Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2011 01 17, 17:27)
kodėl savo vaikams žiūrite sofas, o ne lovas?

Sofos gal dailiau atrodo... As isprendziau taip - statau i nisa lova, dengiu grazia lovatiese ir po keleta pagalviu - galima i siena atremti - bus beveik kaip sofa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 01 17, 17:32)
Sofos gal dailiau atrodo... As isprendziau taip - statau i nisa lova, dengiu grazia lovatiese ir po keleta pagalviu - galima i siena atremti - bus beveik kaip sofa ax.gif

skonio reikalas, man gražiau vienvietė lova, jeigu gerai įkomponuota. Galvojau dėl patogumo, svečių vaikams suguldyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 01 17, 16:27)

Osera, kurioj konkreciai vietoj komisas? As kaip ir turiu/turesiu balduku prie naujo interjero nebetinkanciu, tai visai pasinaudociau jusu paslaugomis ax.gif  Klausimas - ar paimate is vietos, ar atvezti jums reikia baldus?

turgaus aikste 12 ..siaip turime firma kuri veza jei reikia uz tam tikra mokesti

QUOTE(aulina @ 2011 01 17, 16:30)
kodėl savo vaikams žiūrite sofas, o ne lovas? Juk daug patogiau miegoti lovoje  g.gif Daug metų miegojau ant sofos, todėl klausiu. Kalbu apie tokio tipo patogesnes lovas:

user posted image

Osera, kaip tavo gražuolė fagor? Nusipirkai?
Papildyta:
Labai naudingas dalykas  thumbup.gif

na va turejo mano berniuaks vyresnelis lova ,bet dabar kaip jau draugai nori ateiti pasibuti ,tai kazkaip nepatogu ant tokios sedineti...
o siaip jei gera sofa ,ir dar ciuzinuka papildoma uzklojus ,tai visai nieko miegoti

aulina nu zinok nieko nepirkome dar verysad.gif pinigeliai kitur suejo unsure.gif
gaila bet nieko dar turbtu nelaikas buvo mano buitinei technikai
Atsakyti
Osera, su naujo verslo pradžia jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 01 17, 18:04)
Osera, su naujo verslo pradžia jus  4u.gif

aciu ,cia nera mano ..daugiau mamos mano smile.gif as ten turesiu savo kampa vaikisku prekiu smile.gif tad ir jas priimame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 01 17, 16:07)
Femme Fatale, ziuriu klasikos temoj rodais- man ten irgi patinka.  Tik dar neturiu ka aptarinet ... Kemenos baldai man labai prie sirdies, puske pasidarius, bet sake spinta apie 6ooo kainavo- tai man truputi atsoko zandikaulis, tai kiek tada virtuvinis kainuoja? g.gif

rodausi rodausi 4u.gif biggrin.gif visur kur dabar soku puolu, kad kokiu minciu pasisemti, nes jau rimtai pradeda panika imti, kad greit kraustytis, o kur kas kaip stoves neisivaizduoju doh.gif rolleyes.gif va ir privalumas, baldus tureti ir su savimi tasyti cool.gif
Na, Kemenoj virtuves beginis metras 4000Lt, bet ten dar daug papildomu faktoriu, ar ranka dekoruota, kokie apvadeliai ir t.t. Siaip verti tie baldai tokiu pinigu, tikrai... aisku skonio reikalas del stiliaus... Bet visi stalciai su stabdziais, spinteles tyliai graziai darinejasi, visos sieneles is medzio... Rekomenduoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 01 17, 17:23)
dabar truputelis  noriu pasireklamuoti  blush2.gif    centriniam turguje  atidareme  komisa parduotuve ,tad kas  kraustotes ir neturite kur deti senu baldu  -prasome  atvesti ,stengsimes parduoti  smile.gif

o tik baldu komisas?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 01 17, 17:23)

mes irgi tokia planuojam dyckiui i kambari ..... kiek kainuoja gintaro balduose  g.gif

Dabar ten visokiu akcijiniu yra, tie brukline, tiek tilzeje. Bet mums spalvos netiko, tai rinkomes audini. Tai 1200 lyg kainavo, dar 5%pritaike. Is pigesniu audiniu dar kazkiek pigiau. O akcijiniai kazkiek virs 800. Nepamenu.

