Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 01 18, 12:21)
esu mates ofisuose po ratukine kede specialius paklotus.Pvz permatomus. Sakyciau neblogas budas saugoti parketa tik kur ta paklota gauti tai nezinau  schmoll.gif
biggrin.gif

jau esu nužiūrėjusi, mačiau Jyske smile.gif Ofice day irgi yra, tik ten brangu. Belieka įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 18, 12:21)
esu mates ofisuose po ratukine kede specialius paklotus.Pvz permatomus. Sakyciau neblogas budas saugoti parketa tik kur ta paklota gauti tai nezinau  schmoll.gif
biggrin.gif

as zinau tik jum bus per toli i vilkaviski vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur Siauliuose nebrangiai nupirkti klinkeriniu apdailiniu plyteliui vidaus apdailai?
Ka manot, ar bus imanoma jas klijuoti jau ant isdazytu sienu?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 18, 12:39)
Gal kas zinot kur Siauliuose nebrangiai nupirkti klinkeriniu apdailiniu plyteliui vidaus apdailai?

teko pora kartu klijuot ,isitikinom ,kad dazai gerai sukibe su pavirsium,apdirbom stambiu svitriniu popieriumi ,kad dazu pavirsius pasisiaustu ir klijavom,kolkas laiko,gal kiti tures kitokios patirties
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2011 01 18, 10:06)
bet galima koki Dormeo ciuzinuka pasitiesti  rolleyes.gif

sitoje vietoje aisku kiekvienas renkasi taip kaip jam atrodo geriau.
mano galva, dormeo tai ne pats geriausias variantas... bet cia tik mano supratiu mirksiukas.gif

QUOTE(aulina @ 2011 01 18, 10:07)
dėl sveikatos prie kompiuterio rekomenduojama kėdė su ratukais, reguliuojamu aukščiu ir padėtimi. Dabar sėdžiu ant paprastos kėdės, nes saugau parketą, jaučiu skirtumą nemažą.

o kas cia taip rekomenduoja? g.gif
tarkim, vaikai labai daznai ta kede naudoja ne taip kaip turetu. jie pasiremia alkunemis i stala ir sukineja korpusa. stuburas tokiu budu susika i "spirale". sedi joje persisuke na ir.... pan. ir t.t.
sutikciau su reguliuojamu auksciu, bet kedes padetis turetu buti fiksuota.
Atsakyti
taip suprantu, geriau visgi ant nedazyto pavirsiaus... *****... nieko nebespeju, o meistrai sedi name ir darbo reikalauja ...
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 18, 12:39)

Laiko ant dazu,netgi aliejiniu jei nutepi knauf gruntu. Tas toks raudonas,gaunasi kaip svitrinis popierius.(pavadinimas sukas ant liezuvio galo bet nepamenu doh.gif )aisku jei su stambiu svitriniu sienas praeisit bus tik geriau.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 18, 12:47)
o kas cia taip rekomenduoja?  g.gif

Normos. Reikėtų mokyti taisyklingo sėdėjimo, kad be reikalo nesisuptų. Jeigu kėdė nesisukioja, tuomet sukiojasi stuburas, dar blogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 18, 11:47)

tarkim, vaikai labai daznai ta kede naudoja ne taip kaip turetu. jie pasiremia alkunemis i stala ir sukineja korpusa. stuburas tokiu budu susika i "spirale". sedi joje persisuke na ir.... pan. ir t.t.
sutikciau su reguliuojamu auksciu, bet kedes padetis turetu buti fiksuota.

koks vaikas mirksiukas.gif ...va skaitau ir pagaunu kad pati sedziu taip kaip rasai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 18, 11:53)
Normos. Reikėtų mokyti taisyklingo sėdėjimo, kad be reikalo nesisuptų. Jeigu kėdė nesisukioja, tuomet sukiojasi stuburas, dar blogiau  g.gif

parodyk man nors viena samoninga vaika. as tokiu nesu maciusi.
o besisupanciu, ir besimakaluojanciu ant tu kedziu. kai kojos uzkeltos ant atidaryto stalciaus, o pats spokso persisukes i kompo ekrana - apstu doh.gif
ir bevazinejanciu po kambari..... kai galima tiesiog pakelti uzpakali nuo kedes ir prieiti prie reikiamo daikto ar spintos.

kaip ten bebutu, mano namuose sis baldas uzdraustas.

"Vaikams, kurių stuburas dar tik formuojasi siūloma rinktis stabilias kėdes, o ne biuro kėdes su ratukais" - citata. vsc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 sausio 2011 - 12:08
QUOTE(janna @ 2011 01 18, 13:02)
ir bevazinejanciu po kambari..... kai galima tiesiog pakelti uzpakali nuo kedes ir prieiti prie reikiamo daikto ar spintos.

lotuliukas.gif doh.gif as ir pati taip po darbo kambari vazineju blush2.gif nezinau is ko mano kedes ratukai, bet parketui dar nieko nenutiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 18, 13:05)
nezinau is ko mano kedes ratukai, bet parketui dar nieko nenutiko  cool.gif

girdėjau apie specialius ratukus, kurie nebraižo.
Atsakyti