Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.14

Nors man dar toli iki jūsų grožybių, bet tikiuosi labai nepeiksite blush2.gif user posted image

Čia galbūt labiau matosi gėlytės foto, nes juodą spalvą fotografuoti - tai nėra nieko blogiau schmoll.gif
user posted image

Raštukas imtas iš Rankdarbių kraitelės žurnaliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 01 31, 13:34)
Nors man dar toli iki jūsų grožybių, bet tikiuosi labai nepeiksite blush2.gif user posted image

Čia galbūt labiau matosi gėlytės foto, nes juodą spalvą fotografuoti - tai nėra nieko blogiau schmoll.gif
user posted image

Laba grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 01 31, 13:34)
Nors man dar toli iki jūsų grožybių, bet tikiuosi labai nepeiksite blush2.gif

Idomus modeliukas, grazus rastelis thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa, mezgimo stadijoje čia turėjo būti megztukas, kai kai susisiuvo ir išsiskalbė - gavosi tunika ax.gif Mezgu aš matyt per laisvai, o gal ir siūlas toks pakliuvo. Mezgiau iš 100 proc. Virdžinijos vilnos "Roma" (Midaros) mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 01 31, 14:25)
Tiesa, mezgimo stadijoje čia turėjo būti megztukas, kai kai susisiuvo ir išsiskalbė - gavosi tunika ax.gif Mezgu aš matyt per laisvai, o gal ir siūlas toks pakliuvo. Mezgiau iš 100 proc. Virdžinijos vilnos "Roma" (Midaros) mastau.gif

Jei 100 proc vilna man visada mezginys istista, kad ir kaip kietai sumegzta, tad manau siuliukai linke tisti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elastica @ 2011 01 30, 17:46)
...sveikos,
...apnėriau staltiesę...pati nustebau, kaip linas dera šiuolaikiniam interjere... lyg ir netrūksta senoviškų baldų  ar rakandų g.gif ..

( nuotraukoj dar nepastandinta ax.gif )

Labai fain smile.gif
O neret iskart prie mediagos ar nuneret, o paskui prisiuvot? Galvoju uzuolaidu lininiu apacia apsinert blush2.gif
Ai matau atsakyma jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 31 sausio 2011 - 15:02
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 01 31, 12:34)

user posted image

labai grazi gelyte ir tokio tipo kaklas thumbup.gif

o as pasirodau su dar ne visiskai baigta pirmaja moherinuke ax.gif dar vakar pagaminau dirza su sage ir pradejau bolero-rankoves... galutini varianta parodysiu greiciausiai savaitgali 4u.gif dar reik apacia pakoreguot, nes su adatelem norejau patampyt ir snapeliai gavosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 31 sausio 2011 - 15:08
QUOTE(IngridaGal @ 2011 01 31, 14:36)
Jei 100 proc vilna man visada mezginys istista, kad ir kaip kietai sumegzta, tad manau siuliukai linke tisti wink.gif

Man is viso megztinis is Romos suknele pavirto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2011 01 31, 16:00)
Labai fain  smile.gif
O neret iskart prie mediagos ar nuneret, o paskui prisiuvot? Galvoju uzuolaidu lininiu apacia apsinert  blush2.gif
Ai matau atsakyma jau  smile.gif

...staltiesei raštas keturiskart kampu išmezgamas...ir dar raštas toks , kad įpareigojo atskirai nunerti...
jei užuolaidų nersit tik apačias, manau, atskirai prisiūt nereiktų- patogiau apnerti iškart ( nors visokių raštų yra g.gif )...

...skaičiau, kad kai kurios audinius apsiūna...bet aš visą laiką palenkus apneriu (susuku kraštelį dviem pirštais į siaurą "volelį" ir jį apneriu stulpeliu be užmetimo...) - taip ir akis dar galiu paskaičiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elastica: 31 sausio 2011 - 18:26
[quote=Terra's galerija,2011 01 31, 12:34]
Nors man dar toli iki jūsų grožybių, bet tikiuosi labai nepeiksite blush2.gif

Labai daili tunika ir taip jums tinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos SM t.y supermezgejos 4u.gif , taip skubejau su savo darbeliu pasirodyti, baigiau, ir nusivyliau verysad.gif verysad.gif , nu ne taip gavosi kaip norejau ir planavau, nezinau ar kils ranka taisyti ka nors ar , gal po kokios savaites sad.gif
Atsakyti
Numezgiau štai tokią suknelę
user posted image
Atsakyti