Aulina, as pati miegojau ant sofos, o tos visokios tachtos,kur budavo anais laikais, man kazkas baisaus biggrin.gif Sofa man daug dailiau atrodo ir patogiau sedeti. Na man toks uzbaigtas, tavrkingesnis kambarys su jom atrodo. Pas didzke juk irgi sofa. O mums reikia,kad ir svecius,kur turetumem paguldyti.
Atsakyti
Sveiki,

Dovis gerai, kas viskas gerai baigiasi 4u.gif

Osera, su nauju verslu 4u.gif

Kadngi as pati turiu problematiska nugara, tai as tik uz lova (plius zmogui tinkantis ciuzinys) 4u.gif
Teko kuri laika miegoti ant ivairiu sofu... vargo vakariene. O kai matau dar kiek aplinkui zmoniu kankinasi su stuburo problemomis... Tai tik lova 4u.gif (iskaitant ciuzinuka). Butent del to pas mano merginas, kol kas tik pas viena, lova ir gana plati blush2.gif , net visas metras biggrin.gif

Is tu paciu sumetimu atsisakiau ir kedes sukamosios ant ratuku prie rasomojo stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 sausio 2011 - 09:50
QUOTE(Dovis @ 2011 01 17, 23:58)
Aulina, as pati miegojau ant sofos, o tos visokios tachtos,kur budavo anais laikais, man kazkas baisaus biggrin.gif Sofa man daug dailiau atrodo ir patogiau sedeti. Na man toks uzbaigtas, tavrkingesnis kambarys su jom atrodo. Pas didzke juk irgi sofa. O mums reikia,kad ir svecius,kur turetumem paguldyti.

Man taip pat gražiau sofutės nei taxtos 4u.gif Pas mus vaiku kambaryje dabar 2 taxtos stovi, nes 2 sofuciu patalpinti butu neimanoma tongue.gif Bet kai tures atskirus kambarius, tai rinksimes sofutes ax.gif Ar sveciams atvaziavus, ar dukters drauge sugalvotu permiegot ax.gif Del nugaros sutinku su janna, bet galima koki Dormeo ciuzinuka pasitiesti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 01 17, 23:58)
Dabar ten visokiu akcijiniu yra, tie brukline, tiek tilzeje. Bet mums spalvos netiko, tai rinkomes audini. Tai 1200 lyg kainavo, dar 5%pritaike. Is pigesniu audiniu dar kazkiek pigiau. O akcijiniai kazkiek virs 800. Nepamenu.

Kazko brangoka uz sofute g.gif Visur akcijos, ispardavimai..... o kainos nesikeicia unsure.gif Senai baldu parduotuveje buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 18, 10:49)
Is tu paciu sumetimu atsisakiau ir kedes sukamosios ant ratuku prie rasomojo stalo  mirksiukas.gif

dėl sveikatos prie kompiuterio rekomenduojama kėdė su ratukais, reguliuojamu aukščiu ir padėtimi. Dabar sėdžiu ant paprastos kėdės, nes saugau parketą, jaučiu skirtumą nemažą.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2011 01 18, 11:06)

Kazko brangoka uz sofute  g.gif Visur akcijos, ispardavimai..... o kainos nesikeicia  unsure.gif Senai baldu parduotuveje buvau  lotuliukas.gif

Tai taip akciju pilna, bet spavos netinka. Jei gali pritaikyti kaza savam interjere, tai gali imti ir veztis biggrin.gif As iskarto zinojau,kad mums reikes spec uzsakymo. O tiems spec ir kainos kitos.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 18, 11:07)
dėl sveikatos prie kompiuterio rekomenduojama kėdė su ratukais, reguliuojamu aukščiu ir padėtimi. Dabar sėdžiu ant paprastos kėdės, nes saugau parketą, jaučiu skirtumą nemažą.

esu mates ofisuose po ratukine kede specialius paklotus.Pvz permatomus. Sakyciau neblogas budas saugoti parketa tik kur ta paklota gauti tai nezinau schmoll.gif
biggrin.gif
Atsakyti