokit schemutės jokios, viršus nertas "airiškai"-raštas gavosi savaime, apačia-paprastas tinkliukas, ant kurio prisiūta daug gėlyčių ir lapelių
ilamka,
Šauniai mergelikės darbuojates
.Kai kurie darbeliai ir prie depresijos veda, nes suvoki, kad taip ir po 10-mečio vargiai ar sugebėsi
. Bet užtat yra į ką lygiuotis
.
Rodau savo piktai pauglei paprastutį megztukėlį, bet užtai megztą be siūlių ir pirmakart reglaną dariau

Ir pirmosios kojinės
,suaugusiem vaikam
.Nors čia ir ne siūlų tema,bet pasiskųsiu Regia Silk siūlu -1foto nauja kojinė, 3 -porą kart užsidėta (spalva nepakito, čia foto stebuklai
),apaugus pumpurais. Už ką jų kaina tokia - neįsivaizduoju...

bet jau padidinau
Rodau savo piktai pauglei paprastutį megztukėlį, bet užtai megztą be siūlių ir pirmakart reglaną dariau

Ir pirmosios kojinės

bet jau padidinau
Elastica, staltiesė labai jaukiai nuteikia, nereikia jokių rakandų, užteks puodynės su lauko gėlėmis vasarą
Mama-Gita, labai man patiko dukros megztukas. Taip liuks ten tie Color siūlai.
Mama-Gita, labai man patiko dukros megztukas. Taip liuks ten tie Color siūlai.
QUOTE(elastica @ 2011 01 30, 16:46)
...sveikos,
...apnėriau staltiesę...pati nustebau, kaip linas dera šiuolaikiniam interjere... lyg ir netrūksta senoviškų baldų ar rakandų
...
...ar pritariat?...

( nuotraukoj dar nepastandinta
)
...apnėriau staltiesę...pati nustebau, kaip linas dera šiuolaikiniam interjere... lyg ir netrūksta senoviškų baldų ar rakandų
...ar pritariat?...

( nuotraukoj dar nepastandinta
Puiki ideja. Jau mastau apie bordo spalvos lina ir bordo nerinukus apie juos....
O cia apnerta ar prisiutas nerinys?
QUOTE(Ifa @ 2011 01 31, 00:43)
Puiki ideja. Jau mastau apie bordo spalvos lina ir bordo nerinukus apie juos....
...ačiū už įvertinimus...
...nerta atskirai ir prisiūta...
ilamka, šauni skraistė... na ir kantrybė
mama-gita - paprastas, bet ne prastas
šaunus megztukas
mama-gita - paprastas, bet ne prastas